Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

czesc dziewczyny jak tam nie dam rade nadrobic teraz pisze jedna reka mlodego telefon obudzil wrrrrr 😠wiecie co masakra normalnie rycze jak pomysle zostaly mi jeszcze cztery szwy buuuu az sie boje wyciagania,11 szwow mialam 😞maly odpukac fajnie spi i w dzien i w nocy a co najlepsze sam zasypia ze smokiem no nie chwale go za duzo bo sie rozmysli 😉a co do podgrzewaczy fajny rzecz i przydatna w nocy ,trzeba mi isc pranie powiesic a mi sie nie chce.jutro moj starszy syn ma pasowanie na ucznia uuu jaki dumny chodzi ide mlodego przebrac bo niespodzianke mi zrobil 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli ja nie mam podgrzewacza..tak jak wczoraj mowilam kutelke wsadzam do garnusza z troszke wody i podgrzewam 😉

Moj tez bardzo czesto udaje ze spi;/;/;/ eehhh
a teraz sie niby hihra niby ryczy nie wiem...

tesciu byl niby rozpalil i juz zgaslo a on poszeld ... eh a mi nie wierzyl ze ten wegiel do pizdy jest 😮

• Mamusia
Loli napisał(a):
i normalnie takie goraco te butelki wytrzymuja TT ?

no ja mam garnusze taki pol litrowy.. i mam tak 2 cm wody, wsadzam butelke z mlekiem ale bez smoczka (bo wsadzilam ta z lovi zamknieta z nakladka i mi wybuchla 😜 ) no i gotuje 😉 sprobuje po chwili czy ok i juz 😉
Na noc robie mleko i potem raz dwa sie podgrzeje i jest 🙂 a maly nie musi wrzeszczec tyle 😜

• Mamusia
Elusia jak bedziesz to napisz mi tyltuly tych piosenek co chcialas nam przeslac 😉 to sobie je zciagne 😉)
bo maly dosatal od kuzynki co siedzi w angli plyte ...z seri co sa dla niemowlakow dla starszych i dla takich ponad rok.. i on dostal ta ostatnia.. ktora rozwija wyobraznie ... i go to wkurwia na maksa... to jest taka klasyczna muzyka

• Mamusia
no moze ty widzialas te plyty... tam u was...zaraz jak go nakarmie zrobie fote 😜

A tak widze na focie, jak dajesz Oli pic albo mleko jesc to nie musisz jej nic podkladac? ?Bo moj to je jak prosiak maly i leci mu po brodzie jak nie wiem 😜 no chyba ze jest mocno glodny to nie pusci ani krpoli 😜

POspałam :P
Agus podgrzewacz mam i na tym samym polega ze sie wlewa troche wody i wlacza to to samo jak sama w garnuszku podgrzejesz 🙂
a co do jedzenie 😁 to moja tez jak je to czasami nie przelknie tylko jej leci po policzku albo gdzies 😁

usnęła 🙂 ale mam dość, miałam tyle rzeczy na kompie zrobić a już mi się nie chce...wymordowała matke swoją 😁
ja sie mocno zastanawiam nad tym podgrzewaczem...nie musiałabym lecieć w nocy do kuchni...bo ja w mikroweli podgrzewam, a niby nie można...ale jest szybko :/

• Mamusia
Anulka jej zadko cos poleci , chyba ze juz zasypia przy butelce 😉 czasem jej zakladam sliniaczek taki malutki, biedna juz usteczka otwiera zawsze bo wie chyba co ja czeka 😁

Moja wlasnie tez zasnela w bujaczku ale napewno sie zaniedlugo obudzi bo wsumie o 11 powinna jesc ale o 10 wypila herbatke.

A ja ehh coraz gorzej sie czuje 😞

• Mamusia
Ja jak jestem sama to tez tragedia ale daje rady zostawiam ja w pokoju na lozku placze bo placze, ale co mam innego zrobic... mala chociarz niech sobie strunki glosowe cwiczy 😉

A czasami jak jest maruda i nie wiem czego chce i placze to ja zostawiam nachwilke zeby poplakala wtedy sie meczy i nawet sama zasypia.
Ale wiem ehh nie jest milo sluchac jak wlasne dziecko placze 😞

• Mamusia
leee to ja to sram.. ja w garnuszku mam w 2 min... 😜

nie wiem ale my chcemy zrobic malemu sesje 😜 i tu laska swietne foty miala i babka z polkowic robi.. ale mi nie odpisala jaka cena it i nasze odrazu to te3j kobitki... a u nas sesja w kodaku 50 zl i 25 za kazde foto...i wszystkie rekwizyty maja, tak zrozumialam. A inny fako 120 i wszytsko swoje.
I jeszcze siora miala popytac swoich kolezanek co ich mama jest fotografka 😉 fajna pamiatka by byla 😉