Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

rozpatrzenie ?? powaliło ich?? 🤢 zobaczymy jak jest u mnie, dobrze ze powiedziałaś ze nip jest potrzebny to też wezmę :]
a co do mleczka w trakcie, to mi ytrochę pociekło ☺️ sama nie wiedziałam kiedy, strasznie mi było głupio później i zaczęłam przepraszać to mnie jeszcze Dawid okrzyczał ze on jest zachwycony i ze mam nie przepraszać 🙃 (głupi) ja ich nie lubię tzn. fajne sa bo karmią nasza niunie ale wkurza mnie to cieknięcie co chwila 😠

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no i dowód Dawida też weź i akt urodzenia niuni...jej pesel.
każdy dostaje becikowe, więc nie wiem po co taka formułka że mamy miesiąc na rozpatrzenie! chyba 'mamy miesiąc żeby przesłać pani kasę!"

echh no bo mój to jest taki dziwny że pewnie by uciekł jak by mi coś pociekło 😜

Elu 😁 ja Ci mówiłam, że u Ciebie to wszystko jest porządne! macie bardzo dobrze zorganizowane urzędy w gorzowie 🙂 U NAS taki dupiaty jest...

no u mnie też nic nie leci jak nie nacisne...ale kurde 🙂 jak by on się tak zassał to przeca se pociągnie 😜

• Mamusia
wiecie co? mam 126 stron do nadrobienia. nie ma szans. cos tu sie dzialo ciekawego? wszsytkie dzieciaczki juz poszczepione? my idziemy w srode dopiero i boje sie bardzo. a tak poza tym to napierdziela mnie łokieć od rana, tesciowa wkurwia jak i w ciąży i zamierzam kupić podsłuch na nią 😁 zaczynam powooli myslec powaznie o zaczeciu pisania tej choilernej pracy mgr bo rok sie skonczy a ja nie zaczne!