Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moja mała to aniołeczek ale ma problemy z brzusiem, nie moze dalek tej kupki zrobic, czesto sie konczy czopkiem po 3 dniach jak juz sie meczy, czesto sama robi ale meczy sie z 2 dni napręża i kwęka.. w nocy spi elegancko, 2 razy pobudka o 2 i o 5, budzi sie po 8 rano i do 10 wieczorem praktycznie nie śpi, czasem przysypia ale tak lekko max pol godzinki a są i takie dni co wcale nie zmruży oka. po kąpieli dostaje butle (dalej ja dokarmiam raz dziennie) juz 120 i leży w łóżeczku aż sama zaśnie, jak obudzi sie w nocy to idzie do mnie do łózka i tak się karmimy przez sen, a janusz wtedy ląduje na podłodze w śpiworze 😁 przeważnie ,bo nieraz nie ma siły zejść i sie mordujemy w 3 na wersalce. ale juz nie długo bo nasze łózko już się ma ku końcowi roboty, jeszcze tylko kupić materac i przeprowadzamy sie do wiekszego pokoju.

wlasnie dzwonila babka od szczepien i zdecydowalam sie na szczepionke 5w1 + engerix na wzw b któraś tak brała?

• Mamusia
Agaa pytałaś o szkołę i egzaminy.
Otóż obecnie robię liceum uzupełniające, maturę w przyszłym roku.
Poprzednia szkoła, którą kończyłam w czerwcu, kończy się egzaminami czeladniczymi dającymi uprawnienia do wykonywania zawodu i wszelkich papierków z tym związanych (właśnie te egzaminy zdawałam ostatnio)
Trochę żałowałam kiedyś,że nie będę miała możliwości zrobienia od razu matury w tamtej szkole, ale z tej perspektywy dobrze się stało, bo nie było by szans żebym się ze wszystkim wyrobiła 😉
A tak na spokojnie podejdę sobie w przyszłym roku, akurat maluszek troszkę podrośnie 😉

• Mamusia
Laski nie ma takiej tragedji przy szczepieniu tzw. u mojej poplakala troszku i przeszlo, zadnych goraczek naszczescie nie miala...

Przed chwilka sie obudziala, zjadla i lezy teraz kolo mnie pod pacha w pozycji prawie siedzacej i patrzy , czyta co te ciotki tutaj pisza :P i kupsztajla robi :P

• Mamusia
Ej dziewczyny takie glupie pytanie....

Garbicie sie teraz??? Bo ja strasznie....
W ciazy to sie chodzilo prosciutko...
A teraz to az mi mow zwraca uwage ze ide zawsze taka zgarbiona 😞 a nie umiem pamietac o tym zeby siedziec i chodzic prosto..

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Jak nie byliście???? 😮 My bylysmy chyba jak miala 2 tygodnie.

no my siedzieliśmy tydzień w szpitalu. i powiedzieli, że alek jest okazem zdrowia i o ile nie będzie mnie coś niepokoić to mamy się pojawić u lekarza dopiero w 6-7 tyg jak przyjdziemy do szczepienia.