Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kobitki 🙂
ufff nadrobiłam 🤪

Kuzwa ten cholerny kaszel nic mi nie przechodzi. Gruzlica jakas czy co?
Wczoraj zrobilam z siora ten odlew nozki i raczki 3D. I nie moge sie napatrzec jaki cudny. Zakochalam sie normalnie. Zaraz poszukam kabla, bo swojego nie moge znalezc to wam pokaze.

A z samochodem to cholera wie co bedzie. I wiecie co sie okazalo? Ze prawdopodobnie sie nie pomylilam i wlalam normalnie rope tylko cos oni na stacji chgyba mieli lipnego. Bo mechanik zlam to paliwo cale i mowi ze niby smierdzi jak paliwo ale wogole nie wyglada jak paliwo. I dal innemu mechanikowi do okreslenia co to jest nie mowiac mu nic co podejrzewa. I on mowi ze kurwa nie wie. Ze niby paliwo a niby ropa. I jak sie dowiedzxial gdzie tankowalam to powiedzial zebym juz tam nigdy wiecej bo tam maja lipne. I pewnie podalabym ich do sadu czy cos bo jeden facet tak zrobil i kupe kasy odszkodowania dostal ale nie mam paragonu bo tam wiecznie papieru na paragony nie ma. Bo tam sie wklada karte wbija pin wyciaga karte i sie leje paliwo ile chce a potem z karty pobiera ile sie wlalo. No i na koncu bierze z tej maszyny paragon, ale wiecznie go tam nie daje. Pewnie specjalnie zeby nie mozna bylo udowodnic. I lipa. Ale mowia ze gdybym wlala paliwo to dwa dni nie jezdzilabym na nim tylko odrazu silnik zatarla i cos tam jeszcze i nawet bym daleko nie ujechala. A ja wyjezdzilam jeszcze 30 mil na tym paliwie i dopiero siadl. Wiec narazie go odpalamy pod domem zeby z tych wszystkich rur tamto paliwo zeszlo i zassalo nowe. Wiec zobaczymy.

Ide szukac kabla 🤨

• Mamusia
o jaa.. ale sie narobilo z autem... 😮
porabani na tej stacji.. 😠
Ale da to sie naprawic wkoncu??

Ela jak bedziesz... bo Ty masz iPlusa nie??
No to powiedz mi czy przychodza do Ciebie rachunki na czas??
Bo ja juz ktorys miesiac walcze o te rachunki bo nie przychodza a przysylaja mi sms ze niezaplacow=ne rachunki... i zamiast rachunku nr konta sms dostaje.. rachunek jak przyjdzie to po terminie platnosci i wogle jaklis zalegle... 😮
A teraz przyszlo mi ze mi odetna internet bo nie wplynela zadna kwota jak kurde mam pokwitowania z tamtego tyg ze zaplacilam 😮 i ze mam zadzwonic do biura windykacji.. dzwonie tam a tak ze nie ma takiego nr 😠 karol zadzwonil to zjebal kolesia, i ten ze to ja musze dzwonic bo to na mnie jest internet 😠 😠
NO POJEBANI!! 😠

Cześć laseczki jak tam ??? Mój taki maruda że hej ,a na wieczór szkoda gadać nie umie zasnąć 😠ostatatnio spalam 4 godz i mialam dosc bo przez dzien sie nie da a latamy po sklepach kupilismy lampki ledowe oprawki i kabelki i szok 260zl za to za 8 szt 🤢potem castorama plyty gipsowe panele i takie tam rzeczy wzial do roboty i wole nie mowic ile za to bylo ehhhhno ale jak remont to remont .Oobudzil sie i ssie rece ,a wiecie co mi dzis o 2 nad rane zrobil ja spie naraz slysze ze sie dusi i go naciaga jak wylecialam z lozka o maly wlos bym sie nie zabila na kapciach na szybko go obracam i po pleckach klepie i po chwili zalapal moj sie pyta co to robi a ja nie wiem a po chwili slyszymy jak rece cycka boze zamiast ryczec ze chce jesc to ten lapy pcha i go naciaga katastrofa.A z tego co wyczytalam to wasze dzieciaki tez juz sie chichrają ja wam juz chyba w tamtym tyg pisalam o tym ze moj tez 🙂
  • Powiedzcie mi czy zmienilyscie juz smoczki do uspokojenia na wiekszy rozmiar????

No Aniu to masz przewalone z tymi rachunkami cos wiem na ten temat najwazniejsze ze masz kwit lepiej sobie zajsc tam niz dzwonic bo oni beda cie przelaczac non stop bo nie beda wiedzieli przerabialam to ale z PZU 😞wspolczuje

Ela fajne zdjęcia 🙂 ślicznie Nikusia wyglądała, a mamuśka 😁 gdzieś Ty sobie takie muły wyrobiła 😜 😉
    Elka a Ty gdzie??
    a ja sprzątam, piorę i grande robię ogólną w domu 😜 a młoda gada z małpą w leżaczku 😁

Iwwwa! genialna ta nóżka!!!! i rączka piękna!!! bardzo mi się podoba! jak Tyś to w końcu zrobiła? było prosto? może też kupie, bo pamiątka rewelacja! 🙂 ja miałam glinke na odcisk tylko, efekt mizerny...

jedne ciasteczka zrobione 😁 na drugie masa czeka w lodówce...zaraz przyjeżdza ciocia w odwiedziny do małej....

Elu już patrze na fotki 😁

qrka napisał(a):
    Ela fajne zdjęcia 🙂 ślicznie Nikusia wyglądała, a mamuśka 😁 gdzieś Ty sobie takie muły wyrobiła 😜 😉
    Elka a Ty gdzie??
    a ja sprzątam, piorę i grande robię ogólną w domu 😜 a młoda gada z małpą w leżaczku 😁

obejrzałam te fotki i kurde, qrka....jakie muły? 😁 😁 😁

uciełam się w paluch i boli jak pisze...buuu 😜

• Mamusia
    Agaa no tym razem to byla pestka 😁
    Mlody spal jak zabity, najpierw wzielam jego raczke i przykladalam do mokrych chusteczek zeby miec pewnosc ze sie nie obudzi jak dostkne mokra masa ale spal wiec szybko rozrobilysmy mase a ze raczke mial scisnieta a nie wyprostowana wiec w ta mase taka wlozylam i fajnie bo taka mi sie bardziej podoba bo i paznokcie widac i faldki hehe i 3 min przytrzymalam mu ta reke w tej masie slikonowej i wyjelam tez bez trudu. Na szczescie wystarczylo tez na nozke, bo pierwsza akcja byla nieudana. Wiec nozke tak samo, ale przy nodze juz wierzgal bo za zimna masa i go tez gilało troche ale przytrzymalam i po bolo. Potem te dziury po rece i nodze zalalam gipsem. Na drugi dzien ta mase slikonowa zdjelam z gipsu, tez sie fajnie sciagalo, bez problemu i oderwalam tu gdzie za duzo bylo, potem gipsem wylalam ramke i polozylam do przyklejenia te wylewy. Mi tez sie strasznie podoba. Zdjecie tak nie odzwierciedla ale na raczce widac paznokcie i faldki i nawet na jednym palcu linie papilarne.

Iwwwa świetne te odlewy!! 🤪
    Aga to po co ucinałaś? 😉 😞 😘

Eluska wiem, dlatego my chrzcin jako takich nie robimy, tzn. że imprezy. Chrzest będzie na mszy o 18 w sobotę, a później tylko dziadki i chrzestni na torta do domku i tyle. Ale to tak jak pisałam że w styczniu, pewnie jakoś na początku.
    Moja mama oczywiście nie zadowolona z pomysłu bop to "trzeba obiad i ludzi zaprosić i w ogóle", ale i tak zrobimy tak jak chcemy 😜 zresztą podobnie było ze ślubem 😉