Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eloite napisał(a):
co do kasy, to ja nadal żyję z chorobowego, ale już mi się powoli kończą te pieniążki..
macierzyński pewnie dostanę dopiero na początek grudnia a o becikowe jeszcze nie złożyłam..

a jakim mlekiem karmicie?

czemu macierzyński tak późno? ja też właśnie czekam...i cholera mnie bierze, bo by się przydały...

ja karmie NAN nestle od samego początku i małej bardzo podchodzi 🙂 a Ty??

Perełka to klocek z tego Pawełka Twojego 🙂 moja nawet 5kg nie ma....
co do mierzenia to u nas ten sam zonk jest 🙂 niby w szpistalu ją zmierzyli na 60cm, a jak mierzymy ją teraz to ma 57...więc jak oni to mierzą? na oko? bez sensu...
a brałaś sprężone szczepionki?

wziełam te 3 wkucia nie stać nas teraz na tą płatną 😞
  • ahhh to też takie cuda niewidy z cm ona gadała ,że tak jak dziecko leży tak jadą z metrem i wychodzi więcej wieć mój napewno miał gdzieś z 52 lub 53 cm tak mi powiedziała ,a no klocuś jest znowu usłyszałam ,że mam krupice zamiast mleka 😉

eloite napisał(a):
    bebilon.

a bo późno złożyliśmy o macierzyński, więc pewnie sobie poczekam 😉

gdzie to składałaś? bo ja tylko u tej mojej wspaniałej księgowej zgłosiłam i ona to miała popchnąć dalej...ale fakt...to było na początku października, więc też pewnie poczekam...

Perelka napisał(a):
    Powiedzcie mi o jakim macierzyńskim gadacie bo mi zaraz sam się naliczał od dnia porodu i nie musiałam zgłaszać potem tylko do zakładu pracy dać ze szpitala kartkę

tak tak dokładnie chodzi o tą kartkę, tylko że u mnie skomplikowana sprawa z tym 'zakładem pracy' jest.

Eluś dokładnie za tydzień idziemy...też mam stresa, ale weźmiemy trzy wkucia i zobaczymy jak przeżyje...a Ty kiedy?

eloite fajnie by było gdybyś od obu pracodawców dostawała macierzyński 🙂
    co do pieluch to kupiłam ostatnio pampersy 2, ale i im czasem zdarzy się przeciec...więc 'jedynki' nadal były by pewnie dobre....a Twój mały stawiam że jeszcze na jedynkach? 🙂

• Mamusia
    Która zabrała oklask? 😜 Przyznać się 😁 Saro...Istnieje na forum osobny temat pod tytułem sprzedam 😉 Tam można wklejać do woli linki aukcji 🙂
    Wy żartujecie z tymi pieluchami??? 😮 U nas już powoli trójki są przymałe 😲 A ja zaraz utłukę psa...Zamknęłam drzwi do kuchni i ona tam siedziała i pranie się robi..To przylazła do pokoju jak mały przysypiał i otworzyła durna suka te drzwi i pospane nosz kur.....

buuterfly napisał(a):
    Która zabrała oklask? 😜 Przyznać się 😁 Saro...Istnieje na forum osobny temat pod tytułem sprzedam 😉 Tam można wklejać do woli linki aukcji 🙂

buuterfly złodzieju 😜 wszystko jasne 🙂 oddaj jej jeden ze swoich 🙂 ja też mogę oddać ze 20 bo mi nie zależy 😜