Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ona ma córcie Nikolkę 😜 z sierpnia...I często razem chodzimy na spacery. To ja pilnuję wózków a ona idzie do sklepu, to znowu ona a ja mogę poszperać. I tak sobie pomagamy. Mój Krystian jej facetowi przy aucie, ona mi wczoraj czopki dała dla małego i ogóle...Ja jej dwa razy pieniądze pożyczyłam. Taka bardzo fajna dziewczyna. Dzisiaj szłam do lekarza to powiedziała mi żebym tylko do lekarza szła a ona z małą pójdzie do apteki i mi wykupi recepty ☺️ Fajnie mieć kogoś takiego...
A ja mam bardzo krępujący problem, ale nie nie nie do lekarza nie pójdę 😞

Ela to super ze tez masz kogoś takiego, ja mam kumpele mieszka niedaleko i tez razem się szlajamy wózkami 😜
a co to za problem, tzn jak nie chcesz nie mów ale jak trzeba z tym do lekarza to idź! i nawet się nie zastanawiaj, gagatku 🥴

• Mamusia
No fajnie fajnie 🙂 Zwłaszcza, że ona już doświadczona mama to mogę się jej poradzić czasami.
Mój Franklin też śpi. A ja nie mam co robić 🙂 Posprzątane...Obiad zrobię raz dwa jak wstanie mój książe 😘 Czekam na wypłatę, żeby coś kupić siostrze i Krystianowi ten pas wibrujący...A wiem co on chce mi kupić 😁 Głupek kazał mi powiedzieć jaki mam rozmiar palca i poszukać pierścionek jaki mi się podoba 😜

• Mamusia
Ela ... nie wiem co Ci ale jakl laski mowia ze do lekarza to szuraj tam 🙂:*
PIersionek zarabisty!!!... 🤪 piekny eehhh zazdroszcze.. ja swoj zareczynowy sama kupilam 😮
I sasiadka.. no fajnie ze masz kogos takiego.. Ja podobnie jak Domi.. wszedzie sama ☺️

Domi aaa co ze on teraz grubas... nie widac po nim to raz a 2 teraz moze ma taki skok wagowy 😉 duzo sie wycierpial w szpitalu organizm sie odkuwa teraz i nadrabia ile wejdzie a potem chwile poczeka za naszymi dzieciakami z waga 😜
A Ty czym zageszczasz mleczko?? ile razy podajesz kacprowi ??
eh poszlam po te podpaski i tabletki, malemu cieple bodki.. eh...
ale [pozabijalabym tych co odsnierzala te chodniki.. takie waskie rpzejscia ze wozkiem to jest katastrofa jechac 😮 u Was tez tak jest?