Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

bez? a to nawet nie wiem ile miałam 🙂
BO JA NA TO TAK NIE ZWRACAM UWAGI!!! BO TO JEST ŻAŁOSNE 🙂
hasło usunęłam, niech sobie komentują skoro im to sprawia radość 🙂 z chęcią poczytam jeszcze co mają mi do powiedzenia 🙂
a radość wczoraj miałam niesamowitą, jak tu weszłam i Wam wkleiłam i jak Ance wysłałam o tym smsa 🙂
żaaal 🙂 to moje dziecko! jak będę chciała to je chwycę za nóżki i zrobie jej helikopter 😜
pewnie jak by widziały jak ją mocno całuje to też by było oburzenie 🙂 także...koniec tematu 🙂

• Mamusia
eeee dziecinada z tymi komentarzami 🤨 Ale ja tam się nie będę powtarzać. Pada u was śnieg?
Bo miałam myć okna i lipa. Ale od środka chociaż umyję 🙂 I zmieniam pościel i firanki piorę może mi się humor poprawi.
Chciałam kupic na allegro ten pas wibrujący Krystianowi, ale same takie podejrzane te firmy z niezbyt fajnymi komentarzami. Jak dostanę się do tesco to może tam kupię bo widziałam.

iwwwa napisał(a):
Ja pierdziu to ja tez jestem wyrodna. musze zrobic zdjecie i wstawic i czekac na koma to wtedy takie haslo rzuce ze sie kurwy nie pozbieraja

ostrooo ajjj Ty moja papryczko chili 😁

Anulka jasne 🙂 ja udam zaskoczoną 🤪

Elu u mnie tak popruszy troszke i przestaja...wkurza mnie ta zima! poszłam na zakuupy i godzine mnie nie było, a byłam sama bez wózka....

buuterfly napisał(a):
To ja lecę po lufkę dla Franka 😁 🤪 Ejjjjjjj, ale mi smak naleciał....Na faję wodną...Mhhhhhhhh wiśniową 😁 😁 😁 😁

osz fuck! jaki hardcore 😁 😁 😁

• Mamusia
my sie kiedys z moim umowilismy ze sobie nie kupujemy bo i tak nie ma co a jak sie cos chce to sie kupi i tyle a nie chce nam sie chodzic i szukac. mam nadzieje ze pamieta o tym i w te swieta. zreszta i tak nie zasluzyl. wczoraj sie nawet slowem do niego nie odezwalaam, ale za to chodzil jak zegarek