Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela jak ci sie cos skasuje i masz przegladarke firefox to masz u gory opcje EDYCJA-COFNIJ i ci powroci to co napisalas.
Bobas gratulacje dla maluszka twojego 🙂 Jesli chodzi o jedzenie to moja jak glodna to w 25min zje wszystko, teraz czesto robi sobie przery.. i dojada
Eluska dlaczego twoja sie dusi ? od czego to zalezy?

• Mamusia
🙂)) ja tez sie przylaczam do 100 lat 🙂)
Co do siadania psychy.. ehh... mi tez, i czasem to az sie boje sama siebie w tych nerwach 😞 bo tez zdazylo mi sie krzyknac na niego i to juz nie raz 😞 ale rpzewaznie jak jestem sama i juz rady nie daje ☺️ ehh
A potem patrze na niego i wstret do siebire co ze mnie za matka przeciez on jest taki malutki ☺️
Kasiu musimy dac rade... potem jak szkraby podrosna i beda juz umialy sie przytulic itd wszystko sie odmieni bo teraz tej milkosci tak nie umia pokazac... jedynie ich usmiech daje tyle sily i szczxescia 🤪

loli... sprobuj jajko albo piwo ponoc dobre na wlosy

• Mamusia
Aniu dziekujemy ☺️ 😘 😘

Kurde jak mnie to drazni ze ona spi 10 min jak zabita i sie zaraz budzi i ryk :/ wrrr ciezko jest jej zasnac na 1-2godz. jedynie na spacerku pospi 3 godzinki... ehh od 2 dni juz nie bylismy na spacerku mala pewnie tez to odczuwa bo tak to codziennie chodzilismy :/

• Mamusia
Elus.. a moze ona ma nos zatkany i nie moze oddychac i potem przez to rzyga...
Wez psiknij jej tej wody morskiej tak po kilka razy az woda wyplynie albo az sama nie psiknie... i potem albo gruszka albo jak masz to najlepiej tym aspiratorem wciagaj...
Bo moj tak robi jak ma nosek zatkany nie moze oddychac i probuje powietrze zlapac i jest rzyg

Wlasnie tez myslalam ze ma zatkany nosek ale czyscilam i nie ma tam nic.
Pytałam polozna a ona mowi ze moze sie raz zdarzyc a to juz jest 3.
I jak ja mam isc w sobote do szkoły? i zostawić ją.. Eh moja mama prawie umrała bo mała akurat byla u niej na rekach wtedy.

• Mamusia
Eh ide bo zaraz tesciowa przyjdzie i idziemy do miasta 😉)
Karol spobie nabrechtal... bo weszlam na poczte a tam "PRZYPOMNIENIE HASLA DO SEXFOTKI" 😮 😮 😮zjebalam go w huj.... i usunelam gowno !! debil jeden nooo... Ale za kare moge kupic sobie butki 😜 haha 🤪

:** papa:** nie piszcie duzoo 🙂)

• Mamusia
moja tylko na bujaczku zasnie jak wibracje sa wlaczone ale po 30 min spania widze ze spi bo nawet niedrgnie i wylaczam bo wiadomo nie bede latala co chwile do sklepu po baterie no wiec jak wylacze to ona sie budzi odrazu z rykiem :/ a w nocy klade ja kolo mnie jak zje i sama zasypia ehh szkoda ze w dzien tak nie spi.

Kurde Anulka jednak jest chwila odpoczynku na tych soacerach jak dzidzi spi, tylko mi sie strasznie nudzi bo nawet nie mam z kim wyjsc na ten spacer 😞 i najgorzej jak tak chodz po tym parq i taka cisza i nuda 😞