Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aguś nie pocieszaj mnie, dziękuję ale to nic nie da 😞 cholera, wiecie że mi nikt nigdy nie...umarł? 😞 ja sobie tego po prostu nie wyobrażam!

Marta ja mam w ksiązeczce zdrowia ze szpitala napisane że nie ma dysplazji, a jak poszliśmy ze skierowania w 5tygodniu to sie okazało że jest i to taka ho ho zaawansowana...więc bierz skierowanie i się nie zastanawiaj!

Marta idź prywatnie! to ksoztuje 60zł a będziesz miała spokojne sumienie. na pewno nic mu nie jest, ale lepiej to sprawdzić.

tak Loli luźniejsza...zwichnięta czyli, a wszystko było po tym USG ok?

• Mamusia
No nie wiem ona to jakos tak dziwnie wtedy opisala ze jak by prawka nozka wlasnie jest taka luzna :/ hmm... no a jak bylismy na skanie no to zrobila obie nozki oczywiscie prawa lepiej i dokladniej ale wszystko bylo jak najbardziej w pozadku ...

Ehh Agus wiem... ze pocieszanie nic tutaj nie da trzeba poprostu to przezyc i tyle !
A co do smierci- to powiem ci ze ostatni kto mi umarl w rodzinie to byl chyba pradziadek i mialam moze wtedy 4 latka i tez ledwo co to pamietam i jak by mialo mi sie jakies nieszczescie przytrafic to uwiez mi kochana ze napewno czulam bym sie identycznie niz ty..

no to dobrze...kurcze, to jest kolejna rzecz która ona ma PRZEZE MNIE! dysplazję i teraz tą skazę białkową...qrwaa 😞

Loli to ja mam podobnie, ale nie pamiętam tego jak się wtedy czułam...mam nadzieje że moja babcia wróci do domu tak jak tego chciała jak szła do szpitala...ech

• Mamusia
EJ Agaa nie mozesz zwalac winy cala na siebie, to nie jest wcale twoja wina ze Ewcia ma tak a nie inaczej.
Widocznie tak ktos zdecydowal.. ehh ! Nie mozna sie zalamywac i obwiniac tego.. czy twoja mama sie tez obwiniala? bo ona tez tak miala ze to z pokolenia na pokolenia?

Eh Agus Babcia napewno wyzdrowieje i bedzie wiezyla w swoje slowa i wroci wkoncu do domku! I ty Tez powinnas to wiezyc.

Kurde jakie kazanie strzelilam łohoho 😮 😮 😮 😮 😮 😮

Eluska czekam z niecierpliwoscia na twoje zdjecie, chyba spac dzis w nocy nie bede mogla :P i bede sie zastanawiala co ta Elka ma na glowie 😁

Elka ma na głowie dziwną rzecz 😁
spody koloru hmm.. burgund? cos w tym stylu. cieniowane i od góry bardzo krótkie. Ogólnie sliczne 😁
mi sie strasznie podobaja,
Agus niewiem o co chodzi ale jak widze ze jak piszesz ze Ewusia ma dysplazje i skaze przez Ciebie to mam ochote Cie udusic 😠 Czyś Ty juz całkiem zwariowała? Jak przeez Ciebie? NAPEWNO NIE!!!!!! widocznie tak miało być, i nic sie nie martw. Ciesz sie ze Ewusia jest zdrowa i nie ma poważnych chorób. Głupciu!!

no to hmm...dzięki mnie!
nie, moja mama tego nie miała...to nie jest genetyczne, może być przez złe ułożenie w brzuszku np.

wiecie, ja mam dzisiaj cięzki dzień więc mi takie hasła przychodzą do głowy 😞 mam po prostu dość że jej ciągle coś jest....

Eluśka wow! ja chce foto już dzisiaj 😁

nie dupa bo efekt zepsuje :P
Agus i naprawde sie nie przejmuj. a że Cie denerwuje ze ciagle jej cos jest to rozumiem. Ja sama nie wiem czy mała skazy nie ma. Krostki ma strasznie podobne wiec nie wiem.

• Mamusia
DAWAJ FOTO!!!!> ELUS:*

AGUNIA:**** nie pakaj:** w szpitalach porpstu ludzi maja w dupie a w domu wroci do siebie zobaczysz 🙂)
A co do tej skazy bialkowej.. nie mozesz sie obwiniac! przeciez to nie twoja wina ze Ewcia ma takie geny... a nie ejst powiedziane ze bedzie to miala do neiskonczonosci moze zacznie po pepti przysfajac sie i bedzie ok 😉 pamietaj ze to sa male organizmy ktore ucza sie dopiero wszytskiego 😉a co do bioderek.. teraz jest tyle cwiczen ze bedzie git.. poszukaj w necie... 🙂 albo ja ci poszukam 🙂 mojej znajomej corcia caly czas miedzy nozkami recznik miala zeby szeroko nogi miala a teraz loto jak wariatka i ma girki prosciutkie 🙂 i zobaczysz ze ani sie obejrzysz bedzie git 😉)

MY na bioderka kontrolnie jutro.. 🤢

Do smierci... ehh ja pamietam jak pradziadek mi umieral... bylam mala a on lezal u babci w pokoju siedzialam przy nim non stop a on mnie nie poznal 😞 potem jak mu powiedzieli to nie pozwolil mi odjezdzac obiecalam mu ze bede caly czas wylam w koncie pojechalismy do domu a on zmarl.. do dzis to mam przed oczami 😞
a na dziadka pogrzebie juz bylam starsza nawet lzy nie uronilam ..tylko w poduszke wylam.... nie wiem jak teraz bym zareagowala...a wiem ze to niedlugo nastapi bo karola babcia juz ledwo zipie 😞(( a kocham ja jak swoja... w mniej zaawansowanej ciazy masowalam jej nogi i dawalam jej nadzieje ze bedzie spacerowac z marcelem... a ona lezy nadal lezy 😞
ehh
tak to ejst ZE STAROSC PANU BOGU SIE NIE UDALA

:***
moj spi a ja znowu na szpilkach zeby sie nie obudzil 😞 i znowu sama.. karol w szczecinie 😞
a to jest do dupy ten konkurs jakis nie wiem o co chodzi.... mi tez sie nie chcilao dodac na moim kompie na tesciowej dodalam.. bezsens

śmierć jest przewalona...nie wyobrażam sobie że miało by jej nie być. no bo jak? co ona wtedy będzie robić? nie...bez sensu, spadam dziewczyny, jutro będzie lepszy dzień 😘 😘

• Mamusia
NO TO JAK CHCESZ TO CI DAM TEN BON.. TZN YY JA NIE WIEM JAK ALE MI SIE NIE RPZYDA BO ZA DROGIE SA TE RZECZY MIMO WSZYTSKO.. A TERAZ TEZ NAM SIE PEWNIE NIC NIE UDA WYGRAC... WIEC CHOCIAZ BON SIE PRZYDA.. A ILE MACIE GLOSOW?? POWIEDZ MI JAK TO ROBIA ZE KURDE MAJA 400 W TYDZIEN?? NIE CZAJE TEGO TO JEST NIE WYKONALNE.... 😮

IDE NYNU 😉 DOBRANOC KOCHANE:***

• Mamusia
napisali mi tak....
"...Przyznany bon nie może być wykorzystany na więcej niz 25.0% kwoty całego składanego zamówienia (jeżeli otrzymasz kolejne bony z np. kolejnych edycji konkursu - to łączny rabat będzie stanowił sumę kwot poszczególnych bonów, ale ograniczeniem pozostaje wspomniany procentowy limit)...."
wiec poczekaj do konca meisiaca to moze wiecej bedzie.. zawsze to wiesz kilka zl do przodu 😉) ale bony na bank Ci podaruje 🙂)) bo nikle szanse o dalsze miejsca z nagrodami... ☺️