Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
druuuuuuuuuuugaa 🤪
hihi 😜
moj synulek to mnie dzis rozwalil 😮 co godzine od 1,30 sie tak przeciagal marudzil... to mowie lece pedze robic mleko a on kurna miedzy czasie spal dalej 😮
no to jak juz 2 razy wstalam to potem czekalam az konkretnie bedzie sie darl 😜 heh i pil przed 5 no i przed chwila sie obudzil 😜

mgla jak by konia chciala udusic a mi konto zablokowali ... widze ze pyrki sie skunczyly.. ehh bede musialas l;eciec jeszcze przed bioderkami.. karol wraca to musi miec pozadny obiadek 😉

aaa nooo chcialam sie tak zapyac.... ostatnio gadalam z moja kumpela i ona ze idzie facetowi po piwo i fajki bo wrocil z pracy i odpoczywa...i ze tak co dziennie na niego czeksaja fajki i piwko... 😲 karol na mnie z fochem bo ja tak nie robie a wy????????????????

• Mamusia
No wkoncu tutaj jakas zajzala bo czulam sie juz taka samotna!

Anulka z tym piwskiem i fajkami to yyyy chyba lekko przesada 😮 😮 moze jeszcze bede mu sciagala buty i kortke w dzwiach jak bedzie wracal z pracy 🥴 🥴

Ahh i zapomnialam kapcioszki przy fotelu ubierac. :P

• Mamusia
Piwo i fajki 😜 Mój nie pali, a pije raz do roku więc...Ale nawet gdyby to sorry , ale co ja jakaś gejsza czy co? 😜 Młody wczoraj już tak cierpiał przez tą kupkę...Rzucał się, płakał, przysypiał ze zmęczenia i budził się wirzgając nóżkami po minucie. Wcześniej dałam mu troszkę Espumisanu. I mówię kurde to już nie jest normalne bo widać , że się męczy.Zdążyłam włożyć mu kawałeczek czopka i chyba dopiero wtedy po kąpieli i tych kropelkach ruszyło bo po czopku to za wcześnie....Taaaaaaka kupa, że łapaliśmy ją w trzy pampersy i w tetrową 🤪 I dzisija z rana kolejna 🙂 Jeszcze nigdy mnie tak niczyja kupa nie ucieszyła 😜 A teraz wyluzowany gada sobie w łóżku i się śmieje i biega 🙃

no i polazły wszystkie 🙂

gratulacje dla Franka!! 🙂
ja to się śmieje że jak jest dziecko i zrobi kupkę, albo mu/jej się chepnie czy pruknie to wszyscy 🤪 🤪 🤪 się cieszą i klaszczą, a tak się zdarzy dorosłemu człowiekowi to zrobi się burak i przeprasza ☺️ ☺️ o co to chodzi 🙂

no miejmy nadzieje że dzisiaj będzie lepszy dzień...nawet fajna pogoda to ja się wybieram chyba na spacerek przed 12tą.

powiedzcie mi dziewczyny...dałam wczoraj małej pół czopku, bo zaczęła gorączkować i dzisiaj rano w kupie - kupy troche zielonej 🤨 to przez ten czopek?

moja teściowa ma jutro urodziny...iiii kupiłam jej na allegro takie ramki co się robi odcisk dzieciowej stopy czy rączki...i powiem Wam że fajne, ale ciulate to wszystko bardzo! bo po 1.rączki ni hu hu odcisnąć się nie da, nawet w najgłębszym śnie, bo trzeba przycisnąć, to wtedy dzieciak się budzi...glinka popękała i dołączona folia dwustronna nie chce jej trzymać! na 6 odciśniętych stópek, 4 wyszły w miarę... 🙂 może zrobie potem foto i Wam pokażę jak to wygląda 🙂 bo pamiątka chyba fajna będzie!

co do tego piwa i fajek to no hallo!!! służąca?? już ojcu musiałam biegać po sklepu po fajki! bez przesady 😠 nerwują mnie takie chopy, a jeszcze bardziej laski które to robią 😠

bo taka ciulata ta glinka była...
bo wiesz jak to się robi?
dostajesz glinke w takim kawałku, musisz ją rozwałkować na płasko, odcisnąć nóżkę i zostawić do wyschnięcia przez 72godziny. no i my po 24 idziemy sprawdzić jak te nóżki wyglądają a tam te nóżki całe powyginane! no i że już były troche twardsze to położyłam na nie książki i jak docisnęłam to popękały...inaczej to by się do tej ramki nie zmieściły...więc jak by któraś to robiła to od razu trzeba by to przycisnąć czymś cięższym żeby się nie odkształciło...