Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwwwa kupilismy nowy 80F :/ no ale coz ! trudno..

A Olenka nawet ok ! tylko cos ostatnio ma ciezko z zasypianiem na noc 😞
2 razy wieczorem ja lulalam:/ co mi sie strasznie nie podobalo!
Ale dzis strasznie plakala ale jakos zasnela sama 😞 ufff

A wogule to mnie cos poszczyklo w kregoslupie tak mnie napiernicza 😞 ze OLi nie moge podniesc bo bol jak cholera..

• Mamusia
no to niezle nastepny wydatek co nie?
moj lapek tylko na kablu bo inaczej ni dy rydy

A moj to samo wieczorem po kapieli nie chce jesc i wyje a zasnac tez nie
dopiero jak sie wymeczy to zasypia
nie wiem o co mu chodzi
dzis poszedl spac na glodnego bo nie chcial jesc

oj nastepna z kregoslupem walczy 😞

• Mamusia
HEJ..
Kazda dostala ode mnie oklaska:***

Elus nam nie wystarczy tylko MILO SYMPATYCZNIE.... SZCZEGOLY KOCHANA SZCZEGOLY 😁 😁 😁

Kurde od jakiegos czasu najgorsza noc.. chyba co godzine sie budzilam 😮 ale nie na jesc.. tylko bo dydol mu wylatywal 😮 a jadl raz..o 2 o 5 nie zdazylam bo zasnol i o 7..i dalej sie przytulil i spal do 8...
nie wiem co mu odbilo 🤢

Ateraz patrze na fotke ktora dodalam w album.. kurde prawe oczko popatrzcie... no ucieka mu czy ja juz przewrazliwiona jestem?? ☺️ i w dodatku girki mu sie takie dluugie a chude zrobily.... wole na odwrot 😁 ehhe

JEszcze sobie dzwonie do KArola gdzie pojechal a ten znowu tydzien urlopu ma bo nie ma roboty 😮 eehhh.... w sumie fajnie ale ja sie do niego przyzwyczaje a potem jak zacznie jezdzic to cale tygodnie nie bede go widziec i sie znowu ryk i klutnie przez to zaczna... ale trudno.
A co znowu najgorsze.. na bank co dzien bedziemy u tesciowej 😠 😠

Domi pisaj co Ci?? co nawywijal?? 😞 ☺️ wywal to z siebie

• Mamusia
wlasnie zrobilam mu ta probke kaszki jablkowej z bebilonu.. OCHYDA OKROPNE I BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 🤢 a do tego smrod ze masakra..

A wogle to mam problem z melym bo nie bardzo chce jesc.. ciagle wyrywa butelke z buzi... wczoraj tylko 3 razy jadl.... a zupka mnie cala ochrachral 🤢 nie wiem co mu.. czy przez tego zabka czy jak

GDZIE ZESCIE SA?????

jestem! nadrabiałam 🙂

Aniu co do Dosika...to wiesz...inne wątki patrzą :> kum kum? 🙂

Loli dobrze że będziesz z nami!!! bo normalnie mi Cię brak było!

Eluś szczególki szczególki 🙂 jak odeśpisz i odkacujesz.

qrwa dziewczyny! już pisałam na fb od dzis wszystko droższe...niby pewnie niewiele, ale po kij w ogóle? po kij głosowałam na nich??? 😠 😠 i jeszcze Vatu od paliwa nie można odliczać!! fuck!

ok, wyrzuciłam to z siebie 🙂

aaa i jeszcze Wam powiem, że wczoraj też mój mąż połechtał moją.... 😜 pewność siebie 🙂 mmm 🙂 🙂

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Aniu ja tam nic w oczkach Marcelka złego nie widzę. kochaniutki jest 🙂

przypatrz sie.. nie jest to prawe bardziej do srodka??

aaaaaaaa o tych podwyzkach... KRAWACIARZE ZASRANI!!!!!!!!!!1 😠 😠 😠
W wiadomosciach bylo co podrozeje.... i zaczeli wymieniac.. a karol idealnie zkwitowal! SZYBCIEJ BYLO BY IM POWIEDZIEC ZE WSZYSTKO! 🤢
A dzis w DDTVN bylo ze cukier mial byc w normie- produkty przetworzone.... ale jednak ustalili ze to nie produkt przetworzony... i ciastka tez niby niektore to nie wytwory ani prod. przetworzone..
zalosne, jak dalej tak pojdzie to bedziemy jesc pyry z maslem aby

Aniu nie wiem czy widziałaś...ale ja przed świętami kupiłam masło za....4,5!!!!! bo innego już w sklepie nie było! więc aby z tym masłem!

mnie też boli że vat na książki idzie masakra do góry...z 0% na 5%? lubie ksiązki...ale teraz to już w ogóle żadnej nie kupie! kupienie ksiązki będzie rarytasem dla bogatych 😠

Aniu na tym zdjęciu nnie widać, oba ma tak sam do środka, na innych fotkach tak tego nie widać.
a kiedy masz iść do lekarza?

• Mamusia
Mam go pilnowac z tymi oczami, wiesz poprostu albo nie wyrobione ma cos tam albo taki uklad oczu ze mu troche leca do srodka...;/ ze jeszcze sie wypracuje to.
A mi tez uciekalo oczko i jestem przewrazliwiona 😜

Ja przed swietami nakupowalam cukru a cukru.. i jestem z siebie dumna 😁 eheh
A juz Ci napisalam na FB ze art. dizseciece tez maja wzrosnac 😠 😠 😠 😠

Dosik masz rację! jakiś kijowy ten początek roku!
oby dalej było jużtylko lepiej....

Aniu czytałam! nawet nie chce o tym myśleć! myszę w najbliższym czasie jechać znowu na większe zakupy bo już w zamrażarce nie ma prawie nic...i aż się boję 😞

• Mamusia
aa jak nam ta durna franca wlascicielka podniesie czynsz to ja za kudly i o ziemie!!!

Ja tam teraz sie tylko martwqie zeby Karol wyplate dostal bo on kurde juz 2 tydzien w domu bedzie sidzial bo nie ma roboty= nie maja kasy na kontrakty= nie maja kasy na wyplate delegacji= nie maja kase na wyplaty!! 😞 OBY MIELI BO ZABIJE!

eloite nawet nie mów...ale wtedy liczę że będę miała prace to jakoś się pociągnie...bo tak z jednej wypłaty to kiepściuchno to widzę 😞

a używane książki? powiem Ci Kasia że u nas w mieście nie ma ani jednego antykwariatu!! był w Bytomiu świetny, ale zamkneli... 😮