Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Independent_19 napisał(a):
NIe wiem dlaczego traktujecie mnie jak powietrze ale cóż.... Miło było .

ja tez nie nadążam 😞
a właśnie miałam pisać czemu do Mikołajka przychodzi rehabilitant?? 🥴 bo ja ostatnio niezbyt na bieżąco 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuterfly napisał(a):
Marta po prostu nie nadąrzam każdej odpisywać.....

Elu to nie chodzi o teraz już od jakiegoś czasu piszę i moje posty są bez odpowiedzi więc stwierdziłam, że może nie jestem tu miłm gościem

oj, to nie to MARTA 😘 🙂 po prostu zbyt dużo nas tutaj i czasem się plątam, jak nadrabiam to tyle mam w głowie żeby napisać a później ponad połowy zapominam 😜

Mikołaj jest wcześniakiem bo miałam termin na 17 października a on się urodził 14 września czyli ponad miesiąc przed czasem... Z tego tytułu ma asymetrię położeniową , strasznie zaciska piąstki i podkurcza rączki. Taka rehabilitacja u wcześniaków to normalne ale nie lubie tej metody bo dzieci przy niej nie miłosiernie płaczą..

Loli napisał(a):
Qrka normalnie jak tam zabek Igusi ? widac juz ?

a widać już widać coraz większy już chyba z 1 mm 🤪 😁 😁 😁 i to na pewno 2 a nie 3 jak myślałam 😜 a moja mama obejrzała jej paszczę dokładnie i pokazała mi obie górne i dolne jedynki tuż pod dziąsłami 🤪 teraz nie dziwię się że ona taka wściekła na te zęby jak one tak hurtowo idą 😮

Mikołaj jest wcześniakiem bo miałam termin na 17 października a on się urodził 14 września czyli ponad miesiąc przed czasem... Z tego tytułu ma asymetrię położeniową , strasznie zaciska piąstki i podkurcza rączki. Taka rehabilitacja u wcześniaków to normalne ale nie lubie tej metody bo dzieci przy niej nie miłosiernie płaczą..

ojojjj 😞 a długo będzie musiał to mieć jeszcze? dzielny niuniu 😘 i dzielna mamuśka 🙂

ma ma 🙂
na szczęście nie gorączkuje, ale jest strasznie rozdrażniona, żre wszystko: ręce, pieluszki, koce, śliniaki i wszystko co się uda złapać i do buzi wsadzić 😉

• Mamusia
hej Dziewczynki! Ja wreszcie odespałam sylwestra. Impreza w sumie ok, ale i tak najwięcej zabawy było przy charakteryzacji....

Mój mały też ostatnio marudny. A ja dziś wracam do pracy. Czekam tylko żeby Ł wrócił ze swojej i zajął się Aleksem a ja wiooo do tyrki. Mam nadzieje że będzie co robić.... 😁 😁 😁

• Mamusia
eloite napisał(a):
Loli napisał(a):
Eloite a z toba co sie dzialo :> ? tyle cie nie bylo :P
Nooo szukaj tego kabla 😁 !!!!!!

miałam dużo pracy przy porządkach z moimi zabawkami ☺️

HAHAHAHAHAHA WIEDZIALAM !!!!!!!!!! A CHCIALAM Z ELUSKA SOBIE COS POZYCZYC ALE CIE NIE BYLO :p

Rudi napisał(a):
hej Dziewczynki! Ja wreszcie odespałam sylwestra. Impreza w sumie ok, ale i tak najwięcej zabawy było przy charakteryzacji....

Mój mały też ostatnio marudny. A ja dziś wracam do pracy. Czekam tylko żeby Ł wrócił ze swojej i zajął się Aleksem a ja wiooo do tyrki. Mam nadzieje że będzie co robić.... 😁 😁 😁

Rudi już tak szybko do pracy??

• Mamusia
Loli napisał(a):
eloite napisał(a):
Loli napisał(a):
Eloite a z toba co sie dzialo :> ? tyle cie nie bylo :P
Nooo szukaj tego kabla 😁 !!!!!!

miałam dużo pracy przy porządkach z moimi zabawkami ☺️

HAHAHAHAHAHA WIEDZIALAM !!!!!!!!!! A CHCIALAM Z ELUSKA SOBIE COS POZYCZYC ALE CIE NIE BYLO :p

mam nowe!! to wpadajcie w wolnej chwili pobawimy sie razem 😁 😁 😁 🤪