Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loli głowa rodziny? 😁 no padne zaraz hahah 😁 póki co to jeszcze nie nadgoniłaś 🙂

eloite nocki u Ewy ok, czasem tylko ma tak że budzi się co dwie godziny, ale tylko na karmienie i zasypia. raz tylko jej się zdarzyło pomarudzić od 3;30 do 5tej...myślałam że brzdąca uduszę 🙂
hmm eloite! a my właściwie widziałyśmy tylko jedną fotkę Alka! albo mnie coś ominęło? 🙂
wrzuć coś ciotkom 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moja wlasnie juz spi jakies poltora godzinki, wykapana najedzona i zasnela... chodz wczesniej chcialam poczekac godzinke zeby ja przetrzymac bo juz marudna byla i zeby zasnela puzniej szybko, to juz taka spiaca byla ze noszenie na rekach nawet nie pomagalo 😜
My dzis na malych zakupkach chcialam Oli kupic pajacyki ale nic nie bylo fajnego i kupilam jej na pocieszenie dwie bluzeczki 😉

Agus tak tak, ty dla mnie jestes glowa rodziny :P bo od samego poczatku bycia tutaj na tym brzuchu prowadzilas mnie jak by za reke do tego porodu ☺️ ☺️ i dlatego jestes taka wazna :P

Eloite czekamy,czekamy p.s - sterowniki znajdziesz na internecie jesli spiszesz dokladny opis aparaktu i powinnas mialo w googlach znalesc i zainstalowac.

• Mamusia
drugaaaa !!!!
Noc hmm no chyba najgorsza ze wszystkich od samego poczatku , mala co 3h pobudka na jedzenie asle zasypiala normalnie i zasypiala 😉

a tak to supcio...

Anulka kiedys wzucilas filmik jak Marcelek je... i ogladnelam moze 1 min :/ i moja zaczela plakac, a teraz tego nie moge znalesc 😞 wkleila bys...??

• Mamusia
hmm moze minie 😉 trzeba byc dobrej mysli kochana !

no moja tez wlasnie wczoraj juz okolo 18 zaczela mi zasypiac na rekach :/ a przewaznie okolo 19-20 ja kapie i idzie wtedy spac... no ale co zrobic jakos ja przetrzymala do tej 19 ale strasznie marudna byla i puzniej sobie nie mogla wogule zasnac 😞

• Mamusia
Dziekuje Aniu :*:*:*:*

A co to juz mu dajesz?? takiego pyszniutkiego ?? bo widze ze mu straśśśśśnie smakuje 🙃 🙃 🙃

Juz sie nie moge doczekac od kiedy Olci bede dawala pyszne zeczy 🙂
I np. zastepujesz mu to mlekiem? w poludnie? jak dlugo puzniej nie jest glodny?

A my właśnie wróciliśmy z cmentarzów yhh ale sie wkurwiłam po dordze 😠
jakieś bachory rzucały petardami i nie zauważyliśmy a jedna wpadła nam pod koło wózka 🤔
i pękła całkowicie 😠
tak dobrze że autem byliśmy.
Wrrr dorwała bym tych dzieciaków jakby Kacper sie wystraszyl albo cos by się stało 😠
w ogóle Kacperek kaszle i ma katarek 😞
jedziemy zaraz do lekarza zobaczymy co powie

hallo dziewczynki
Eluśka prawie już nie karmię...starcza na jeden posiłek i to z bólem 😞 a Ty???

eloite mosz tego kabla ? 😜 😜 😜
patrzcie, sioperka pare dni już go szuka 🤪

a co u reszty dziewczyn? gdzie Asia? dawno jej nie było...

Dosik współczuję katarku i kaszelku Kacperka...może to nic strasznego, daj znać!