Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dobra Eloite i tak wygrałaś 😜
oto nagroda, masz laska korzystaj, takiego w kolekcji nie masz pewnie 😁 😁
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.skarbyafrodyty.pl/photo/product_info/b/0/1/1_b017bd10a627.jpg&imgrefurl=http://www.skarbyafrodyty.pl/go/_info/accessories.php%3Fid%3D1761%26item%3D2%26sess_id%3Dupg7t312lhp2ib99q1agnm25h4&usg=__JiAjFRWwV0IpKCTnYfEZDwFfwg4=&h=256&w=256&sz=18&hl=pl&start=258&zoom=1&tbnid=V3c9emwQg0CEXM:&tbnh=117&tbnw=117&prev=/images%3Fq%3Dwibrator%2Bpodw%25C3%25B3jny%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26prmdo%3D1%26biw%3D1280%26bih%3D556%26tbs%3Disch:10%2C4674&itbs=1&iact=hc&vpx=600&vpy=261&dur=780&hovh=204&hovw=204&tx=114&ty=122&ei=fq7lTLGUOMmAhQeKt5zkDA&oei=uqzlTN3oKobpOZWq5IoO&esq=14&page=12&ndsp=22&ved=1t:429,r:3,s:258&biw=1280&bih=556

ODbra to laski spierdalamento do spania hmm na chwile 😁
Ciekawe czy moje dziecko zrozumie ze matka pisały o glupotach z walnietymi ciotkami i sie nie obudzi 😜
Rypnięte jesteście wiecie?
ha! z reszta ja tez i tak was kocham mua 😘

kokosicie 🙂
no tak tak, ale nie mogę powiedzieć że nasz seks jest np. perwersyjny 🙂 o b utelkach po winie czy klapsach w policzek nie ma mowy 🙂
ale kto wie...może i do tego dojdziemy 😜

tak jak mówię, jestem inna liga...nie zabardzo siebie akceptuje więc u mnie to raczej częściej się odbywało przy zgaszonym świetle niestety...
ale jak będę kiedyś ładniejsza i szczuplejsza to pewnei i pewniejsza siebie, więc kto wie 🙂

• Mamusia
Agaa napisał(a):
tak jak mówię, jestem inna liga...nie zabardzo siebie akceptuje więc u mnie to raczej częściej się odbywało przy zgaszonym świetle niestety...
ale jak będę kiedyś ładniejsza i szczuplejsza to pewnei i pewniejsza siebie, więc kto wie 🙂

Agaa.. coś Ci powiem jeszcze..

eloite napisał(a):
Agaa napisał(a):

Agaa.. coś Ci powiem jeszcze..

no? 🙂

• Mamusia
nie ma w kobiecie nic bardziej pożądanego przez mężczyzn niż jej pewność siebie.
ja, jak zaczynałam też myślałam o swoich brakach w figurze.
trzeba to zmienić. faceci i tak tego nie widzą.
oni zauważają błysk w oku, kuszący uśmiech i opadającą bieliznę.
wierz mi na słowo.