Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WARIATKI 😜
poczytałam 27 stron i powiem Wam...kiepsko się starałyście 😜 eloite Ty chyba przez ten okres to nie miałaś weny 🙂 było wprawdzie pare momentów...ale i tak kiepściutko 🤪 🤪
a teraz pewnie odsypiacie co? 🙂

moja się dzisiaj pierwszy raz od paru tyg obudziła w nocy o 3:30 na karmienie...nie wiem czemu?! i o 6:30 pobudka...

za chwile Mich zostaje z mała a ja jadę na zakupy 🤪 może już kupie jakieś prezenty...na mikołaja czy na święta. ale szxczerze to boje sie troche jechać w taką pogodę 😞 u nas jest minus 15 st!! brrrrrr

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Dosik napisał(a):
Anulka zależy do jakich celów ? 😁 🤪

no opiekunczo- niankowych 😁

zebym miala jak dojechac to kurde a dojechalabym do tego Krk a tak dupa blada 😮
ehh jeszcze bedzie okazja 🙂

Anulka za bilet samolotowy??

Loli a ile placisz za bilet? bo ta kuzynka Karola przyjezdza tez jakos jak ty tam kwestia kilku dni inaczej

• Mamusia
Hehe no ale ty Ewunie zostawiasz w domku 😞
A ja wlasnie nie wiem czy ja brac czy co.. czy isc czy nie...
Nosz kurde chyba bede musiala isc bo to to jest nic a jak bede w pl, to co bede siedziala caly czas w domu :/ wiadomo ze w pl to dopiero bedzie mróz

dziadkowie Ci z nią na pewno zostaną a Ty pójdziesz poświętować na Rabkę 🙂
ja z moją już nie wychodzę jak nie muszę...cholera taki mróz!!
a na zakupy muszę, bo już nawet pasy do zębów nie mamy 🙂 a wiadomo nikt nie zrobi takich fajnych i od[powiednich zakupów jak ja 😁

• Mamusia
Hmm jesli chodzi o dziadków to watpie kochana:
Oni od 6:30 do 20 pracuja
No tak wiadomo, nie ma to jak zakupki babskie 😉
Ja tez wlasnie musze taki zeczy pokupowac no i pare drobiazgów do PL.
A jesl chodzi o swietowanie na Rabce, to szczerze nawet nie mam z kim 😉
A wiec bede non stop czas spedzala ze swoja Córcia 😉

• Mamusia
Eh no obydwoje non stop pracuja. I to wiadomo za jakie pesje w PL ;/ wrrrr wkurza mnie to a od chyba 3 lat nie byli na zadnym urlopie wakacyjnym, tylko non stop pracuja 😞

Yyy powiem ci ze juz malo kto tam zostal, wszyscy powyjezdzali nz tej malej Rabki, to zadupie tam juz nie ma nic , a po drugie to praktycznie kazda juz moja kolezanka ma dziecko lub rodzine swoja...

Noo wczesnie na te zakupki lecisz, ja zachwilke bede mala wlasnie karmila ale dopiero okolo 11 sie wybieramy 😉

Dziewczyny mam pytanie jak są bóle nie?? to jak to boli mnie cała noc co 20 min podbrzusze teraz jest co1 5 a mam wrazenie takie w trakcie jak bym miała się iść wypróżnić i i do tego krzyż ale nie trwaja dłużej niż 30 sek... kurcze niewiem

• Mamusia
noo a tak to dobrze ze tak szybko poszlam bo noc masakra ☺️
o 24 sie obudzi z tym dziwnym placzem mleko dalam i zasnol za moment znowu... wzielam go do siebie a on tajk sie wtulil ze masakra... jeszcze nigdy tak nie zrobil 🤨 to bylo slodkie jak by mowil ...mamo boje sie przytul... tak ze 2 razy oddychnol wiecie jak po placzu i za moment smial sie w glos... normalnie jak nie on, jak dorosly czlowiek sie wiecie telepotal w tym smiechu i wyraznie bylo slychac hehehe ... popatrzylam na niego i znowu.... 😮 a po chwili znowu w placz 😮 nie wiem co to bylo ale mowie wam dziwne.
on chyba lunatykowal 😮 🥴
i cala noc spalismy tak przytuleni... 🙂raz potem sie obudzil na mleko 😉

a rano obudzil mnie gadaniem 🙂

za niedlugo ide na jakis spacer...moze jakies fotki uda mi sie zrobic.

loli wczoraj ja tez widzialam ze w wali sypie i to najwiecej ...wiecej niz w europie 😲

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie jak są bóle nie?? to jak to boli mnie cała noc co 20 min podbrzusze teraz jest co1 5 a mam wrazenie takie w trakcie jak bym miała się iść wypróżnić i i do tego krzyż ale nie trwaja dłużej niż 30 sek... kurcze niewiem

to moga byc przepowiadajace.. obserwuj jak cie nie pusci do 10 11to jedz przeciez cie nie wyzwa 😉
podlacza ktg i sie okaze

Ania8888 napisał(a):
Ola88 napisał(a):

to moga byc przepowiadajace.. obserwuj jak cie nie pusci do 10 11to jedz przeciez cie nie wyzwa 😉
podlacza ktg i sie okaze

ja wyszłam ze szpitala wczoraj... i mam tak całą noc i teraz też... cholera jasna...