Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
HEj dupki co tam my nawet ok po nocy 🙂
Wczoraj juz nie wchodzilam bo moje plecy daja mi dosc w kosc ;/
Ale moja mala wczoraj sie sama przewrocila na bok 🙂
I jak sie ja juz polozy to kombinuje zeby sie tylko przewrocic 🙂

IWWWWAAA wszystkiego naj naj !!! KIedy spotkanie??

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa to jest jedna ta baba ktora mi znow bedzie pierdolila za uszami zaprzeproszeniem ze jeszcze mam zle dziecko ubrane itp !!!!
Wiesz to tak byla moja sasiadka co tam wszystko uczula itp !! NORMALNIE mnie skreca jak mam sie z nia zobaczyc !!!
NIe wiem czy czytalas wtedy co tutaj pisalam jak byla u mnie jakies 2 dni temu :/

A ta druga hmm taka sobie, wydaje mi sie lekko falszywa osoba ze robi zla mine do zlej gry ;/ jej chlopak siedzi ;/ itp

IWWWA! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, zdrówka szczęścia i miłości!!!! 😘 😘 pociechy z Twoich chłopaków 😜 i tego wszystkiego czego sobie sama życzysz 😉 😘

a moja wstała, siedzi w leżaczku i krzyczy na gadżety 😮 a nosa to sobie nie da tknąć żeby go wyssać i tak siedzi krzyczy i siorbie 😞 kudłata niedobrzyca 😉

Loli a masz na godzinę?? jak nie chcesz z nimi to sama idź i tyle 😜

• Mamusia
Loli dzięki 😘
jak dzisiaj moja siostra wroci z pracy to zapytam kiedy bedzie jechala do Londynu to sie z nia wtedy zabiore i napisze ci kiedy oki?
bo tak szczerze to sie troche boje sama z malym tak jechac pociagiem czy tam innym srodkiem bo jestem tam niekumata

• Mamusia
iwwwa najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qrka mojaq jak katar miala to taki nochal zawalony ze musialam co chwile odciagac, az sie taka ranka jej zrobila w jednej dziurce i nie mozna bylo dotknac. doktorka mi polecila zeby psiuknac woda i na brzuszek niunie polozyc i samo wyleci, i faktycznie dzialalo.

hej
IWAA sto lal wszystkiego naj 😘
u nas nocka super adas od kilku dni juz jada o stalej porze tzn o 6:00,9:00,12:00,15:00,18:00,21:00
dzisiaj ide z nim na kontrol na 18:45 mam nadzieje ze ten antybiotyk mu pomugl chociaz nadal mam troche katar 😞 powiem wam ze bardzo mu pomogla tez receptura mojej mamy i baci lyzeczka gesiego tłuszczu i pol lyzeczki spirytusu to rozpuscic i wystudzic a pozniej nacierac bobasa na plecach i klatce piersiowej no i stupki odrazu mu sie lepiej oddycha.
A mam pytanko do was:
jakim kremem smarujecie dzieciaki jak wychodzicie na dwor bo ja kupilam cold crem ale jeste tak smierdzacy ze sama bym sie tym nie posmarowala polecacie ktorys?

wiem Aniu tez tak robiłam wcześniej, ale teraz jej nawet nie da sie psiknąć tą wodą bo sie tak wywija jak glizda 😜

a właśnie gdzieś była?! 😉, brakowało Cię tutaj Aniu, jak tam Oleńka??