Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli ja dostalam z pampers trójeczki i dla mnie okej. Tylko ze drogie..
Siurki wsiąkały ładnie i ogolenie zadowolona. A huggies, no coz, czasami cos tam wyleci bokiem ale i tak dobrze ze sie koncza bo i tak troszke za male 🙂
Dosik juuuuz? 😮
Szybko..

• Mamusia
moja juz sie obudzila i wcina butle - wiecie co juz normalnie czasowo zawsze praktycznie je o tej samej poze kazdego dnia 🙂 czasem sie jej przedluzy albo skroci o godzinke a to tylko dlatego ze czasem pospi wiecej niz 3 godzinki 🙂
a reszte kobitek nie napisalo ile wasze bobaski zjadaja??

• Mamusia
Agaa ja też nie byłam zadowolona z tych huggisów, wymęczyłam się i zużyłam wszystkie 1ki.
Ale mam jeszcze dwa wielkie opakowania 2ek, ale zaczęłam je mocniej zapinać i jest spoko 😉
Pewnie, że czasem się coś przemoczy, ale to już sporadycznie 🙂

Dzisiaj mój przespał dwa nocne karmienia 🤪
jestem zachwycona, czuję się wyspana i to jak 😁

pojedziemy chyba odwiedzić dziewczyny z pracy i poplotkować sobie trochę 😜

• Mamusia
HEJ MAMUŚKI
witam po długim czasie....co tam u was nowego mam znów 60 str do nadrobienia....nie ma szans......dziś mam ostatni dzień umowy na internet ......potem weźmiemy jakiś razem z pakietem tv HD ,ale chcemy poczekać do ''świątecznych ''promocji ,więc będę do was już w ogóle rzadko zaglądać tylko jak będę u siostry lub u teściów... 😞no ale koniec listopada postaram się już być na bieżąco 🙂
BĘDĘ TĘSKNIĆ 😞
no a tak to u mnie ok mała czasem mi płacze przez kolki ,ale sporadycznie coraz większa się z dnia na dzień robi i już taka fajna kumata heh...
a ja ostatnio z moim spróbowaliśmy z lekka posioperzyć..... 😜 he he było inaczej niż przed ciążą....jakoś tak nie wiem kurde jakbym bardziej czuła tam byłą heh 😉warto było spróbować ha ha chociaż z lekka się bałam 😜

za tydzień lecimy z małą na szczepienia i kurde muszę się w końcu do gina zarejestrować.... 🤢
no no to tyle pozdrawiam buźka 😘

Hehe Dosik Ty zboczuchu :P
juz okres dostała i szaleje 😜
Loli ahahah jak sie chlop drze 😁 o matko ^^
a u mnie sioperzenie to slowo nie uzywane i zakazane 🤨 chociaz bym zeżarła razem z butami 😁 ale to wszystko mozna zwalic na hormonki