Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny 🙂
u mnie wekeend fajnie minal w sobote byli u nas znajomi na pepkowym 🙂 wypilam sobie pierwszego drinka od niepamietnych czasow 😁popili troche z moim mezem i potem pojechali w 3jke do klubu puscilam go zeby sie zrelaksowal troche i pobawil(kolezanka go pilnowala haha)a ja z adasia spac poszlam wrocili o 3:00 rano w szampanskim nastroju.
bylam tez u gina dostalam zezwolenie na sioperzenie 🙂
i tez namowil mnie na powrot do karmienia moim mlekiem zapisal mi tabletki na zwiekszenie ilosci pokarmu bo teraz ledwo 50ml sciagam zaczynam kuracje od jutra.Dalam sie przekonac bo maly ma strasznie problem ze zrobieniem kupki no i powiedzal ze to dla mnie tez dobre zeby karmic go odemnie zobacze jak dlugo wytrzymam 🥴
A i powiedzal mi ze tabletki antykoncepcyjne moze mi dopiero zapisac jak mi wroci okres wiec teraz tylko gumka pozostaje.
no to u mnie na tyle teraz uciekam spac postaram sie jutro was nadrobic 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to sie melduje w jednopaku 😜 heeh
DOMI :** dla KAcperka :*** zeby go nic baqrdzziej nie wzielo 😘
ASIU fajnie ze zagladnelas.. 😉)):*** 😘
LOLI ja mu tego nie daje regularnie to bylo tylko raz.. tak na sprobe 😉) dzis mu dam kleik ale tez tak malenko 😉 a tak bardziej zaczne wprowadzac pod koniec miesiaca a poczatek grudnia i stopniowo 😉
ELUS.... hehe mmm piwko dobre jest nie ma co 😁

A u mnie weekend ok... bez wojny w sumie sie nie obytlo ale to juz tam pal licho to 😜
no a my w sobote podrzucilismy malego babci i wyszlismy ze znajomymi... 😉
A w niedziele na spacer sie umowilismy i potem poszlismy do nas... haha w sobote panowie pili a my w niedziele... oni tak z nas pizgali..ale co, chodz raz widzieli jak to jest jak my musimy ich znosic pijanych tyle tylko ze my mialysmy smiechawe maksem a oni to roznie bywa 😜
a za 2 tyg mam wychodne na impreze... heheh WKONCU 😁
a swoja droga ahah bylismy w sobote w takim pabie co tanczyc tez mozna.. i koles sie do mnie przystawial ... a karol co wyprawial hahaha masakra 😜 polewke mialam z niego jak nie wiem 😜

no a ja chyba mam anemie albo cos.. 😞 szwy w srodku to masakra jak mnie bola, kazdy kamien czuje kazdy ruch jak ide...eh 😞 a leci ze mnie zee uuuhhhh 😞 po porodzie tak nie ledcialo jak teraz, i musze zrobic morfologie i go gin isc niech zobaczy co i jak bo to normalne nie ejst tym bardziej ze juz mialam okres 2 tyg temu 4 dni po tyg znowu i trwa jeszcze;/
ehh

• Mamusia
Cześć wrześniowe mamusie, gdyby któraś była zainteresowana mam do sprzedania super ubranko na chrzciny(6 częsciowe), bardzo ciepłe i w ogóle nie zniszczone.( miał je na sobie tylko podczas mszy ) 🙂
http://allegro.pl/cieple-ubranko-na-chrzciny-jak-nowe-i1301342523.html

Buziaki dla Waszych Maleństw

Anulka ja tam lekarzem nie jestem, ale kiedyś gdzieś czytałam, że jeśli leci z nas bardziej niż po porodzie, że te krwawienie się nasila zamiast maleć to trzeba lecieć go gina w tependy, bo to bardzo niedobrze. a Ty jeszcze se tańczyłaś 🙂 🙂 < zazdroszczę! >

mój książkowy połóg kończy sie dzisiaj o 12:45 hehe 🤪 🤪

Asiu wywołałam Cię 🙂

szalejecie dziewczyny! ale należy nam się! 🙂

Dosik a Ty czemu nic jeszcze nie wypiłaś? 🙂

• Mamusia
a sni mi sie ostatnio ciagle, ze ide gdzies na impreze 😜 hehe... a w sobote to juz w ogole szoka zaliczylam 😮 bylam na weekend z malym u rodzicow. i przyjechal na dwa dni moj wujek ze szczecina. no i sie posmialismy, pierwszy raz widzial malego...i jak to jest tradycja wlozyl malemu koperte do wozeczka pod podusie. patrze pozniej a tam 1000zl 😮 😲 i cztery monety po 2 zl. ale z tych tloczonych na rozne okazje.nowiutkie, zlociutkie...dla frania...bo kolega wujka gdzies w banku pracuje i mowi ze on ma takie 2 zl z 97roku i teraz ono juz 70zl kosztuje. wiec dal wujkowi tzn odsprzedal tych monet. i mamy je trzymac 😜 ale glupio mi bylo bo wujek jakims milionerem nie jest i sam ma czasami problemy, a tu tyle kasy...

• Mamusia
No przyda na pewno bo teraz ciezkie czasy 😜 zwlaszcza ze krystian sobie przywłaszczyl moje becikowe na remont łazienki...juz 400zł mi zabrał no 😠 ja juz po paru lykach reddsa mam wesoło 😁
o cos takiego chce sobie kupic do kuchni na stół zeby było ładniej
http://allegro.pl/super-bieznik-145x40-serwetka-gratis-i1284981527.html

• Mamusia
macie już zdjecia małego 😉

a nie karmie,bo się poddałam.
butlą jest łatwiej i mi i alkowi.
skończył się płacz i mój i alka.
ja się czuję rewelacyjnie, że już mi nie cieknie wszędzie i przy byle okazji.
alek już się nie denerwuje przy jedzeniu, spokojnie zasysa smoczek butli.
długo dojrzewałam do tej decyzji.
nie chciałam mieć wyrzutów sumienia.

na egzaminie musiałam odessać szybko pierś i zaciągnęłam ją za mocno i za długo laktatorem.
zniszczyłam sobie jakiś kanalik aż po pachwinę i wyłam z bólu.
później podać tę samą pierś alkowi to był koszmar.
zagryzałam poduszkę, żeby nie ryczeć.
dlatego w grę nie wchodziło odciąganie, tylko zmiana na modyfikowane.

• Mamusia
no praktycznie wszystko...ale tanim kosztem bo kasy brak...zabudowywał rury, jakieś półki chce zrobić, oświetlenie montował, okno zabudował, obniżył sufit, gładził ściany, linoleum kładł....żeby to jakoś wyglądalo...tylko koloru nie możemy wybrać. bo mamy linoleum czarno białe w szachownice i bardzo małą łazienkę...i nie mamy pomysłu na ściany.
Z całą pewnością stwierdzam, że wrześniowe chłopaki to mega ciacha ,a laski to ślicznoty 🙂

Cześć dziewczynki Kasiu prześliczny bobasek jak słodko śpi.
  • Nie nadrabiam forum teraz bo mam mało czasu dziś malutki był na szczepieniu moje biedactwo ,ale nie było tak zle troszkę pokwękał i o teraz narazie śpi.Waży 5300g i wiecie co mierzyła go i ma 55cm 😮już zgupiałam a ta mi gada że w szpitalu nie mierzą dokładnie bo dziecko się nie wyprostuje się zastanawiam ile miał w końcu długości
  • A co tam u WAS????