Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniu jak mi Gatwick (tzw.lotnisko) nie otworza no to chyba beda przebukowywac loty? ja nie wiem.
Bede sie musiala zorientowac !
Lotnisk w Londynie jest pare ale do niektorych mam nawet ponad 2 H drogi :/

A jak z tad wylece bez problemu, to znow zalezy jak bedzie w krk.. raz mi sie zdazylo wyladowac w katowicach, bo jakies wiaterki byly :/

ale jeszcze z dzieckiem sobie tego nie wyobrazam, zeby utknac gdzies ! parenascie godzin na lotnisku ;(

• Mamusia
Agaa napisał(a):
hmm Loli myślę że o tym gdiz ewylądujesz w PL to powinnaś już wcześniej weidzieć no nie?

czasem okazuje sie dopiero w trakcie lotu ! , chyba wiesz cynki daja ze jest lipna pogoda i ze musza ladowac gdzie indziej. 🤨 😠 🤔 😮 🤢 😲 🥴

Nie tylko Polska zmaga się z atakiem zimy. Cała Europa została sparaliżowana przez śnieg i mróz. Zamknięte zostały lotniska w Londynie, Edynburgu, Lyonie i w Genewie, a we Frankfurcie nad Menem odwołano wiele lotów. Anulowano połączenia pociągów Eurostar i TGV.
W związku z silnymi opadami śniegu i niskimi temperaturami w środę zamknięto cztery europejskie lotniska: brytyjski Gatwick, szkockie lotnisko w Edynburgu, francuskie w Lyon-Bron oraz port lotniczy w Genewie, w Szwajcarii.

Gatwick został zamknięty we wtorek późnym wieczorem i nie wiadomo, kiedy zostanie ponownie otwarty. Także na pozostałych lotniskach obsługujących brytyjską stolicę - na Heathrow i Londyn-City - odloty i przyloty są opóźnione.

Lotnisko w Edynburgu zostanie ponownie otwarte o godzinie 12 czasu polskiego. Port lotniczy w Genewie pozostanie zamknięty co najmniej do godziny 14 czasu polskiego.

z gatwicka lecisz?????