Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale to nie o to chodzi, bo ja wsumie wolala bym tak rodzinnie, a to tylko tacy znajomi wiesz o co chodzi.. a gdzie sie jeszcze pchac z dzieckiem itp.

Tylko ze to mieszkanie zbytnio nie pozwala nam na zrobienie wigili w domu bo nawet nie ma gdzie zjesc...

A teraz widze ze u mnie w sypialni kolejny grzyb wychodzi 🤢 🤢
Nie było mnie kilka dni i jak weszlam do domu to smród jak cholera:/

• Mamusia
Loli, piersią karmię ale jak tak dalej będzie to już niedługo... Widziałam że Ela też miała taki problem z Frankiem.. Ach te dzieciorki...

Buterfly mam pytanko? znów o kupę... ☺️
bo mój dostał w nocy trochę butli i skończyło się godzinnym stękaniem...

• Mamusia
A ja znow powiedzialam sobie wczoraj rano jak wywalal cyca ze juz koniec i basta a dzis rano tak chcialam zeby go wzial bo mi tego brakowalo polezec z nim kiedy on przytulony do cycka ssie ze smakiem (hehe znow kaziroctwo?) ze mu dalam i wzial i ssal i taka szczesliwa bylam ze ach....

• Mamusia
kuzwa i mam taki kaszel okropny ze cala chata w nocy nie spala przez iego. Na szczescie malemu to nie przeszkadza. On biedny spi w kojo bo nam sie lozeczko do samochodu nie zmiescilo wiec kojo stoi kolo naszego wyrka i tak nad uchem mu kasłałam cała noc a on spał i sie nie budzil na szczescie

• Mamusia
Ela dziekuje za choineczke 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Zbieram sie powoli bo zaraz maly sie pewnie obudzi, zjemy i śmigamy do tesco, pod warunkiem ze nie zabłądzę. Jeśli dzis sie nie odezwe to trafil mnie szlag po drodze i nie wiem ktoredy do domu 🤪 😲

Czesc laseczki,troszke was nadrobilam co do czyszczenia noska te urzadzenia sa super tez mam 🙂 i polecam.Wczoraj bylismy na szczepieniu poplakal sobie i klocil sie z pielegniarka hehe smiesznie to wygladalo usmialysmy sie tam.Potem az do wieczora byl marudny i mial goraczke ,bawilam sie w mechanika samochodowoge i powoli ustawiamy meble w pokoju dzieci w domku.Powiedzcie mi jak siedzicie z malymi na rekach tez tak podskakuja i sie wierca bo moj tak juz mi reka odpada.Ania Marcelek ma slicznego misia 😘

• Mamusia
no ja tez sprzatam na raty :P i sie jeszcze rozpakowywuje 😁

Iwwwaa oj z kad ja to znam 😁 angielska pogoda 🙂 czasami juz wszystko przygotowane ubieram Ole a tutaj zaczyna lac czlowiek moze sie wkur.....

Ja chyba jakos w weekend sie wybieram na zakupki :P

A ty laska sie zastanawiaj kiedy spotkanie 😁