Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Agaa napisał(a):
Elcia gratulację! inaczej być nie mogło przecież! super 🙂 czyli sesja zaliczona? masz spokój na jakiś czas? 🙂

tak, na pół roku,
aahhh spokój 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aga Ewka boska....!
Elus gratuluje 🙂
Anka Ty nie zapominaj ze Ty jestes nasza matka bo zalozylas forum 😁 ehhe
no, a co wypadku to na bank przezywa ale daj mu czas i ochlonie bedzie oki 😉
A jakie kupilas dania Olci?? kurde pokazuj ja bo jest slodziutka a dawno jej nie widzialam 😞

ehh nowe foty w albumie... 😜
no.. a my po 2 czesci Imienin.... i zal. Moja matka walnela focha ze wczoraj bylismy u tesciow i Marcel mial torta... i nie przyjechala dzis do niego.
Ehh.. jak juz sie obrazila to mogla przyjechac do dziecka bo a nie swiga dupa.
Mam dosc wchodzenia w d jak nie moim starym to tesciom... to jedni i drudzy sa o siebie zazrdosni i chcieli by nas na wylacznosc.
Na bank ze swietem babci bedzie tez fochy do kogo pojedziemy pierwsi 😠

Eluska gon mnie z postami 😜 hehhe

Eluska_09 napisał(a):
hejo
zdałam!!!!!!!!!!!!
kosm 3
a pracownia 5 😁
jejejeje!!!!
i dzisiaj na impreze na rynek 😁

Gratuluje mowiłam ze zdolniacha z ciebie i zdasz 😘
Dałam dzisiaj Adasiaowi pierwszy raz jabłko jak on sie krzywił a było słodkie zamknał buzie i nie chciał otworzyc 😁

• Mamusia
anula kupilam jakies bananki chyba, moja wcina te sloiczki az milo popatrzec 😁 kurde siedze na dupie i pisze kospekty do lekcji, juz mi sie w glowie kreci a jeszcze duuzo przede mna, bedzie dluuga noc. jeszcze musze napisac podanie o urlop wychowawczy czy jak to tam sie zwie, bede dopiero szukac. Eluśka gratulacje, ale ci zazdroszcze, ja jak dam rade napisac prace 🤢 i sie obronie to spokoj bede miala dopiero w czerwcu moze... ale juz bym chciala skonczyc te studnia, nawet sobie nie wyobrazacie. wkurzaja mnie ludzie tam itd. mial byc 1 konspekt do oddania ale oczywiscie wszyscy oddaja wszsytkie 20 bo "od wrzesnia bylo tyyle czasu ze z palcem w .. mozna bylo napisac" wrrrrrrrrrrrr i musze pisac bo nie przypomnieli gosciowi i teraz sa wszystkie do oddania, plus 10 obserwacji nauczyciela. ale bede zmyslac, przelaczylam sie juz na Inglisz i pisze pisze az padne pewnie...tak zajrzalam zobaczyc co u was poki mi mozg nie wyparuje.
anula co do dnia babci to ja nigdzie nie jade, ola bedzie wieksza to sama powie zyczenia, co ja mam ja wyreczac 😁 siedze w domu, z tesciowa tez nie rusze tematu,
Aga podziwiam ze wzielas mala do kosciola :P ale tez nie moge sie doczekac az bedzie cieplo i bedziemy spacerowac 😁

• Mamusia
a tak jeszcze patrze co anula napisala ze forum zalozylam :P no i na czym stanelo przenosimy sie czy nie? ale jak tak to calkiem a nie tak raz tu raz to bo to glupio moim zdaniem. wiem ze sie tu przyzwyczailysmy i fajnie jest ale ja sie tu jakos nie czuje calkiem swobodnie, zwlaszcza po tym incydencie, w koncu nie wiadomo kto nas czyta, a rozne rzeczy poruszamy.. jak chciecie, jak cos to ja bylabym za no ale sie dostosuje pokornie oczywiscie jak zechcecie zostac.

ha! jestem !!

a u na na chrzcinach fajnie było 🤪 Dawid zapomniał świeczki do kościoła, myślałam że uduszę go na zachrystii ale na szczęście nie mieszkamy daleko więc się wrócił samochodem, ale trochę spóźnił na początek mszy 😠 niunia spała prawie na całej mszy obudziła się przed samym chrztem, wcale nie płakała, pod koniec mszy gadała jak dzika 😁 😁 a raczej śpiewała 😁 W domku tez było spoko było 13 osób i 3 dzieci, Iga wytrzymała do 21,30 🙂 i grzecznie zasnęła a my posiedzieliśmy trochę - było bardzo sympatycznie, dostaliśmy trochę pieniążków, kolczyki dla niuni (piękne!) obrazek srebrny (prześliczny) sukienkę opowieści biblijne i modlitwy małego dziecka - wspaniale ilustrowane i przepięknie wydane 🤪

nikogo nie ma! 😞
ale przynajmniej mam czas nadrobić 😁 🤪

niestety nie mam jeszcze zdjęć ze chrzcin bo wszystkie robił tata a jeszcze nie zgrałam ich od niego ale uzupełniła trochę agu bo zaniedbałam niuni zdjęcia, ze chrzcin będą później

Eluśka GRATULUJĘ zdanej sesji 🤪 😘
Aga ja tez nie mogę się doczekać wiosny żeby wyciągnąć spacerówkę 🤪
sobie życzę miłego czytania 😜 😁

hej laski!
No fajny link buuterfly na październiku podrzuciła 😁 😁
komentować mi się nie chce bo Matiszka śpi mi na rękach ale z tego co widzę mam takie zdanie jak Wy 😁 ale nie o tym - Dzioopki! nie uciekajcie z brzuszka bo miło było wpaść czasem do Was 😘 😘 😘

Agaa mnie ta dziewczyna tak samo zaatakowała jak Ciebie.. w odpowiedzi na nie olewanie jej osoby.. żal.pl...
trzymajcie się tu mocno 🙂 bo akurat Wasz wątek mi np. się bardzo pozytywnie kojarzy 😉

Gosia nie mogę się wprost doczekać 🤪

Rudi właśnie też to zauwazyłam, Ewa spała pół godziny po czym oglądała ciekawska wszystko 🙂 bardzo mi się to podobało! czekam na lepsza pogodę i na spacerek!

wózio mam 2w1. ale szczerze to jeszcze jej nie montowałam ani nie oglądałam.
włąśnie, mi się też wydaje że ona będzie mi w tej spacerówce zjeżdzać. nie umie przecież jeszcze pewnie siedzieć.
jak Alek się tam 'trzyma'? 🙂

• Mamusia
Ja mam juzx spacerowke od 3 spacerkow Olenki 🙂
Tylko ja mam takie wpadniecie pupy i jak ja zapne w te szeleczki to nie ma szans zjechac poniewaz moge ja regulowac pod kazdym katem cala , nie tylko oparcie ze moja spacerowka moze byc nawet na plasko 🙂
Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ?
Bo moge zrobic foto!

No to widac ze dziewczyna sie awanturuje nie tylko u nas !!

• Mamusia
Gosiu milo ze jak mowisz o nas 🙂
I tez nie moge sie doczekac 😜

rudi a jkai Ty masz wozek?/ bo kurde ja mam Boldera sd implastu i hmm.. marcel ma miejsce moze z 10 cm nad glowa... ☺️ chetnie bym go w spacerowe juz wsadzila ale boje sie ze za bardzo zmarznie jednak w tego gondoli jest poprzykrywany kocem przykrywka.. nic mu nie wieje...
chyba sie wstrzymam do lepszej pogody 😉

a puki co jutro bedziemy probowac nosidelko 😁