Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
napisze CI na poczte bo kurwa ktos nie ma co robic!!!!!!!!!

glupie idiotki!!! nie moja wina ze kurwa wasze zieci sa do tylu!!!!!!!!!!!
Marcel usmiechal na 2 dzien ... mam mu usta trzymac zeby sie nie smial bo wam nie pasuje ze za wczesnie??
podnosil glowe po 2-3 dniach ... mialam mu ja przytrzymywac bo wam nie pasuje ze za wczesnie?
podnosil sie do siadania majac niecale 2 miesiace ... mialam go przykleic do lozka bo wam nie pasuje ze za wczesnie???
mial niecal 2 miesiace i zaczol gaworyc.. mam mu buzie zatkac bo wam za wczesnie?
dostal jedzonko w 2 miesiacu... mam mu kurwa nie dawac bo wam nie pasuje??
w 2 miesiacu zaczol sie podczolgiwac... nogi mam mu odciaz bowam nie pasuje ze za wzesnie???
w 2, 5 miesiaca sie przekreca... mamgo przydusic zeby tego nie robil bo wam za wczesnie??

i mowi to NIEDOSWIADCZONA MAMA.. ktora wychowala brata, ma 11 lat i jest kurwa pilkarzem recznej i zamuje miejsca w zawodach plywackich, prymus. drowy jak kon!!!
az dziwne bo rozwijal sie identycznie jak moj syn!
WIEC KURWA PAPY WSADZIC W SWOJE WATKI I SPADAC MI Z WRZESNIA I OD NASZYCH DZIECI!!!!
kazda ma swoj rozum i intuicje... i nic Wam do tego!

zalosne jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o a to moj zajebisty post.. jestem z niego pumna ale zapomnialam o jego bieganiu 😜 i eszcze o czyms....yy lee znowu zapomnialam 😜 ehehhe

• Mamusia
Jejciu to moja tez sie smiala na drugi dzien i tez glowe dzwigala od razu praktycznie i sztywna jest jak patyk i podnosi sie ładnie...A siostra mojego Micha jest pediattra i mowi ze szybka jest i sama ja podnosila do siedzenia i powiedziala ze super! Wiadomo ze nie siedzi caly dzien ani bez podparcia ale przeciez kilka minut to nawet trzeba zeby cwiczyla. Co za wscibstwo! Ktos ma widocznie bardzo nudne i przykre zycie ze sie wtraca w nie swoje sprawy..ZAL!

• Mamusia
Aaa DOMOFON !! hehehe moj tata zawsze naprawial domofony u mnie w miejscie 😁 ludzie do niego czesto dzwonili :P ale ja ci rady zadnej nie dam bo nie mam zielonego pojecia 😁 ja tylko jezdzilam czasem z tata swiatlo mu zapalac na klatce schodowej 😁 haha

Spoko loko 😉 nic sie nie dzieje, tak sie domyslalam ze chodzi o domofon 😁 ale sobie pomyslalam po co ci to :P
Lostonoszko

• Mamusia
Chodzi Ci Anulka o tych wkurwiajacych ludzi z poczta i ulotkami? Mi dzwonia non stop bo jestesmy pierwsi na liscie i ostatnio listonosz zadzwonil a od paru tyg mowimy zeby nie dzwonili bo male dziecko jest i odebralam i mowi LISTONOSZ prosze otworzyc a ja mu mowie ze prosze tutaj nie dzwonic a on szybko bo pada to mu powiedzialam i chuj! stoj se Pan!

• Mamusia
lece malej zrobic jesc !!!
fajki mi sie skonczyly:/ aaaa kurwice w glowie mam, jak bym umiala tak dobrze ang. jak bym wyjechala do tego wlasciciela to by sie huj nie pozbieral ! bez obwijania w bawelne... a nie tylko ze ja wiem ja rozumiem, huja rozumiesz bym mu odpowiedziala kurwaaa maccc ciapuchy zajebane w dupe pchane przez samego billadena

• Mamusia
ej no ja w wynajetym pod 2 mieszkam i wczesniej mieszkalo mlode malzenstwo z malym dzieckiem o byli w domu, wogle sami starzy ludzie tam mieszkaja malo co takie wiecie rodziny z mlodzieza itp
to ciagle mi dzwonia po kilka razy... i to tak dlugo;/
mysllam ze tu nie beda. ale nie bo po co.... 😮 jeden za drgim i ciagle LISTONOSZ, listonoszka.. ulotki.. paczka... 😠
a tam np nie idzie wylaczyc, a tu nie bede im ryla 😜 hehe

A wogle to tam zostaniemy moze miesiac jak dobrze pojdzie bo to auto nas wydoilo;(
po 2 zimno tam, a ja nie zawsze jak jestem sama mam czas ugoowac czy napalic w piecu 😞

MArtini.. too ktos ewidentnie sie nudzi.. widocznie jej dziecko tylko lezy nieruchomo jak lalka i wiecznie spi.
PRZYKRE ale nie moja wina ze jest niedolezna matka i nie dba o prawidlowy rozwoj dziecka 😉

No jak na taka kruszynke to jest faktycznie wyjtkowo silna 😉 taka jej natura drobna kobitka z sila pudizana 😉

• Mamusia
Loli napisał(a):
lece malej zrobic jesc !!!
fajki mi sie skonczyly:/ aaaa kurwice w glowie mam, jak bym umiala tak dobrze ang. jak bym wyjechala do tego wlasciciela to by sie huj nie pozbieral ! bez obwijania w bawelne... a nie tylko ze ja wiem ja rozumiem, huja rozumiesz bym mu odpowiedziala kurwaaa maccc ciapuchy zajebane w dupe pchane przez samego billadena

ahhahahaaha tej binladenek.. ahahha;*******