Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agus ale sama wiesz co to za impreza w domu? z dzieckiem 🤪 🤨 🤔 padaka jednym slowem 0 muzyki nic kompletnie... znajomych zaprosic? hmm sama wiesz jak to z ludzmi po % dra sie itp, a wiec ola by miala pospane 😞

Eluska no coz zrobic- niech sie chociarz moj zabawi... ja sie napije piwka drinka og;adne film i tyle 😞 na nic wiecej sie nie nastawiam bo nie mam innej opcji...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli szczerze??
to jest WASZE dziecko, nie tylko Twoje. Więc nie powinien isc sie bawic a Ty z dzieckiem w domu. No daj spokój!! Sebastian wie ze jakby tak zrobil to by była ogromna awantura.
a jednego sylwka moze sobie odpuscic. Nic mu sie nie stanie.

Agusia może nie będzie tak źle i Twój zostanie z Tobą, bo co to dla niego za zabawa bez Ciebie...

hmm jak ja kąpie moją to ona leży jak kłoda...nie płacze, ale też się nie cieszy, bardziej jest przestraszona i w ogóle się nie rusza, to ja ją chlapie a ona nic...Wasze dzieciaki się cieszą wodą?

a na sylwka to my chyba jedziemy na narty do mojej siostry do Rajczy (okolice żywca) z niunią oczywiście impreza będzie ale dla mnie zapewne nie pijąca 😜 no i dziecko w drugim pokoju pod ręką także fajnie

no toś qrka teraz zacisła! booosko! obojętnie czy sylwek pijący czy nie i że z dzieckiem w drugim pokoju, ale kurcze nie w domu! w górach z pięknym śniegiem!!! achhhhhhhh 🙂 🙂

Agus moja uwielbia sie kąpać 🙂
jak tylko słyszy ze idziemy myju to cała ucieszona a w wodzie, to chlupa, pluska z tatusiem hehe fajną mają zabawe :")
ale jak ją wyciagamy na ręcznik to ryk od razu 🙂

Aga moja dopiero od niedawna się cieszy z kąpieli 🙂 i chlupta sobie i śmieje ale też jeszcze nieśmiało
Loli u nas ostatnio była impreza bo Dawid miał urodzinki było 9 osób i dość głośno siedzieli do po 1,00 a młoda nawet nie kwęknęła i jadła dopiero jak goście wyszli - grzeczna niunia 🙂

• Mamusia
Aggaaa i Eluskaz -ale ja bym chciala zeby chociarz on sie zabawil i bede go do tego namawiala- chodz on pewnie bedzie chcial zostac tak jak wy piszecie ...
nO ALE po co? ja sobie rady dam !
tak samo sa teraz jego urodziny... i tez chcialam zeby poszedl na ten koncert ale zaczol robic w domu takies poprawki i nie polazl ;/
on ma dosc sporo kolegow i ani ich nie zaprosi ani nic... wkoncu to jego uro... i wiem jak to jest nie imprezowac w swoje urodziny to ma byc piekny dzien ale ja od 18 nie obchodze juz wcale urodzin... i nie cieszy mnie ten dzien

no ja jeszcze nie jeździłam nigdy ☺️ także dopiero 1 raz, ale moja siostra powiedziała ze zajmie się niunia żebyśmy mogli poszaleć jak będą warunki 🙂 strasznie się ciesze bo praktycznie w lutym będzie już rok jak w domu siedzę 😲

Loli my tez mamy tylko 2 pokoje obok siebie i nie mamy drzwi (jeszcze ) 😜
ale to fakt masza młoda ma strasznie mocny sen nawet odkurzacz jej nie rusza jak odkurzam pod jej łóżeczkiem

Wy na przyjemności...a my na szczepienie 😞 jeśli mała jest podobna do mnie to będzie straszliwy ryk...
później napisze jak było 🙂 w każdym razie czopki mam przygotowane 😁