Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulka ta pani co u nie bylismy powiedziala nam ze on moze nas wyzucic z mieszkania ale musi nam dac jakies inne mieszkanie zastepcze.
I moze nas dac do sadu ! ale niech sobie zaklada sprawe.. bedzie na nia czekal z pol roku a my np. nie bedziemy mu placic ani nic.
A nawet jak by sie tak stalo to bankowo bysmy wygrali sprawe 😉

A wiec jak narazie czekamy do srody! bo w srode maja mu przyjsc pieniadze za mieszkanie a tutaj taka lipa 😁 klops piniazków nie ma 😁 hahaha i na bank wtedy zadzwoni a wtedy sie mu powie to co trzeba

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No w styczniu kochana bo mi nadal ten kaszel i katar nie odpuscil i nie chce Olenki zarazic. Zreszta musze sie dostosowac do mojej siostry kiedy ona bedzie jechala do tej kumpeli to sie z nia zabiore a potem to chyba jakims metrem, nie wiem jeszcze bo ona gdzies blisko lotniska luton mieszka

• Mamusia
Nooo z luton to troszku jest do mnie ;/
Ale do centrum nie ma chyba az tak strasznie daleko 😉

Szkoda ze teraz taka jest beznadziejna pogoda, bo az ciezko gdzies z mala wyjsc wózkiem tragedia ile sie czlowiek napcha...

Najlepiej by bylo poczekac do lata i spotkac sie w centrum ! ohh bosko by bylo.. juz mi sie marza klapeczki okularki itp 😁
No ale to zadlugo 😁 ja nie wytrzymam, a dziewczyny oczekuja na zdjecia big bena 😁

• Mamusia
Hehehe Iwwwa nie kus...
Ja odpoczywam sobie a moj sprzata w kuchni 😮 ☺️ az sie dziwnie czuje..

Wrocilismy z tego urzadu a on mi mowi ze idzie sobie kupic jakis ciuch.. ja posrana 😁 bo balam sie ze pujdzie i kupi sobie ta bluzke... bo byl w tym samym sklepie.. ale naszczescie przyszedl bez tej bluzki ufff ale go nakrecalam bo mowie eee to czemu sobie nie kupiles tej co ci sie podoba (tzw. ta co ja mu kupilam) a on eee bo droga itp.. ale mowi ze jest zajebista ze ma nadzieje ze kiedys sobie ja kupi, a mi sie udalo pare dni temu wyrwac ja na promocji bo kosztuje 50 funtów za koszulke polo 🤪 😮 a ja , ja kupilam za 35 😁

• Mamusia
łe no to niezle Ci sie udalo
Ja ze swoim sie juz pogodzilam i chciałabym mu cos nawet kupic wbrew umowy ale nie mam jak sie wyrwac a z malym nie chce w ten snieg a do centrum daleko a samochod szlag trafil i kiepa
Moze jeszcze uda sie cos wymyslec
Ja tez zawsze siedzialam i nie wiedzialam co ze soba zrobic jak moj sprzatal, bo to takie nienaturalne

A ja pisze i karmie i jak lyzeczka nie jest przy buzi (bo w tym czasiie pisze) to jeki bo co to znaczy taka przerwa!!! Tak on strasznie lubi owocki, a przed chwilka zjadl 180 zageszczonego, glodomor jeden