Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja sprzątnąć trochę i obiad zrobić bo głodna jestem. A jutro piekę ciasto bo na 17.30 musimy być u księdza i potem zostaniemy u Krystiana rodziców na noc bo po nocy wracać z małym nie będziemy. Ciągle w rozjazdach już mnie to męczy...Toboły, wózek, ubrania, pieluchy pies i małe dziecko i ciasny samochód...Ec h...

hmm no też jestem ciekawa jak Ola zareaguje na ten lot... o której lecicie? chyba najlepiej będzie jak ją przetrzymasz najdłużej jak się będzie dało i może akurat prześpi...ile do nas się leci?!

niech gada...gorzej jak będzie ryczeć 🙂

kurde laski wstrętne jesteście! obiecujecie fotki i co? zostawiacie nas tu same 😜
idę sprzątnąć lazienkę troszkę i jak przyjdę to foty mają być ooo 😁

• Mamusia
tak Agus mam stresa bo tak nie dosc ze zmiana klimatu, i pewnie z mojeg szczescia zaloze sie ze trafie na najwieksza zime w polsce :/ wrr..
To tak juz widze Ole w samolocie mnustwo swiatelek i wow 😁 nowe obserwatorium, i okienko w ktore pewnie bedzie patrzyla jak zaslepiona :/ a tam wiesz... sloneczko chmurki itp..
I najbardziej boje sie bo przecierz znow zmiana czasu tez dla niej bedzie :/ i kobita mi sie prewnie przestawi ehhh..... a tyle walczylam zeby ustalic jej dokladne godzint a tutaj jeden lot zepsuje wszystko

• Mamusia
Anulka ej ty bylas u tego fryzjera kiedy ?????

no wsumie to tylko 1h róznicy a wiec powinnam jakos dac rady !
ale wiecie czego sie boje kurde, mam 2 psy w domu, i jednego takiego pierona ze szczeka na wszystkich i wiecie kazdy pewnie bedzie chcial przyjsc zobaczyc Olenke a on bedzie kurwa szczekal, juz widze ile ona bedzie spala w dzien..