Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

KAWY!!!!!

mała mi się zbudziła o 4:30 na jedzenie...i potem przed 8...więc długo nie pospałam! 😞

Aniu trzymam kciuki weź no potem napisz co i jak...

Asiu po prostu genialne zdjęcie!! a można wiedzieć ile Was ta sesja będzie kosztować/czy kosztowała? boska po prostu 🙂

idę dać małej jeść....

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzien doberek 🙂
Moj babolek obudził sie o 6:40 a potem o 8:00 i juz warjuje 🙂
Znowu ma katar ja sie załamie przeciez nie chodze z nim na dwor jak jest zimno i dbam o niego a on dostal katar 3 raz w ciagu 1,5 miesiaca 😞
AGGA a co do sesji to bedzie nas kosztowac 500zł 😮 ale w tym jest album ze skory juz ze zdjeciami plus ok 100 zdjec na płycie

• Mamusia
eehhhh moj sie obudzil o 2 i przed 6 i przed 8 i teraz mruczy bo chce spac a ma czkawke 😜 hehe
Kurde jakies chrosty na glowie dostal zaraz wam wysle foty ale widac kiepskawo 🤢 🤢
Powiedzcie mi czy to ciemieniucha czy co bo nie wiem czy isc do lekarza...
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/533/dac20264d5dcfc57med.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/512/e31af9f2021f06e1med.jpg[/IMG][/URL]

Asiu a sesja bardzo droga 😞 moze dziadki sie do niej dorzuca?? 🙂
Bo fotka boska 🙂)
Ja jak zrobie te Marcela to Wam przesle 😉

Asiu drogo, aczkolwiek na pewno warto! bo zdjęcie juz to jedno jest przepiękne!

Aniu hmm...pewnie jakieś uczulenie, zmieniałaś proszek/płyn/krem albo dałaś coś do jedzenia nowego??
od razud zisiaj idz z tym do lekarza.. 😞

NA ciemienuche ANIU mi to nie wygląda lepeij idz do lekarza jak wiesz ze nic nie zmienalas typu proszek jedzenie itd.
A do sesji sie chrzestana dołozyła a raczej zafundowała 🙂

a ja mam do Was pytanie...no, może poniekąd do Was, bo bardziej chodzi mi o mamy dziewczynek.
czy Wasi chłopcy mają włosy....na nogach czy małych paluszkach u nóg??
a czy Wasze dziewczynki mają włosy na.......fitulince???

bo moja tak...takie słodkie, jasne,ale kurcze! nie za wcześnie?? na nogach to jej niedługo będę depilować, a do fituliny to mam kupić jej Veet co by się nauczyła wcześniej od matki go używać? 😜

haha wczoraj na styczniu przeczytałam jak jedna z nich pisała, że się 1,5h wcześniej sioperzyła z mężem a teraz coś jej tam cieknie już drugi raz 🙂 i co? urodziła dzisiaj po północy 😁 😁

• Mamusia
jutro z nim pojde bo dopiero jutro prxyjmuje.. no wlasnie nie wiem czy to ciemieniucha.. bo to nie robi sie skorupa ani nic tylko takie jak by syfki nie do wyduszenia taka kaszka i troche zaczerwieniona. i za uchem jednym tez ma.

no albo do dzieci zdrowych z nim pojde... zaraz zobacze jak przyjmuja...

no a nic nie zmienialam.. jedzenie caly czas to samo, kaszke jedynie inny smak ae to juz jakis tydz, temu a to ma od 2 dni 😠 i tylko na glowie...
Ale ja mu glowe myje tylko wodsa i buzke a tesciowa jak byla w piatek to i oliwka i plynem.. moze od tego 😠 😠

• Mamusia
jutro z nim pojde bo dopiero jutro prxyjmuje.. no wlasnie nie wiem czy to ciemieniucha.. bo to nie robi sie skorupa ani nic tylko takie jak by syfki nie do wyduszenia taka kaszka i troche zaczerwieniona. i za uchem jednym tez ma.

no albo do dzieci zdrowych z nim pojde... zaraz zobacze jak przyjmuja...

no a nic nie zmienialam.. jedzenie caly czas to samo, kaszke jedynie inny smak ae to juz jakis tydz, temu a to ma od 2 dni 😠 i tylko na glowie...
Ale ja mu glowe myje tylko wodsa i buzke a tesciowa jak byla w piatek to i oliwka i plynem.. moze od tego 😠 😠

Aga moj mały nigdzie nie ma włoskow miał na plecach i to duzo ale wszystko mu sie wytarło.
ide dac małemu jesc 🙂
ANIU a nie sa to potowki moze ma za gruba czapke na spacer i głowka mu sie poci ?

• Mamusia
Aga idz do lekarza z tym.... ona moze na jasne itd. Ale moja siora tez miala potem jej zciemnialy i zgestnialy na nogach rekach... i wygladala jak malpka.
ja na rekach mam tez ale nie tak jak ona moj brat tez bardzo szybko dostal wlosy 😮

ja sie tego wstydzila chciaklam isc do lekarza bo gdzies wyczytalam ze to za duzo meskich hormonow czy cos. i byloby trzeba leczycx hormonami itd

moja mama zlekcewazyla ja sobie kosmetycznie z tym radze i jest o niebo lepiej... a moja siora... masakra w dodatku nie ma okresu co pol roku i sie leczy.

A wiem ze moja kumpela miala tez tak na plecach jak byla niemowlakiem.. to matka jej poszla do lekarza dostala jakies masci i owlosienie zniklo.

Ewka az taki czarnulek maly nie jest to ma jasne.. ale za wczasu i przezornie idz z nia do dr....
moze to nie bedzie nic takiego ale warto spr 😉
TYLKO SIE KURDE NIE DENERWUJ!!!!!

• Mamusia
Agaa napisał(a):
Anka żartujesz??!!
nie da się zrobić foto!
jeszcze popytam...może inne dziewczynki też mają...
ja sobie nie wyszukuj!! problemy same się pojawiają QMać! 😠

aGA ALE TO NIE JEST PROBLEM.. POPROSTU NADMIERNE OWLOSIENIE U DZIEWCZYNEK TO TYLKO WIEKSZA ILOSC HORMONOW NIC WIECEJ.
A MOZE JEJ SIE WYTRA... POCZEKAJ OGLADNIJ JA DOKLADNIE... 🙂

poważnie Wasi nie mają w ogóle włosków na nóżkach i paluszkach?
to wygląda zupełnie naturalnie 😞 słodko wręcz...

jak ja słyszę że moja córeczka ma coś męskiego to mnie wqrwienie bierze!!!