Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mnie też dzisiaj boli! nieprzeciętnie!
u nas jest taki zakład kosmetyczny i dzisiaj wyczytałam że oni tam mają masaże pleców za 30zł 30 minut...i już powiedziałam mojemu że to mi może sprezentować na uro!
ja już nawet siedzieć nie umiem 😞 a teraz jeszcze gorzej jak mam @ uchhhh

Ewcia ładnie rośnie 🙂 67cm 🤪
Iga krótsza ale cięższa bo ma 65cm i 6800g 😉

Loli trzymam kciuki 😘
Dosik nie martw się będzie dobrze 😘 😘 jakby co to Rzeszów nie jest zły 😉 a nawet bardzo dobry 😁

taaaa my idziemy jeść 😞 ona buczy a ja mam DOŚĆ!!!!

Aniu a nie wygląda Oleńka na taką chudziutką! ech i jeszcze raz teściowa mi kiedyś coś na temat karmienia piersią powie!!!!! że teraz niby popularniejsze jest!! jak widać na forum...nie jest! nie wszystkie z nas potrafiły czy chciały 😠

ech Loli oby mniej bolało po tej maści...
ja spadam sobie usiąść i wsadzić coś pod plecy, bo boli 😞
Dupa Day z samopoczuciem dzisiaj!!

i te ryby na nk są głuuuupie 😜 pływają i pływają 🙂

• Mamusia
no ryby głupie 😁 zeby sie chociaz rozmnazały 🤪
Który tel wam sie podoba?
http://www1.plus.pl/si2/webapp/wcs/stores/servlet/SiPhonesView?viewId=1&catalogId=1000000002&categoryId=1000000014&masterCategoryId=1000000010&storeId=10001&promotionId=1000005663&tariffId=5M&sorting=price&producerName=ANY&compareId=&compareName=&comparePhoto=&pageNumber=1

• Mamusia
Byliśmy w tesco, i lipa...Syf ludzie zrobili okropny, A teraz pilnuje bombla , a krystian po prezent znów pojechał 🤢Masakra jaka to dla niego ciężka sprawa 😁 Już tyle razy wyjeżdża 😜 A wygląda na to, że będę miała gości w urodziny. Upiekę sernika, ale zastanawiam się co do jedzenia zrobić tak w miarę szybkiego....Aguś masz jakieś fajne przepisy czy coś?

• Mamusia
Wiecie co? Smarowałam przed chwilką młodemu dziąsła maścią bo był strasznie marudny a prawa jedynka wydaje się że coś mu będzie wychodzilo bo takie aż dziąsło białe ma i twardawe no i patrze a tu wystaje kawałek po prawej stronie ale trójka!!! 🤪 Nie dał mi dokładnie obejrzeć ale palcem wymacałam że jest takie twarde małe i troszke widać. No ale to trójka chyba, napewno nie dwójka ani jedynka. A ja cały czas myślałam że mu dwójka idzie 😲

ja też dzisiaj wyciągnęłam od Ciebie karteczkę Iwwwa!! dziękuję 😘 😘 i wiesz co? miała otwartą kopertę!! odkleiła się 🙂
gratuluje w takim razie trzeciego ząbka wrześniowego!! hurra 😁 😁 u Ewy lekarka patrzyła do dziuba i nie dopatrzyła się...a mała ma ślinotok że szok! i wsadza jeden i drugi palec wskazujący NARAZ do buzi 🤪

idę za chwile ją usypiać, a potem może wpadne 🙂

Elu hmm...no ja mam w planach kupić jakieś ciasto, delicje, ciasteczka paluszki i orzeszki, a na kolacje zrobie filety z kurczaka z pieczarkami i może z ananasen na to. w piekarniku to walne. do tego fryty i ziemniaki. i jakas surówka...
chyba że Ty wymyślisz coś lepszego to od Ciebie zgapie 🙂
kiedy robisz impreze?