Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja ich nie czaje, przeciez nawet jak bylam pierwszy raz u pediatry po dwoch tygodniach od narodzin to ona za raczki go chwytala a on sie silowal i mowila ze spokojnie moge z nim tak cwiczyc do siadu bo silny chlopak i od pierwszego dnia juz glowke trzymal, wiec o co do jasne cholery chodzi?
nie podoba sie to won z budowy!!!!

Iwonka olej to...
moja wyleczyła 90% dysplazji bioderek w 4 tygodnie!! mocna babka z niej, głowe podnosi jak dzika z leżenia, rączki wyciąga i się na nich podciąga żeby siedzieć to co? mam ją zostawić jak płacze...ech no żal 🙂

• Mamusia
Agaa wiesz co? Bra slow normalnie. Chyba jakis kryzys psychiczny przezywa zwiazaqny z przyjazdem tutaj a dodatkowo dostal sporo nowych trudniejszych i b.odpowiedzialnych obowiazkow w pracy i chodzi z humorem wyjetym prosto z tylka i na mnie sie wyrzywa. A to to robie zle a to sie go czepiam a to tamto. Wszystko na nie i wszystko zle. Bardzo sie miedzy nami pogorszylo, ja to normalnie caly czas bym ryczala bo jeszcze nigdy nie bylo tak ze gadalismy tylko oficjalnie jak trzeba, a w sercu nosze taki zal do niego i rodzi sie jakas nienawisc, ze boje sie tego vco bedzie. Juz nawet patzrec nie moge na niego. Nie wiem pewnie sobie wyolbrzymilam co nieco i pewnie gdyby nie bylo malego to nie doszlo by do takiej sytuacji, a teraz wychodze z zalozenia ze skoro jest Kubus to on mi nie jest potrzebny. Juz mu nawet powiedxialam zeby wrocil spowrotem do pl bo juz patrzec na niego nie moge. Dobrze ze was mam i sie wygadam i wyzale i humor chociaz sobie poprawie,. mam nadzieje ze ta chora sytuacja sie niedlugo skonczy

powinni Ci go chbya u jubilera wyprostować...nie wiem, nigdy takich rzeczy nie robiłam.

ej wiecie może o której Loli miała lot??

i coś jeszcze miałam pisać?
ach, KUPIŁAM ten aspirato i wodę morką...będziemy się zAraz bawić 😁 jak zjemy...bo ryk się zaczyna więc będę potem 🙂

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Iwonka olej to...
moja wyleczyła 90% dysplazji bioderek w 4 tygodnie!! mocna babka z niej, głowe podnosi jak dzika z leżenia, rączki wyciąga i się na nich podciąga żeby siedzieć to co? mam ją zostawić jak płacze...ech no żal 🙂

daj spokuj... maja cofniete dziec to trudno.. nasze sie szybko i dobrze rozwijaja to nie nasza wina.. i nie jestesmy wyrodne tylko pomagamy dzieciom w rozwoju.. bo nie traktujemy ich jak rosliny co spia i jedza i sraja tylko jak czlowieka ktory potrzebuje kontaktu z ludzmi i rozwoju...
i to one sa wyrodne przegapiajac cos ytakiego i uniemozliwiajac to dzieciom.

• Mamusia
Agaa najlepiej to dziecko polozyc i nie ruszac. Nie wolno sadzac bo krzywde zrobisz, nie wolno calowac bo co? kazirodztwo (albo kaziroctwo nie wiem), a moze nie karmic tez bo co? bo nie to dasz co trzeba?
ech szkoda slow, buraki nie matki
wyp... na swoje fora

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
ja ta wode morska uzywam Sterimar, bo mi pediatra powiedziala ze jest najlepsza. I psikne mu w obie dziurki to po chwili wszystkie gluty wychodza.

A jak wy psikacie to tez waszym idzie do gardla? Czy ja cos zle robie?

a masz kube na siedzaco??

Ela nie strasz mnie...

kurdee maly mi sie do swojej giry probuje dobrac.. ale reka w nia trafic 😜
hehe ale jestem na tyle duna makta ze mu pomagam 🤪

aa co do calowania.. to ja lubie go calowac w brzuszek, w girki, w pupke.... zamknijcie mnie za to w kicviu do rydzyka doniescie.. bo kaziroctwo 😁