Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no wlasnie mi sie wydaje ze on za rzadko robi ta kupe, bo w sumie ja mu butle pol na pol daje z cyckiem czasem nawet jak ma focha i nie chce cycka to butla caly czas a cycek rano i wieczorem, w dzien czasem mi sie uda sciagnac jak juz mam za duzo. Sama juz nie wiem.

Hey Kobietki !! 🙂
my dzis mikołaja zaczeliśmy od kupy 😁 póżniej przyszła babcia z prezentem 🙂
Ogólnie musze tu ogarnac po jakiś bałagan sie tu zrobił przez Matiego
w ogóle w nocy mieliśmy burzliwe relacje znów chyba wracamy do tej nie dobrej atmoswery 🤔
AGUŚ śniłaś mi się dziś z Ewką !! 🤪

dzien doberek dziewczyny 😘
moj maly poszedl spac wiec mam chwilke
zdjecia ewci i marcelka w przebraniu no super az chce mi sie cos takiego kupic adasiowi 🙂
wszystkiego nie nadrobiłam bo sporo tego 😜
AGAA z tego co slyszałam to mleko nan jest bardziej slodkie niz bebilon wiec moze dlatego grymasi
a ewcia ma jeszcze te chrostki na twarzy ?
ANIU twoi tescie 🤨pozostawie to bez komentarza normalne zal.
IWWWA bedzie ciezko sie przestawic na łunciaki ale najgorsze co mozesz zrobic to przeliczac na złotowki teraz jestes tam i kieruj sie tamtymi zarobkami i walutami wiem ze to ciezko tak sie przestawic pamietam jak to bylo 🙂

a ja powoli obiadek szykuję 🙂 i tak co chwila zaglądam ,
Iwwwa szalejesz 🤪 tez bym poszła do takiego centrum zabaw 🤪 i super pomysł to 3D ale faktycznie trzeba by na śpiąco 😁 chyba się już zadomowiłaś troszkę prawda? ciesze się bardzo 🙂
a moja śpi od 9 😮 noc odsypa skubana, bo jadła co 2 godziny 😞
a u nas kupa 3-4 razy dziennie 😜 codziennie 😜 ona tylko kupy robi 😁 😁 😁 ale przynajmniej nie ma problemów z brzuszkiem 🙂

Iwwwa hehehe kurcze to trzeba było wyjeżdzać?? my w wakacje wybieramy się nad morze to można by ich było poznać, a tak? 🙂 miłość internetowa będzie najwyżej - bardzo nowocześnie 😁

Dosik a co mały dostał od babci? 🙂 i jak Ci się śniłyśmy? 😁

Dostał kombinezon 🙂 bo to sobie zażyczylismy a popołudniu od mojej mamy leżaczka dostaniemy 🤪 🤪 🤪
Aguś sniło mi sie że do mnie przyjechałyscie 😁

a co do kupy to moj robi raz dziennie ale jest zielona niby lekarz powiedzala mi ze to normalne ale ja gdziesz czytałam ze to nie jest normalne i komu tu wierzyc ?
a jak to u was wyglada?

• Mamusia
no z nielona jest git kiedy wprowadzasz cos procz mleka 😉
no a my kupe mamy po "2" sniadanku.. po podwieczorku i czasem wieczorem 😜
Agus my na wakacje tez chcielismy nad moze ale co to bedzie to sie okaze 😉 jak beda dawac za pity na dziec to pojedziemy jak nie to kiepsko widze...
Domi pokazuj 😜

co do wakacji to rowazamy morze albo gory 🙂 wezmy umowmy sie w jedno miejsce nadarza sie okazja na spotkanie i spedzenie mile wakacjii co wy na to? 🙂 🙂 🙂

Domi ja słyszałam że Ty sie do Eluśki wybierasz 😁 skubana noooo też chce 😁

Asiu hmmm no zdjęcia raczej nie wymagam od Ciebie, bo to już by było bardziej przegięcie niż foto lewatywy 🤪 🤪 ale ona jest tak zółto brudno zielona? hmm nie, nie zrozumiemy się 🙂 taka jak byś do zółtego dodała kapeczkę zielonej farby? 🙂 huh ale porównanie 🤪
a co do mleka to kurcze...skończyła bebilon, to jej dałam znowu nan, bo zaczęły jej sie krostki po nim robić na buźce, w czasie nanu zeszły całkowicie, w tym czasie wizyta u lekarki która znowu bebilon przepisała...i teraz je znowu bebilon. jak po nim dostanie krostek to znowu wracamy do nanu i pieprze lekarkę! tylko że podobno niedobrze tak zmieniać z mleka na mleko... 😮

Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):
co do wakacji to rowazamy morze albo gory 🙂 wezmy umowmy sie w jedno miejsce nadarza sie okazja na spotkanie i spedzenie mile wakacjii co wy na to? 🙂 🙂 🙂

jestem za.. tylko wiecie.. czy facety dostana wolne?hmm..
i do kad?

mój chce koniecznie do Świnoujścia...

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Domi ja słyszałam że Ty sie do Eluśki wybierasz 😁 skubana noooo też chce 😁

Asiu hmmm no zdjęcia raczej nie wymagam od Ciebie, bo to już by było bardziej przegięcie niż foto lewatywy 🤪 🤪 ale ona jest tak zółto brudno zielona? hmm nie, nie zrozumiemy się 🙂 taka jak byś do zółtego dodała kapeczkę zielonej farby? 🙂 huh ale porównanie 🤪
a co do mleka to kurcze...skończyła bebilon, to jej dałam znowu nan, bo zaczęły jej sie krostki po nim robić na buźce, w czasie nanu zeszły całkowicie, w tym czasie wizyta u lekarki która znowu bebilon przepisała...i teraz je znowu bebilon. jak po nim dostanie krostek to znowu wracamy do nanu i pieprze lekarkę! tylko że podobno niedobrze tak zmieniać z mleka na mleko... 😮

powiem Ci tak.. ja ostatnia zmiane sama podjelam i w d mam dr... i chyba wyszlam lepiej na tym niz te ich kurna bebilony na recepty.
A 2 jesli Ewcia jest tak wrazliwa jest nan HA... dla alergikow... tylko to chyba jest drozsze.. Asiu Ty to urzywalas

Agaa napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):

i do kad?

Mój nie lubi morza 🤨
ale w tamtym roku bylismy jakoś go wyciagłam 😁

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):

i do kad?

to ja chce razem z nim 😉)))