Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

iwwwa napisał(a):
co robicie dzis na obiad? bo pomyslu nie mam 😞

Ja nie wiem czy coś zrobie mój nie zasłużył 😜
nie no jakieś miesko zrobie, ziemniaczki i surówka 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonka, ja tak samo miałam z glinkowym odciskiem, myślałam że mnie szlak trafi! biedna mała się tylko popłakała, my zdenerwowani...i też w końcu stanęło na odcisku nóżki, bo rączki nie ma bata!
także chce widzieć te 3D Kubusia 😁

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Iwonka, ja tak samo miałam z glinkowym odciskiem, myślałam że mnie szlak trafi! biedna mała się tylko popłakała, my zdenerwowani...i też w końcu stanęło na odcisku nóżki, bo rączki nie ma bata!
także chce widzieć te 3D Kubusia 😁

a to nie jest to jak jedna laska z brzuszka sie natknelam ze dostala odlew nozki i raczki dziecka?

w ogóle moja teściowa oburzyła sie na mnie że jak rozmawialam z moja mama to nazwałam ją "teściową" a jej sie to nie podoba 😜
ona by chciała bym do niej mamo mówiła 🤢
a ja tak bezosobowo sie staram

• Mamusia
Anka dzieciaki lubią takie gry...Ale wiesz czemu? Bo w te gry trzeba mieć kogoś drugiego. A maluchy lubią jak się z nimi bawi.
Iwwwa mnie też czasami rwie tak od pachy aż po cycek. Jak bym sobie coś naciągła. Nie wiem od czego to,ale mi minęło samo po kilku dniach...
Boziuuuuuuuu jaka słodka ta Roksanka 🤪

• Mamusia
Aga jak mi sie uda zrobic to pokaze. Moj sie ani nie przestraszyl ani nie byl wkurzony, mysmy sie z niego tak brechali bo on zacieszal tak jak by nas wysmial ze nam nie wyszlo. Normalnie w zywe oczy nas wysmial a my latalismy z nim i tymi silikonami z pokoju do lazienki i wszyscy no szybko no szybko i tak dupa blada
Wiec mam nadzieje ze dzis wyjdzie.

A Agaa ja tez kutii nie lubie, nie wiem jak to ludzie jedza. He he my to bezmięsne i bezkutiowe. Ale Ci powiem, że powinnaś mnie opierdzielić porządnie, bo ostatnio taka mialam chęć na parówkę, że nie pytaj, ale jak sobie pomyślałam ze ją jem to mnie zemdliło więc nie zjadła, Nie wiem co mi odbiło, może w ciąży znów jestem skoro mam takie odchyly 🤪

• Mamusia
parowka.. blleeeeeeee papier toaletowy rpzemielony 😮

aaa Iwka bo Ty TVN nie masz a o matach dla dzieci bylo; i bylo to co ma marcel i sie tym bawili... 😉
A Rybke jesz? czy nieee?? 🙂
A odlew.. hmm.. poszukam na necie.. normalnie taki chyba gipsowa raczkie i stope dziecka...

iwwwa napisał(a):
Dosik ja tez nigdy nie powiedzialam mamo tato do rodzicow mojego, zawsze bezosobowo, jakos nie moge sie przemoc, strasznie mi to nie pasuje.

Iwwa ja to samo 🤢

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Ja też nie mówię mamo tato i mówić nie będę. Dla mnie rodzice są tylko jedni. I tylko oni zasługują na to miano. A do rodziców krystiana mówię pani pan i tyle.
Trzymajcie kciuki o 16 za mojego jełopka 🙂

a co idzie na rozmowe?? 🙂 o ta prace???

Iwa to..
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://iprezenty.pl/system/upload/production/products/photos/000/016/725/big.jpg&imgrefurl=http://iprezenty.pl/prezent/dla-przyszlej-mamy/16725-zestaw-do-odlewu-gipsowego-3d-raczki-stopki-z-podstawka&usg=__zFlz4PGpxdK4DQKkv4GRE14DIog=&h=227&w=250&sz=52&hl=pl&start=0&sig2=kAGYcmDhh6g1nNMu2J3t6g&zoom=1&tbnid=yP8nkj6eG7vLSM:&tbnh=127&tbnw=139&ei=2gH-TLj_Hcy38gOA06WNCw&prev=/images%3Fq%3Dgipsowy%2Bodlew%2Bstopki%2Bi%2Braczki%2Bdziecka%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D665%26tbs%3Disch:10,1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=138&vpy=79&dur=901&hovh=181&hovw=200&tx=142&ty=87&oei=2gH-TLj_Hcy38gOA06WNCw&esq=1&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1366&bih=665

• Mamusia
Ania ten odlew 3d to taki ze w taka mase podobna do silikony wkladasz nozke albo raczke (hehe pod warunkiem ze zdazysz i ci nie zastygnie) potem w ta zastygnieta dziure wlewasz gips i powstaje jak wyciagniesz taka odlana raczka na przyklad, jak ten silikon zdejmiesz. Namieszalam ale chyba sie skapniesz