Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dosik napisał(a):
Ja wam powiem teścia mam do rany przyłożyć mu bym jeszcze potrafiła powiedzieć tato
ale teściowej 🤢

ja tescia tez mam super.... ale czesciej widze ja.. i kurde jak mam sluchac jej ze czemu tak mi mowisz a czemu tak... to juz powiem..
ale nie mowie np mamo podaj...
tylko mama poda...

ale karol tez jakos z sytuacji wybrnol i do moich mowi tesciu tesciowa... i tez gitara..

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania no wlasnie takie cóś, tylko ja mam do tego ramkę i jak odleje nóżkę to jeszcze z gipsu wylewa sie na ramkę takie jakby tło i na to sie kladzie ta nozke i ona sie przyklei. Wiec to nie jest takie stojace tylko odstajaca nozka w ramce, heh tak jakby

Jak ja kocham to moje dziecko 😁
mówie do kacpra mój mały gamoń a on aż krzyknoł se śmiechu 😁
a ucze go głaskać mamusie i mówie mu moja mamusia moja a on sie cieszy 😁

• Mamusia
Moja tesciowa to byla kobieta do rany przyloz, jak przyjaciolka, trudno to sobie wyobrazic ale moglam z nia o wszystkim pogadac i zawsze byla za mna a moj dostawal opr jak sie poklocilismy to kazala mu isc dla mnie kwiaty kupowac i na kolanach przepraszac mimo tego ze np z mojej winy sie poklocilismy. Natomiast tescia nigdy nie lubilam, sztuczny dretwy i dziala mi na nerwy.

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Moja dostała teraz tą wielką piłkę do skakania i wniebowzięta jest 🙂

ela nie krzycz.. 😜 hehe w mieszkaniu z babcia to by rozniosly ten ich maly pokoik 😜 ehhe a kuzynka by mnie zarabala...
hmm.. to bylo by dobre dla tej mlodszej bo ona jest kochana... ale ta starsza...ehh nie lubie jej... 🤢
strasznie wscibska wylelana przez dziadkow hamska rykliwa jak jej sie cos powie i maka memejowata.. nie ma konca w swoich dziwnych zartach... 🤢
A ta mala taka slodka kochana...ciekawa wszytskiego jak sie usmiecha to ma doleczki jak kotek....
☺️ alez za nia tesknie ☺️

Iwa to chyba to samo... 😉 a ile to kosztuje bo tu ze az 100 nawet:/ hmm... moze na dzien dziadka i babci bysmy kupili... ooo... tez fajny prezent 😉

• Mamusia
A moja teściowa jest w deche 😁 Mieszka na tyle daleko, że nie nawiedza mnie w kółko, i na tyle blisko, żeby podać przez kogoś dla mnie ciasto czy sałatkę czy leczo pyszne 😁 No i gitara. a jak dzwoni codziennie to co tam...Jeden dzień odbiorę, a innego udaję, że jestem baaaaardzo zajęta dzieckiem 😁 😁

• Mamusia
Hej Kobitki!
Kamień spadł mi z serca, że nie tylko ja nie mówię do teściów mamo, tato.
Nawet jakbym się bardzo postarała to nie przejdzie mi to przez gardło.
Dlaczego... długa i nieprzyjemna historia. Moja teściowa jest na tyle perfidna,że wie, że znoszę jej towarzystwo tylko ze względu na męża i zazwyczaj przy nim mówi do mnie tak: A powiedz do mnie mamo...
Ni huja, wtedy zmieniam szybko temat a mojemu jest przykro, ale cóż...

• Mamusia
E tam...Niech się rudi cieszą, że w ogóle z nimi gadamy 😁 Mój to już w ogóle sobie nie wyobraża jak do mojej mamy powiedzieć MAMO 😁 Bo nie dość, że ona ma dopiero 41 lat to ona jest bardziej kumpelą niż matką 😜 Jest moją jedyną prawdziwą przyjaciółką. I ona sama mu powiedziała, że lepiej żeby do niej już mówił Becia niż mamo 🤪

Cześć dziewczyny ,jak tam??? Widzę temat teściów ja nienarzekam mieszka 30km a powiem wam ze bardzo ja lubie nie wtrąca się i to mi się podoba.Dziś idę dać wypowiedzenie umowy najmu normalnie boję się co mi powiedzą i czy kaucję zwrócą 🤢I na dodatek pada deszcz ,kupiłam swojemu M elektryczna golarkę pod choinkę mam nadzieję ,że zadowolony będzie ,a Wy co kupujecie swoim ????

• Mamusia
Moi teściowie nie mają do mnie numeru telefonu 😜 Powiedziałam mężowi że sobie nie życzę bo teść to do mnie kiedyś dzwoni tylko jak miał interes pieniądze pożyczyć czy coś a teściowa do mojego tylko z awanturą gdzie jest jej mąż... szkoda gadać.
Ale teraz jest to wygodne, jak coś chcą to dzwonią do łukasza a jemu łatwiej odmówić 😁