Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć dziewczynki 🙂
Loli moja tez ulewa zwłaszcza jak się za dużo powierci i ponaciąga przy karmieniu ale w sumie to coraz rzadziej 🙂 a z czkawką to ma codziennie 🙃
ale była u nas akcja wczoraj 😲 kupiłam sobie pierniczki w biedronce 🤪 pyyyyszne były 😜 wcięłam pół opakowania. w porze karmienia przystawiam gagatka małego do cycucha a ta w taki ryk ze MASAKRA! 😲 i tak do wieczora, nic nie jadła na noc dostała butlę bo była strasznie głodna a cyca nie chciała 🥴 siadam na neta i szukam a tam pierwszy link UWAGA NA PIERNIKI W TRAKCIE KARMIENIA PIERSIĄ zmieniają smak mleka 😠 ale ściągnęłam sporo i w nocy było OK 😜
AGAA czekamy na zdjęcia Ewci 🤪 🙂
ja będę dopiero wieczorem bo dziś obiad u mamy
buziaki dla naszych maluszków 😘 😘 😘

• Mamusia
Hehe moja czesto pokazuje 😁 metalówe 😁 i ale szatan 😁 dwa palce 😁 wiecie o co chodzi 😁 heh

Ej mam jeszcze jedno pytanie , moja mala strasznie dobrze juz trzyma glowe :/ i ona chce non stop siedziec w pozycji siedzace :/ ja wiem ze to dla jej kregoslupa moze byc zle.. ale co ja mam poradzic? jak jej nie posadze czasem to wydaje tak ze sie nie da :/ 😞

Wiesz co Loli uważaj jeszcze z tym siedzeniem,
moja tez lubi siedziec a nie lezęc i dlatego ja ją kłade na siebie na brzuku żeby była i ja siadam i ona wtedy jest bardziej w pozycji pionowej. To jeszcze za wczesnie jak na próby siadania a z głowa mam to samo że trzyma non stop sama.

• Mamusia
Loli,, kazde dziecko samo sobie ustala kiedy juz siedzi a kiedy nie. jak chce to dobrze, gorzej jakby nie chcialo a rodzice na sile sadzaja. PRzynajmniej z tego co ja sie orientuje. Mój w koncu sypia w dzien 🙂 wlasnie lula. zmienilismy mleko z normalnego na sensitive da alergikow, ale tam sa inne dawki, np na normalnym dla 2 miesiecznego jest 12- a na sensitive 150 pomimo ze ta sama marka 😮 nie rozumie, ale spi po nim dluzej w nocy 🙂
neurologa prywatnie mam na 8 grudnia bo panstwowo na przyszly rok:/ masakra:/ zglupieje do tego 8:/ 😞 na razie szukam moze jakis bedzie przyjmowal szybciej 😞