Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Sara za 5 min jak zdążę to dam Ci specjalnego oklaska 😁

kurdde, to jest jeszcze jakieś bobo wrześniowe co chodzi w jedynkach?? 🙂
co do cen...to ostatnio pampersy '2' dużą pakę + chusteczki kupiłam za 49zł...

hehe dzięki, nie trzeba 🙂 dobra nie przeszkadzam , uciekam do mojego Małego.
a propo Waszego tematu my używamy tych chusteteczek Dada bo nam je polecili w szpitalu 🙂

• Mamusia
moj tez maruda ze koniec 😠 od kilku dni w sumnie... 🤢
ehh bylam "przypadkiem " na targu 😜 i kupilam sobie trepki 😜 karol zly ze znowu ale pff 😜
EWlus a o zabraniu becikowego.. to znam to skas 😠

wy mi powiedzcie jak u was ze zmianom czasu???
a co do tanich pieluch.. DADA sa dla nas do dupy 2 razy sie zsika i ko wywalenia i sa sztywne
a w tesco huggies mega paka 128 szt. po 56 zl

• Mamusia
hej mamuśki witam po długim czasie!
co tam u was nowego?u nas w sumie nic tyle tylko ,że na szczepieniu nie było aż tak źle bo kupiłam małej szczepionkę skojarzoną i zamiast 3 wkłuć miała jedno i nawet dobrze to zniosła 🙂
WAŻY JUŻ 5250 heh mój mały grubasek 😁 lekarz mówił ,że mam odstawić z diety całkowicie słodycze i potrawy smażone bo mała miała jakieś wypryski na brzuszku...jak to nie pomoże to za tydzień odstawić nabiał i jaja i też kąpać muszę ją w płynie oilatum i smarować specjalną tłustą maścią clobaza........ale już jej chyba schodzą.....za to ciemieniucha jej się zrobiła 🤢
15 listopada idziemy na rutynowe badanie i rentgen do ortopedy a tak to nic nowego....kolki małej pomału przechodzą-częściej ich nie ma niż ma 😎
i teraz już coraz bardziej przygotowujemy się do chrzcin ,bo teraz to już zleci 🙂
pisałyście o pieluchach.....ja jak na razie używam pampersów...ale kupiłam też jedną paczkę tańszych z tesco i są ok i 3-jki na potem mam z huggisa.....

• Mamusia
JA uwazam ze bardzo dobrze wygladasz... 😘
chociaz sama o sobie tez tak uwazam jak Ty o sobie...
A powiedz mi jak z rozstepy itd?? bo moj brzuch to pomylka kurna... jak sie dotkne to wcale go nie czuje...(bo przy cc niby nie zszywalaj nic tylko skOre) tez tak czujesz??

W niedziele pokazalam brzuch kolezance... jej pierwsze wrazenie i mina jaka miala mowila za siebie *(cos w stylu ..o jaa blee 🤢)

• Mamusia
ja jak macam brzuch to boli mnie i czuje mrówki.ale to normalne. rozstepy tez mam,ale niewiele 🤔 staram sie nie narzekac, ale troszke mi brakuje tego plaskiego ,umiesnionego, opalonego brzuszka.miesnie sa wiotkie do tego stopnia, ze ciezko mi wstac z lozka 😮 ale zapytam lekarza czy moge juz cwiczyc te partie i sie naprawie 😜 moze kiedys jak mi odbije do reszty a daleko nie mam to wstawie zdjecie brzucha