Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja tylko na chwilke 😜
pochwalić się że byłam z kumpelą na piwku 🙂
dawno nie wychodziłam gdzies sama z koleżanką
byłam nie spełna 2 h a do Matiego dzwoniłam 5 raz jak kacper 😁
żyć bez niego nie moge 🤪
DOBRAnoc Kochane !! 😘

Aga! Ja mam prawie to samo! Wczoraj wieczorem mój mnie pomasował ale to boli gdzieś w środku 😞
W nocy koszmar 😞
Teraz też boli! Wstałam ale z bólem! Co jest grane? 😞 leżenie nie pomaga.
Oby nam przeszło bo ja tego nie widzę 😞

• Mamusia
dziewczyny ja tez sie budze i czuje jakby mnie ktos kołem łamał :/ nie wiem co to za cholerstwo ale coraz gorzej z moimi plecami

agus, Ola nie jest malutka, ja pisalam ze ona w 10centylu byla jak miala 8tyg no teraz ma troche wiecej i widac jak rosnie po tym mleku modyfikowanym, karmie ja jeszcze piersia ale maluuutko, raz w dzien siorbnie ale trzeba butla poprawic, wieczorkiem tak samo, i w nocy , ale widze z e w nocy sie nei najada. a tak to butla tak 3 czaem 4 razy po 150ml. a z piersi musialam zrezygnowac bo glodna byla poprostu, mleko cieniutkie jak woda prawie to co bede dziecko głodzic

• Mamusia
hej kochane 😉
mnie wczoraj caly dzien nie bylo bo karol wiecznie lupie w gierki na nk.... normalnie nalogowiec 😠 jedziemy do tescio, moich dziadkow albo rodzicow a on glupek siedzi na kompie i gra 😠
odlaczylam mu neta i schowalam 😮 zamiast zajmowac sie malym to gra... 😮
po czym jak mu zabralam neta nagle brzuch go bolal 😮 😮 ehh

a na dodatek marcel mi cos sie rozchorowuje 😞 kaszle psika, harczy troche... cala noc spal z nami i nie mogl biedny oddychac 😞 a lekarz ma komplet i nie przyjmuje juz 😞

a co u was??

ale mnie mój wq!!!! raz ma ja uspać teraz i mała ryczy! to ten że na pewno przez tą poduszkę orto!!!! i ją jej ściaga i mała się uspokaja! a on do mnie 'WIDZISZ???"

TAK KURWA BO JA CHCE ZEBY ONA TA PODUSZKE NOSIŁA I SIE W NIEJ MECZYŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozebrał ją i dziecko szczesliwe leży!!!

mam dość tej poduchy! jak calkowicie jej ta dysplazja nie minęła i b ędzie musiała nosić na kolejne miesiaće to się załamie 😞 nienawidze tej poduchy jebanej!!!!! 😞 😞

• Mamusia
hej, hej 🙂
Anulka moj tak samo non stop gral w Ps3 jak bylismy w PL przed urodzeniem małego, jak mały przyszedł na świat to przystopował ale nadal grał, teraz już tylko sporadycznie, no bo w koncu nie mieszkamy jeszcze u siebie. Ale mam nadzieje ze jak juz bedziemy u siebie to nie zacznie znowu 🤪

Kurde dziewczyny co wy macie z tymi kregosłupami? Moze niech jedna z was pojdzie do lekarza to sie hurtowo bedziecie leczyly? Pomyslalam najpierw ze moze macie to od porodu od znieczulenia, bo u mnie najpierw było takie podejrzenie bo miałam trzy razy w kregosłup, no ale z was nie wszystkie miały znieczulenia i nie wszystkie miałyście cc. Sama nie wiem, ale jak jest tak źle to może czas wybrać się do lekarza?

Anulka oby Marcelek się nie rozchorował 😞