Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Rudi podoba sie jej strasznie bardzo malo spi na spacerku wiecej oglada teraz wszystkie drzewka a w sklepie to nie wie na co patrzec tyle ludzi i wszystko kolorowe ale chociarz nie marudzi jak nie spi, bo jak byla w gondoli to sie wkurzala strasznie bo lezala plackiem i nic nie wiedziala

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
POwiedzcie mi czy u Was tez pokazuja sie takie napisy z bokiu po lewej str przeczytaj cos tam nagrody cos tam? bo mnie drazni to

Anulka mnie te wkurzaja te reklamy a szczegolnie ten wielka reklama posrodku w napissem wielkiem zielonym DOWNLOAD!!!!!!!! wrrrrrrrrrr

• Mamusia
Ja mam batrdzo straszny brzuch i sie go na maxa wstydze :/
Ale nie dziwie sie ze taka szczupla osoba jak ja urodzila 4 kg dziecko i ta skora sie na axa mi zwisa 😞
W kazde dzinsy jak wchodze to wisi mi 😞

Wasze dzieciaczki spiochaja !
A ja lece mala kapac itp itd 😁 a wiec wpadne do was jak juz zasnie ale pewnie zadnej juz tutaj nie bedzie 😞

Trudno 😞 Buzka :* ##

Bo jo wos LOWEEEEEEEEEE:*:*:*:*:*

no nadrobiłam trochę 😜

masakra 200brzuszków!!!! 🤪 ducha bym wyzionęła teraz! 😁 kiedyś to tyle robiłam, ale teraz ☺️
a mój brzuch też paskuda 😞 zapisałabym sie na basen ale boję się cycuchów przeziębić 😞 aleeee zapisuje się na aerobik 🙂 będę chodzić co 2 tygodnie jak Dawid będzie miał 1 zmianę bo dieta w moim przypadku odpada nie zjadłam ostatnio kolacji i młoda co chwile jadła w nocy - koszmar!

oscypka też bym zjadła 😉
ale nie myślimy o jedzeniu w nocy 😁
brzuszki zrobione to się teraz wibrujemy 😁 szkoda, że pouciekałyście bo u nas też pustki.. a ustawiłam sobie na 40 min i w sumie nie mam co robić..

• Mamusia
😞 ja tez sie nie zalapalam na foto, ani teraz ani kiedys! aga widzisz jestem w gorszej sytuacji. Qrka szkoda ze w lancucie nie mieszkam bym sie z toba zapisala, ja wlasnie myslalam sie na aqua areobik zapisac ale nie mam z kim a sama nie chce! szkoda... a fajnie by bylo.

• Mamusia
tez bym poszla na wodny areobik ale tez mi sie samej nie chce. Ja nie mam matywacji do cwiczen. Na brzuch postanowilam krecic hula hop. Znioslam ze strychu i co? pokrecilam dwa dni i walalo soie po pokoju az maz wyniosl... taki ze mnie len..