Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli napisał(a):
Hmm moja jak widzi lyzeczke to sama otwiera juz buzke 🙂
Robilam jej na poczatku samolot 😁 hehe lyzeczka :P
I zadzialalo , spruboj moze to obrocic jako jakas zabawe ??

mi sie wydaje ze on sie boi ze to lekarstwo bo dawałam mu na lyzeczce 😞 ale sprobuje ten samolot moze zadziala 🙂

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Hej.Co myślicie o takiej spacerówie? Cena rewelacyjna a opinie jakie znalazłam też pozytywne.
http://allegro.pl/adamex-wozek-spacerowy-quatro-rally-2010-wysylka-i1406342913.html

fajna, tylko cena też nie zła 😜
a o którym kolorze myślałaś?

buuterfly napisał(a):
Hej.Co myślicie o takiej spacerówie? Cena rewelacyjna a opinie jakie znalazłam też pozytywne.
http://allegro.pl/adamex-wozek-spacerowy-quatro-rally-2010-wysylka-i1406342913.html

uzywała go jedna z nian z ktorymi sie kumplowałam dokladnie czerwony i była zadowolona najlepiej jakbys zobaczyła go najpierw w sklepie to sama ocenisz.
Mi sie podoba 🙂

• Mamusia
kasiu nie moge sie napatrzec na Ige normalnie. piekna jest. janusz mi tu zerknal i powiedzial ze caly tata i ze córy zawsze podobne do tatusiow 😠 potem wam napisze jak tam dizs bylo, narazie zmykam, dopiero dostalam laptopa bo caly dzien w naprawie oba byly, normalnie uzalezniona jestem bo juz nie moglam sie doczekac kiedy mi go oddadza!!

Aniu cały tata cały, do mamy podobna jak to mówią od pasa w dół 😉

Elu nie wchodzi mi strona z ta spacerówką co pokazywałaś, a nie będziesz korzystać z tego co kupiłaś? bo my mamy takie same wózki, to pamiętam 😜

my po zakupach, kupiliśmy młodej kilka fajnych gadżetów a ona najbardziej zadowolona z grzechotki którą dostaliśmy gratis 😮 😁 😁 😁
(maty nie kupiliśmy bo na allegro tańsze, nawet z przesyłką)

no 64 cm szerokości to dośc szeroki wózek.
a moja wyglada jak po 2 wojnie swiatowej
podrapała cała buzie a wczoraj jej pazury obciełam.
kupiłam jej krem na ta ciemieniuche, do waniennki taka gabke. twardsza szczoteczke do włosków i chyba tyle 🙂

baterflaja kablu!! 😜 a Ty myslisz że co? że moesz tu tak wpadać i ani cześć ani pocałujcie mnie w de? 🙂 hęęę? 🙂 cały dzień Cię nie ma i co? co Ty se wyobrażasz?? 😁 😁

Loli albumik booooski!!!! 🙂 🙂 a ilu zdjęć nie znałam wcześniej 🙂

powiedzcie mi...bo ja nie mam już cierpliwości do tej mojej zatkanej Ewy 😁 wieczorem jak ją karmie i potem daje do odbicia to raz na 10 razy odbije...stukam ją po plecach, noszę, pochylam do przodu NIC NIE DZIAŁA! 😞
jakie Wy macie sposoby?

eloite jeszcze jakiś czas temu to bym z chęcią je kupiła, ale mam ostatnią paczkę 'trójek' a potem przechodzimy na pewno na 4! bo już ma po trójkach odciśnięte dość tak...

• Mamusia
eloite ja tez wykanczam 3 i przechodze na 4 wiec tez nie skorzystam.
aga mojej sie odbija za kazdym razem po butli, po cycu nie zawsze, ale pamietam jak polozna mi mowila ze jak sie dziecku nie chce odbic jak podniesiesz i chwile nosisz to polozyc z powrotem na chwile i za chwilke podniesc jeszcze raz, ze niektore dzieci tak maja

• Mamusia
a dzis bylo tak: pojechalam bo mialam byc przed 8 to bylam za 20, pocalowalam klamke, czekalam do 8. 10 i mi gada ze tak wczesnie przyjechalam, no i odczekac pozniej tez swoje musialam, skonczylo sie na tym ze beda sie kontaktowac jeszcze, dzis nic nie zalatwilam ale moze mi przedluzy ta umowe. ale mialam nadzieje ze to dzis wszystko zalatwie 😠

spsób nr 1 dać babcin do bekania
5 sek dziecko beka
sposób nr 2 posadzić na swoich nogach i jakies pol minuty dziecko beka
oczywiscie klepiąc po pleckach
a tak to jeszcze polozyc na chwile i jak zacznie sie drzeć to znaczy ze chce bekac 😁

dobre sposoby hehe, ale:
nr 1 nie ma na miejscu babci!
nr dwa ewentualny, ale nie wchodzi w grę gdyż wieczorem Ewa ma już ubrany filc, więc siedzieć ciężko..
nr trzy położyć...położyłam i zasnęła 🙂 nie drze się więc nie potrzebuje może bekania? 😮 🤔

• Mamusia
no to sem..
U nas wiosna... 😜 heh pol dnia na dworze 😉
Asiu poradizlam sie tesciowej.. mialas racje to byly potowki od czapki a on jeszcze kaptur i mu lepek sie gotowal 😜 kupilam mu inna czape 😜
Nosidelko wyprobowane... I stwierdzam ze na ktorkie dystanse.. owszem tak.. ale to co ja dzis z tym pokonalam to sie do ginesa nadaje chyba 😮 masakra... No i w obcasach bylam to wiecie jak jest 😜

Moja matka mnie wku znowu... ☺️ przyslala mi mms szczeniaka...-shitsu - caly czas o takim marze... ze kupuja takiego teraz. i mwie do niej ze caly czas prosilam o takiego i nei dostalam, i ze Marcel bedzie mial zwierzaka do zabawy swoich rozmiarow... to ze TO JEST JEJ PIES a Marcel ma Ramba... no spoko 🤨

Acha... no i ci nasi "znajomi" z sylwestra..... 😠 😠 😠 niech ich kurwa szlag trafi!! nie dosc ze u nas , syf jak huj, kuchnia do malowania... To ze mamy po 100 dac- no ok umawialismy sie na mniej ale trudno spoko.
I jeden czy oddalismy kumepli co robial zakupy i wszytsko gotowala kase... a ja ze nie bo nie mozemy jej zlapac. poszlam do niej do pracy... i chce jej dac to... i mowie ze za sylwka itd a ona ANIA NO WEZ PRZESTAN...NIE DAWAJ ZADNYCH PIENIEDZY.... 😮 ja zonk i mowie ze tamci mi kazali i ze mowili ze oni juz dali.. a ona ze CHYBA NIC NIE DAWALI... 😮 glupio jej sie zrobilo i ze mam z jej chlopakiem gadac.
- na to wychodzilo ze ci jedni mysleli ze oddamy kase przez nich i nas wyjebia o ta 100... 😠 😠 😠 😠 😠 takiej wyjeby pierwszej klasy to jeszcze nikt mi nie zrobil 😠

A u Was co tam??:P