Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
qrka napisał(a):
eloite napisał(a):
wystawie to dziecko zaraz za drzwi!!!!
cały dzień na rękach, ryczy jak go tylko odłożę 😠
położyłam go w bujaku, drze się w niebogłosy.
już nie mogę..
ale zaskakujące jest to, że wszystkie mamy ten sam problem!

Kasiu u mnie jest to samo 😞 a co jest jeszcze gorsze to jak zostawiam ja z teściowa to ryk jakby dziecko się wściekło 😮 dziś byliśmy kupić okap do kuchni i młoda została z nią (najedzona i przewinięta ) i tak była granda 🤔
ps dziękuję za karteczkę 😘 😘
Eluśka Tobie również 😘 😘
moja najedzona i śpi przetrzymałam ją dziś sporo, to mam nadzieję że pośpi 🙃

u mnie to samo.. dzis to najgorszy dzien jaki mial od urodzenia chyba 😞 😞
rece mi wiedna, jezor wisi do pasa, kregoslup w d wchodzi i boli mnie brzuch od noszenia 😞
przeciez jak to dluzej potrwa to ja padne na morde albo nie wiem co z nim zrobie 😞
on zaczyna ryczec a ja razem z nim z braku sil 😞

a najlepsze w tym wszytskim ze karol wroci przy dobrych wiatrach w nocy a jak nie to jutro wieczorem... 😠 😠 😠
wkurwia mnie ta jego robota w pizdu! i dodatkowo wykancza, bo ani na chwile nie mam wytch nienia od tego malego koczkodana.

wykapalam, nakarmilam i spal... a teraz slysze jak grasuje w lozeczku.. pierdole nie podchodze niech wyje tak dlugo az sasnie ☺️

w domu syf ze az wstyd..
ale wiecie co... widze po rekach.. ze hudne 😞 mam tak chude rece ze nie moge na nie patrzec 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moje biedne myszki 😞 😞 😞 😞 Jak mi was szkoda...
Eluś spokojnie...Ochrzcisz i z głowy.Będziesz miała dla nas czas.
Aniu pogadacie jak wróci. A póki co może w wolnej chwili poszukaj jakiś ofert pracy mu 🤨 Bo on to nie bardzo ma jak
Qrko, Lauranko, Eloite...To minie...Jakieś chwilowe trzaski.
Agaa a Ty się za bardzo wczułaś.Ciesz się, że Twój ma dobry kontakt z Ewcią a nie. Nie patrz, że Tobie smutno tylko jaki on musiał być dumny, że dał radę.
Buziaki 😘 😘 😘

• Mamusia
E no troszku porzadku bylo ale nie dokonca :/
Moj wrocil to poszlismy malej kupic pare ubranek bo normalnie wszystko juz zamale 😁 pokaze wam jakie moj B wybral dla malej pajace 😉
Sa boskieee rano spodziewajcie sie zdjecia 😁

A u mnie mala wkoncu zrobiła zółta kupke 😁 < jupi > ale strasznie widnista? czy to dobrze 😮 bo te wszystkie zielone byly strasznie geste..

Ehhh no ale teraz strasznie cos duzo zwraca 😞 pomimo ze jej sie odbija...

• Mamusia
Widze ze zadnej nie ma , a ja sobie szperam po necie i cos ciekawego znalazlam tylko sie teraz nie moge zastanowic i zdecydowac co kupic :
Popatrzcie na te buteli czyz one nie sa piekne?
http://baby.shop.ebay.co.uk/Baby-/2984/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A3133&rt=nc&_nkw=dummy&_dmpt=UK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids&_npmv=3&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=20
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-TOMMEE-TIPPEE-CTN-EXPLORA-WEANING-BOTTLE-BPA-FREE-/140479262874?pt=UK_Babay_Babay_Feeding_Bottles_Teats_LE&var=&hash=item66729c5d00

I szukam dla malej nowego smoczka:
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BILLY-BOB-NOVELTY-FUNNY-DUMMY-DUMMIES-BABY-TEETH-/130413239991?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids&var=&hash=item641e473e57
http://cgi.ebay.co.uk/Daddys-Girl-Pacifier-Dummy-Soother-Pink-Glitter-Sparkle-/320626046880?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids&hash=item4aa6cd37a0
http://cgi.ebay.co.uk/Tommee-Tippee-Dummy-Pink-/170579221960?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids&hash=item27b7505dc8
http://cgi.ebay.co.uk/Romany-Dummy-/320632278196?pt=UK_Baby_Baby_Feeding_Dummies_Pacifiers_Teething_Aids&hash=item4aa72c4cb4

Moze którejs sie spodobał?

Żadna to impreza...piwo tylko z koleżankami.

A mój jest dziwny....jak np dwa lata po ślubie możemy spać w osobnych łóżkach? Fajnie bo mam dużo miejsca. Ale to chylba tak nie powinno być 😞
Bo on się tu nie wysypia! A co mnie to obchodzi? 😞
Mam dola leże i rycze 😞

Agus nie wiem czy cie to pocieszy ale moj tez spi w inny pokoju bo sie nie wysypia do pracy na wekeend wraca do mnie na jedna noc.
Szkoda ze wypad ci sie nie udał
masz tu ode mnie wiekiego 😘 😘 😘 😘

Średnio mnie cokolwiek pociesza. Chce się przytulić a nie ma do kogo 😞
Już nawet myślę żeby mała sobie tu przynieść ale bez sensu ją budzić.
A Ty czemu nie śpisz?

ostatnio mam problem z zasnieciem leze w lozku i nic wiec siedze sobie w necie a moj oczywiscie gra 😞
mi tez go zawsze brakuje w lozku ale na sile go nie zaciagne 😞 a jak mam pozniej sluchac jaki to on nie wyspany jest to juz chyba wole sama z adasiem spac to jest teraz moj mezczyzna 🙂

• Mamusia
hej kochane:*
Baterflejku kochany dizekuje zsa mile slowa 😘 😜
Agus i Asiu nie dajcie im tak 😮 moja mama tez tak zrobila, i na dodatek zpala z bratem 😮 i tak juz zostalo.. brat ma 11 lat i nadal spi z makta a ojciec w duzym pokoju.
NIe robcie tego samego.
A moze bedzie dobrym rozwiazaniem elektroniczna niania? wy razem w jednym pokoju i cicho ustawiona a Wy i tak to uslyszycie?hm?
Bo to troche smutno tak, jak mlode malzenstwo i juz osobno? 😞

Mi sie internet standardowo zpowolnil 😮
ehh...
a co do pracy Karola mam pewna opcje ale nie wiem czy tam przyjmuja, praca na zmiany na hali i wiecie zupelnie inaczej bo to pojdzie na nocke to w dzien po 8 to czasem na 12 ale wiecie bedzie w domu, na miejscu ...i przedewszytskim to bedzie panstwowa posada a nie u prywaciarza. powiem mu zobaczymy 🤨
No a noc u nas oki 😉 ale maly rano obudzil sie z psikaniem i kaszlem 😮 chyba ta masc majerankowa ktora mu sparuje klate cos z niego jednak wyciaga... 🤨

lecem ogarnac.. dzis maja przyjsc wlasciciele, z elektrykiem do tych kontaktow.. tzn miala dac znac i oczywiscie cisza.. 😠

milego weekendu:*

hej!
Aniu no to powiedz mi co mam zrobić? jaka elektroniczna niania? 😮 u nas jest tak że Mich w dużym, ja w sypialni na ogromnym łóżku a mała w swoim pokoju... to już trwa dłuższy czas 😞
też nie chce żeby to tak było, ale poddaje się! z wieloma jego zachowaniami się poddaje...
dzisiaj rano mi powiedział że nie chce pamiętać o wczorajszej kłótni. i tyle. nawet 'przepraszam' albo pocałuj mnie w dupe. echh szkoda gadać, głowa mnie od tego boli, więc temat zakańczam 🙂

super by było gdyby taką pracę miał! będziemy trzymać kciuki! 😘

moja się obudziła po 6, zjadła, wzięłam ją do siebie, ulało jej się...przypuszczam że to przez te większe dziury w butelkach,b o wcześniej jej się to nie zdarzało 😮 i zasnęła do po 8. przy mnie, wtulona 🙂 stękała troche, ale i tak było mi booosko!

a wczoraj fajnie było! jedna koleżanka sie zaręczyła, poszli wybrać pierścionek, on nawet nie popatrzył na cene, zapytał który jej się podoba, ona wybrała, poszli do kasy 1300zł wydał i tak oto są zaręczeni.... 🙂 przypuszczam że jak by kosztował 2tysiaki to też by nie beknął... 🙂 ale fajnie bo koleżanka szczęśliwa strasznie! 🙂 a nas chyba czekają 3 wesela w przyszłym roku! MASAKRA 🙂

• Mamusia
hej kobitki
jestem zalamana i mam takiego dola ze koszmar jakis, pol nocy spac nie moglam tylko ryczec mi sie chcialo. Wyobrazcie sobie ze jestem tak tepa, normalnie gorzej niz to ustawa przewiduje. Wlalam do naszego auta zamiast ropy to benzyne. I kaput, auto padlo. Wczoraj probowali go reanimowac. Nie wiem co to bedzie, prawdopodobnie silnik do remontu, ba na tym paliwie jeszcze 2 dni jezdzilam. Kurwa blada mac zalamie sie normalnie. Szkoda gadac. Wszystko mi pod gorke idzie.
I jeszcze wczoraj dla poprawienia humoru chyba znowu dostalam okres. Brzuch mnie tak napiedala ze juz wytrzymac nie moge. Nazarlam sie wlasnie tabletek i czekam ale nic nie przechodzi. A leci jak z kranu. Ja chce byc facetem i miec wszystko w dupie!

• Mamusia
hej laseczki :*
U mnie tez tam jakies male sprzeczki ale to tak po 5-10 min i po sprawie.
Agus - ja bym na twoim miejscu pogadala z twoim.. bo jak to tak? wiem jak sie czujesz bo jak bylam w pl i 10 dni spalam sama to byla dla mnie tragedia ;/ nie ma sie do kogo przytulic ani nic.
Anulka- no to trzymam kciuki oby robota sie udala.
Iwwwa ehh no czasem tak jest non stop pod gorke ale moze uratuja twoje autko ! no bo przecierz wkoncu musimy sie jakos spotkac !
Jak sie czujesz lepiej juz? chorubsko przeszlo?

My mielismy isc na zakupki ale chyba dupA Z tego paga sniegiem mocno 😞
Teraz spia moje dwa serducha..

• Mamusia
Loli u mnie sniegu ni ma i nie pada. Cos tam lekko na trawce zostalo z wczoraj.
A auta nie bedzie sie oplacalo naprawiac jesli to silnik poszedl bo naprawa przekroczy wartosc. No i tak sie najezdzilam tepa ja. Brak slow. Dobrze chociaz ze moj ryja nie drze bo juz calkiem bym sie zalamala. Kurwa najpierw tyle kasy na auto, potem jeszcze to oc a teraz to! Jakis pech normalnie mnie przesladuje tutaj.

Kochana cos mi sie wydaje ze dopiero po swietach sie umowimy bo moja siora chyba do swiat jechac tam nie bedzie, a ja Olenski nie chce zaraziec bo jeszcze katar i kaszel mnie trzyma, a w szczegolnosci kaszel nie do wytrzymania. 😠 😞

• Mamusia
Mortishia24 moj maly od poczatku charczal i furkal i do tej pory to robi a byl dogłębnie przebadany bo podczas ciazy bylo podejrzenie wady serca, wiec sie nie przejmuj. Mi pediatra powiedziala ze maluchy jeszcze nie maja przepony dobrze rozwinietej. Kwestia czasu 🙂

• Mamusia
iwwwa pewnie ze sie jakos w nowym roku najwyzej spotkamy 🙂 teraz tyle zalatwiania biegania itp... a moze nawet i zima jakos popusci zeby bylo lekko cieplutko, abysmy mogly sobie pochodzic pozwsiedzac co nie co 🙂

Mortishia24 chodzi ci o takie jedne pociagniecia mocne jak traktor ? U mnie to wystepuje ;/

• Mamusia
Iwwa dzieki ufff ulzylo mi bo kogo sie nie pytalam to kazdy ze spoko przejdzie a on tak ma od jakiegos 2 tyg i jakos mu dalej nie orzechodzi i zczynalam watpic w kompetencje pani doktor 😜 wiadomo kazda mamuska jest troche przeewrazliwiona 🙂
Milego dzionka wam zycze 🙂 i juz nie przeszkadzam 🙂