Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no właśnie 😠 ja nie wiem może faceci tez mają okres tylko że ich łapie wszystkich na raz?? 😠
u nas wczoraj był kolega zobaczyć niunię i przywitać się bo nie dawno wrócił z Afganistanu, siedział tam od lutego także sporo i ja rozumiem impreza ale żeby się tak upitolić to MASAKRA! Dawid zasnął na kiblu, spadł i huku narobił 😠 😠 😠 no żesz qrwa mać! nienawidzę alkocholu!!!!!!! i mojego męża kiedy przesadzi też! 😠

qrka jestem w szoku! Ty i narzekać na swojego kudłatego gada? 🙂 ojj ale ja też bym tak zareagowała...pewnie jak się odkacuje to przeprosi 🙂 dobrze, że nie rzygał...bo nie rzygał? 🙂 mój zawsze rzyga jak przesadzi...i zdarza mu się do kibla nie dolecieć...ale odpukać od jakiś dwóch lat to się nie zdarzyło. żołąd wyćwiczony 😜

Elu dla Franusia całuski z okazji 3 miesiąca 😘 😘 😘 on od dziś będzie grzeczny, zobaczysz 😁 jedna pobudka? od dziś tak właśnie będzie 😁

ja do eloite pisałam smska, ale albo się schowała do szafy ( tam gdzie ma gumowe zabaweczki 😜 ) ze wstydu ze ma AŻ tyle lat, albo już imprezuje 😁
ja Ci życze jeszcze żebyś do nas tutaj częściej zaglądała 🙂 i uraczała nas swoimi celnymi ripostami 😁 bo je kocham niesamowicie hehe

nie, nie narzygał na szczęście, już przeprosił ale i tak jestem porządnie wkurzona 😠 😞 😞
Aga uwielbiam Cię normalnie 😘 Ty to mi zawsze potrafisz doła wyprostować 😘 dzięki

iwwwa napisał(a):
no zasnal, ciekawe na jak dlugo

Aga hehe dobre, a co tam bylo napisane, ze dla emerytow i rencistow za darmo? niektorzy ledwo sie ruszali a zasuwali jak po zloto

hehehe niezłe 😁 te komentarze ludzi, że najpierw lecą mohery a potem ludzie z wózkami 🙂
a matka mi mówiła że właśnie w REalu są niedobre karpie, żeby tam nie kupować bo są sprowadzane z chin albo z czech ( hmmm blisko nie? 🙂 ) a ludziska i tak się rzucili 😁 PRL normalnie!

Iwwwa a czemu ja myślałam że Ty angielskiego uczyłaś w PL?? mate chyba no nie?

qrka no to zawsze pozytyw 🙂 nie śmierdzi i po przeprosinach można go pocałować 🙂

• Mamusia
Agaa ja od ang to z daleka!!! bruuu nigdy nie umialam sie go uczyc i jestem strasznie negatywnie nastawiona
matme matme hehe a znalazlam tu polska szkole niedaleko i potrzebuja nauczyciela i jak maly troszke moze podrosnie hehe juz mam iskierke w oku
ale narazie wzielabym sobotnie popoludnia juhu