Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwwwa ach te chopy! przynajmniej masz na co zwalić, bo na pewno przeżywa Wasz wyjazd. a mój co? zmierzłe to, nerwowe i tylko wieczorem pogłaskaj po włoskach...zasypia i tyle z męża....yhh 🙂

Anulka ten misiek super, a jak Marcel do niego? dotyka go?
ciekawa jestem która z nas pierwsza dostanie komenta tajnego 😁

• Mamusia
Mały dostał znowu sztuczne... i zasnał 🤨 okno umyte...
aaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪
karola tu nie ma
Coś wam powiem...Mały nie dostaje cyca. Od rana jedzie na butli. Śpi teraz jak zabity-bez bujania. A ja...Nalałam sobie troszkę winka i się relaksuje. Powoli wraca mi humor. A mimo wszystko mam wyrzuty, że powinnam go karmić i że zła ze mnie matka 😮 A teraz lecę powiesić pachnące firanki bo się wyprały.

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Mały dostał znowu sztuczne... i zasnał 🤨 okno umyte...
aaaaaa 🤪 🤪 🤪 🤪
karola tu nie ma
Coś wam powiem...Mały nie dostaje cyca. Od rana jedzie na butli. Śpi teraz jak zabity-bez bujania. A ja...Nalałam sobie troszkę winka i się relaksuje. Powoli wraca mi humor. A mimo wszystko mam wyrzuty, że powinnam go karmić i że zła ze mnie matka 😮 A teraz lecę powiesić pachnące firanki bo się wyprały.

dobra dobra nie sciemniaj 😜 heheheheh
Widzisz... on byl glodny poprostu cioagle... a teraz bedzie oki zobaczysz 😘
nie jestes zla tylko zmeczona i musisz wkoncu zadbac o siebie!! dziecko jest wazne ale nie Twoim kosztem 😘

Agus no gada z nim... i walnieczasem w niego ale jak za dulogo to nudzi sie, bo on ma wszytskie piosenki na 1 melodie;/

ehh ja obiad podszykowalam... marcel tez juz po obiedzie, ehh
a to moj pierscionek 😮
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/299/a3bf97866a51b773.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
No, młody zjadł pol sloiczka, zapil 100 herbatki pogadal i znow poszedl spac.
Ach jaka ze mnie wyrodna matka, ciagle tylko go karmie i usypiam...

Ela nie miej wyrzutow, bo zobacz ze jemu jest troche, hmmm jakby to napisac...lepiej? No wiesz, najadl sie porzadnie i teraz spokojnie spi. Ja Ci powiem ze wiem co czujesz, bo jak sobie juz wczoraj postanowilam ze nie bede go meczyla dajac cyca i tak troche na sile bo nie chce to dzis rano wstalam i mowie a moze jeszcze jeden, jedyny raz i w myslach sie karcilam ze tak sobie pomyslalam ze przestane. Ale jak go przystawilam i zobaczylam ze znow ma nerwa ze prawie nie leci a on sie tak wkurza i placze to stwierdzilam ze dlaczego mam dzieciaka meczyc tylko dlatego ze ktos kiedys powiedzial ze cyc najlepszy. Najlepszy owszem jak sie dziecko najada, chetnie bierze i nie trzeba dokarmiac. A jak ma sie meczyc? Ja juz postanowilam. Wiec nie miej wyrzutow. Przeciez mozesz go jednym i drugim, chociaz zebys nie miala tak jak ja, ze jak poczul smak butli ze sie nie nameczy to cyca juz nie chcial. Ale zawsze przez troche mozesz jeszcze posciagac do butli jak ci sie chce. Wiec spoko mamuska pij to winko za tych co nie moga (lub jak ja nie lubia) i sie odprez. Cos ci sie tez nalezy.

A tak poza tym to to winko pijesz sama czy z Karolem? hahahah 😜

Ide pranie nastawic i za obiadek sie wziasc bo sie nie wyrobie

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Sama nie da rady go wyprostować 😮 Jedynie złotnik....

jaaa piernicze... ☺️ ☺️ zawioze do mojego miasta dodam jeszcze jewden doplace i za 150 tyle ile ten kosztowal zrobi mi funkiel nowka zajebisty nowy piersionek 😁

Ela Iwka ma racje... 😉
teraz franio bedzie spokojniejszy, najedzony Ty bedziesz spokojniejsza, zobaczysz lepsze strony.. bedziesz mu mogla dawac kaszke czy co tam inne... jak on taki zarlok.
a co najlepsze relaksik przy winku bedziesz robic sobie kiedy bedziesz miala ochote 😉 i pidzamka nie bedzie Cie uwierala 😘 Krystian bedzie zadowolony bo cycki bedzie mial spowrotem w swojej wladzy 😁 ehehhe

• Mamusia
hej laski zajrzałam na chwilę ,bo u teściów jestem
u nas ok mała zdrowa i ładnie rośnie już po 2 szczepieniu waży 6240g .heh.......ja dalej jadę z cyca tylko .butlą gardzi jak nie wiem....a Ty Elka nie męcz się i przejdź na butlę szkoda nerwów.
Oliwka chce cyc he he wyczuła wątek pozdrawiam muszę spadać do niej zajrzę jak tylko będę mogła i będę miała net.buziaki dla dzidziusiów
😘 😘 😘 😘 😘 😘

hahaha ile Ci Elu laski znalazły plusów karmienia butlą 😁 😁
podpisuje się pod tym...ale to Twoja poważna decyzja 🙂 przemyśl to sobie...

Anulka co on Ci zrobił z tym pierścionkiem?????!!!! nie wkurzyłaś Ty go ostatnio? 😜 bo to takie zwykle pogniecenie nie jest! masakra 🙂 jak by to wsadził do imadła :>

zrobiłam małej operacje aspirator!!! jej mina przy wyciąganiu glutów - bezcenna!!! serio jak bym jej mózg wysysała hehe 🙂 ale drze się nadal...więc spadam 🙂
ona mi w ogóle ostatnio w dzień nie śpi...masakra

Aga, Iga miny robi przy tym tez genialne 🙂
a ona już śpi, na głodno bo na cyca obrażona 😮 ja nie wiem co temu dziecku czasem odbija 🤔 jadła jadła przysypiała i nagle taki ryk że głowa mała 🤢 pograndziła i padła jak długa :P

• Mamusia
melduje sie w ta cisze przedswiatecvzna bez oklaska .. znowu 😁 ahha
Agus Ty tez masz mniej 😁 ahhaha

No wlascicielka mnie w huja zrobila 😠 😠 😠 ja glupia i sie nie znam.. bo tak mielismy rozliczenie w czerwcu z nadplata 160zl niecale...
teraz iles niedoplaty... ze wyszlismy i tak na nadplate niecale 90 zl. No i ona ze mamy podwyzszona wode o niecale 7 zl bo jak sie ma ciagle nadplate to oni podwyzszaja cos tam..no i podniosla miesiecznie o 6 zl... no nie duzo niby ale wiecie...
I mowie to tesciowi a on ze mnie w huja zrobila bo jak jest nadplata to zmniejszaja bo widocznie nie zurzywamy az tyle wody.. a ona mi machala papierami, nie dala do reki, ja bez okularow nei widzialm i dalam sie zrobic w jajo... niech ja huj za to spali!! 😠
a 2 ze udawala oczywiscie ze nic nie wie o tym pradzie u nas 😠ze ciagle bylo dobrze jak inni meiszkali a u nas sie wali....- A GOWNO PRAWDA BO CI PRZED NAMI TEZ ELEKTRYKA MIELI W HACIE 🤨 a przeciez juz raz bylam u neij 😮 i jej to mowilam to niby elektryk mial przyjsc i nagle mu nie pasowalo. i przyszeld jej maz, i nagle wiedzial ze tam sa kable jakies tam ze trzeba wszytsko kuc 😮 😮 😮 😠 😠 😠 debilke normalnie ciceli ze mnie zrobic.. 😠
eehhh...

No... kregoslup mi normalnie na wierzch wyjdzie 😞 a tesciowa caly czas jak mnie nie bylo na rekach go miala.. przyszlam i mowie ze ma go polozyc bo ja potem bede musiala go nosic... a ona nic....
potem cos gada do malego ze babcie jutro kregoslup bedzie bolal od tego trzymania.. a ja ze no a ja sie jutro bede meczyla... i tesciu ze ma go polozyc ona ze nie 😠 potem wkoncu go polozyla i glupie teksty.. nie dala sobie kurwa powiedziec ze ja sie mecze i bede go musiala targac na rekach bo ebdzie mi ryczal ze go tak nauczy... 😠 ☺️

No.. a na gwiazdke wyjebala mi ze kupia mi cegarek 😠 😮 😮 🤢 🤢 ja nie nosze branzoletek bo wszytskie zrywam, zegarek lezy w szafie bo nie nosze a ona mi kupi nastepny.. po co?? ehhh jak mi go kupi to na glowie jej rozwale... i ze mam sobie papcie pod choinke z biedronki wybrac 🤢 🤔 ehh... jak maja takie cos mi kupowac to naprawde wole kurde niech mi kupia filizanki... 🤪

Anulka ten wynajem mieszkznia...no żal jak ciul! szkoda gadać! oszuści :/

a teściowa...no żal jak ciul nr 2! wiem jak to wqrwia, ale fajnie że potrafisz jej poweidzieć żę coś Ci się nie podoba...ja dupa jestem i nie powiem choćby nie wiem co! wrrr

Dosik co tam jak tam?