Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Super wszystkie chrzciny już zaałatwiają a my jak zwykle sto lat za murzynami 🥴 i nic nie załatwione 😞 yhh ...
Mati dziś jakiś zmierzły Kacper spa nie chce juz widze ze sie wybudza yhh 😞

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Aniu Marcel uroczy!! taki bobasek fajny 🙂 🙂 tylko mi się bardzo małe te foto wyświetla niestety...i jak on fajnie już siedzi w tej wanience!! suuuper 😁

wiem ..bo wiesz mi gigabajty uciekaja i zeby mi starczylo na caly miesiac to musze focie takie maly rozmiar robic ☺️

Dosik my też dopiero teraz...spoko 🙂 kwestia pójścia do kancelarii i umówienia się, a potem całe zamieszanie z organizacją...żaluję że tego w knajpie nie robimy 🙂 przynajmniej by podali i pomyli po nas 😁 ale jakoś damy radę, pewnie i tak będzie stresu w ciul i będziemy się wqrwiać na siebie z moim hyhhh...

Aniu rozumiem 😁 na małym foto tez jest kochaniutki 😁
hmm nam nic o bilansie nie mówili....zapytam jutro bo kurna idziemy się szczepić! 😮

• Mamusia
A moj dzis wpadl na pomysl zeby tutaj wlasnie Olcie do jakiegos konkursu dac wlasnie bo ona taka piekniusia 😁 moze co by z tego bylo... tutaj jest bardziej mozliwe zeby dziecko reklamowalo cokolwiek jakies ubranak czy cos...

Jutro jak bede miala czas to bede szulala w necie

• Mamusia
No zobaczymy Agus 🙂 :*

Jak w Pl mozna startowac na okladke ! to tutaj napewno milion innych mozliwosci 😉

Sa super sesje daromowe dla noworodków na swieta bozego narodzenia :P w kostuamach boskie poporstu..
Najlepiej bylo by jej taka strzelic a puzniej wysylac...

Aniu no to u nas będzie na bank to samo....jak mała będzie jeszcze ryczeć ze stresu to dopiero m i się podniesie ciśnienie...pełno ludzi, gwar...uch, nie wiem jak to przeżyjemy;D

• Mamusia
Kurwa dziewczyny mam na dzisiaj tak dosc ze porazka jakas!!!! 🤪 🤪
Az wsciekla jestem. Probowalam malego trzymac na cycu w dzien ale wytrzymalam tylko do 15 bo ciagle sie darł a cyca wypluwal i w ryk. Wiec o 15 nie wytrzymalam i dalam mu butle ktorej tez nie chcial. Az sama zaczelam ryczec. Spac dzisiaj wogole nie chcial!!!! Rekord drzemki to jakies 30 minut!!! Jeszcze tak nigdy nie mialam z nim. Nie wiem co mu jest. Ale straszne pierdziochy puszcza i przy tym jeczy albo placze, ale kupe dzis zrobil. Teraz go wykapalismy i nawet nie zdolal zjesc butli bo padl. Pewnie sie niedlugo z glodu obudzi. No masakra jakas! Caly dzien, nie wiem juz o co chodzi. I dupa z mojego planu trzymania go na cycku.
Ech ide nadrabiac...

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Kurwa dziewczyny mam na dzisiaj tak dosc ze porazka jakas!!!! 🤪 🤪
Az wsciekla jestem. Probowalam malego trzymac na cycu w dzien ale wytrzymalam tylko do 15 bo ciagle sie darł a cyca wypluwal i w ryk. Wiec o 15 nie wytrzymalam i dalam mu butle ktorej tez nie chcial. Az sama zaczelam ryczec. Spac dzisiaj wogole nie chcial!!!! Rekord drzemki to jakies 30 minut!!! Jeszcze tak nigdy nie mialam z nim. Nie wiem co mu jest. Ale straszne pierdziochy puszcza i przy tym jeczy albo placze, ale kupe dzis zrobil. Teraz go wykapalismy i nawet nie zdolal zjesc butli bo padl. Pewnie sie niedlugo z glodu obudzi. No masakra jakas! Caly dzien, nie wiem juz o co chodzi. I dupa z mojego planu trzymania go na cycku.
Ech ide nadrabiac...

Witaj w klubie.. dziecioki nam sie zmowily.. nie wierze.. spisek!!