Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde moja mala kruszynka od dwoch dni, jak nie spi i lezy to wklada cala reke do buzi.... i moze jej nie byc z godzine 🤨 🤔 dlaczego dzeci wkladaja tak raczki do buzi ? jeszcze Ona ma wiecznie te paprochy... fee a jak jej raczke odsówam to ona dalej to samo...

hej laski 😁 ale miałam dzisiaj zgona przez Was z rana 😁 wczoraj jeszcze sobie puściłam serial po tej klachaninie nocnej i chyba o 1 dopiero poszłam spać 🙂 mała spała 7 godzin znowu 🙂

Loli moja wkłada całą piąstkę do buzi non stop! czasem tak mocno sobie ją gryzie że ma czerwone kosteczki 🙂 wszyscy się smieją że jej ząbki już idą 😜
a ślinią się też Wasze pocieszki bardzo? moja strasznie...

haha oglądałam pogodę i facet mówi że w gorzowie śnieg i myślę o Tobie Elu 😁 a u nas ma być pięknie i co...? pada i jest pochmurno 🤔 znowu ze spaceru nici!

• Mamusia
Agaa ja wczoraj to samo jeszcze film zachaczylam, i co zasnelam a nagle sie mala znow obudzila , a wiec mama sie obudzila pol przytomna Ola taka glodna ze sie tak niemilosiernia darla ze sie jej uspokoic nie dalo, a tata spac kolo niej jak zabity i ni hu hu nawet oczka nie otworzyl 😠 😠

Agus tak moja sie bardzo slini :|(

Lece sobie jakies sniadanko zrobic i zjesc puki moja mala kruszynka spi..
Moze jajecznica 🤪 😁 🤪 😁 hahahahaha ( pamietam, a wy pamietacie?)

ech Loli mój też do małej nie wstaje w nocy...o dziwo wstał dzisiaj rano o 7ej! ale z mojego spania i tak już nic nie było 😞

jak się slini to spoko 🙂 czyli to norma u takich dzieci!
kurcze jak to dobrze móc porównać 'się' z innymi dzieciakami 😁

Dziewczynki wybaczcie, że się wtrącę ale taka moja wstrętna natura 😁
To, że dzieciaczki się tak bardzo ślinią wcale nie znaczy, że już na ząbki 😉 Po prostu okolice 2 miesiąca to wiek kiedy ślinianki dziecka zaczynają nadprodukować ślinę a maleństwo jeszcze nie umie sobie z nią poradzić 😉
A co do łapek 😉 To dzieciaczki właśnie w ten sposób świat poznają - ja jak się Kubek urodził namiętnie wyjmowałam mu łapki z buzi za co dostałam ochran od położnej ☺️

GoGr co Ty tu jeszcze laska robisz???? 🙂 na porodówkę start!

budyń 😁 hyhy nie jadłam jeszcze i jeść nie będę 😜

nie no, przypuszczam że to nie na ząbki 🙂

Eluśka, poszalałyśmy ☺️

buuterfly napisał(a):
laski ja pamiętam tylko budyń 😁 😁 😁 ja wczoraj też zachaczyłam.... 😁 😁 😁 😁tzn mnie zachaczono 😁

czyliiiii? 😁 siop siop siop? 😁

• Mamusia
Ale ci dobrze Ela..!!! tez chce jajecznice....
Chodz pamietam ze jak karmilam jeszcze mala to zjadla, jajecznice- to moja mala puzniej z bolu brzuszka umierala i kupki nie mogla zrobic.. i od tej pory jakos mnie tak lekkko odzucilo od tej potrawy :P chodz byla ona jedna z moich ulubionych..

hej dziewczynki 🙂
Agaa dzięki za życzenia :]
ojjjjj wczoraj był siup siup wieczór 😁 ☺️ fajnie było ☺️
a my zaraz na spacerek, wyskoczyć z tysiaka bo trzeba ratę zapłacić, i w końcu idę złożyć papiery na becikowe, dziewczyny długo czekałyście na kaskę??
a i idziemy z niunia kupić sukienkę - taka dorosłą przecież to już 2 miechy skończone :p
buziaki 😘 😘

qrka ja byłam w piątek i mi babka powiedziała że mają miesiąc na ROZPATRZENIE!! co to znaczy? że co? że mogę nie dostać? bez sensu...albo jej się słowo pomyliło 🙂
ale dzięki że mi przypomniałaś bo mam zadzwonić i NIP podać 😘 😘

• Mamusia
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/99999999/POWIEDZTAK05/650772649
dziewczyny...został ostatni tydzień głosowania! 🙂 tylko do 13-go listopada do 23.59 można jeszcze wysyłac na nas smski 🙂 możemy zdobyc 2. miejsce i voucher na obrączki.. 🙂 bardzo proszę o głosiki 🙂