Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Masaka jakas !
Wlasnie powiedzialam mojemu ze jak bedziemy szukac jakiegos nowego mieszkania to ja chce zeby salon byl polaczony z kuchnia bo jak Olenka by sie bawila w salonie to bym ja widziala i mogla cokolwiek zrobic.
A tak to jak mam wszystko osobne to nie ma szans :/ na cokolwiek..

Aaaa wsumie jakies 25 min drogi odemnie 🙂 Znalazlam ogloszenie ze ktos oferuje sie zrobic to zadarmo 🙂 tylko trzeba zadzwonic i zabukowac sobie termin 🙂

Tylko sie zastanwiam wlasnie bo kurde chcialam Olence zrobic sama ta sesje, ale wiem ze jak tam pujde to sie nie dogadam ze wszystkim a jak znow pojde z kolezanka to zaloze sie ze beda mialy wspolna sesje a ja bym tak nie chciala 😞

heh ja od razu bym pomyślała że to jakieś podejrzane...bo u nas czegoś takiego raczej nie ma!
więc dobrze że idziesz z koleżanką!

moja matka do mnie dzwoni z pretensją czemu na agu nie dodaje nowych fotek Ewy 🙂 więc muszę czegoś poszukać, bo jej mało i mało! 🙃

• Mamusia
A ja wlasnie postanowilam zrobic generalne sprzatanko. Obiad juz naszykowany, dywan wyprany, jeszcze ogarnac wszystko. A maly "spaceruje" na ogrodzie-przynajmniej mysli ze jest na spacerze, spi jak zabity. Sloneczko ładnie swieci wiec sie wygrzeje.
A wlasnie sie dowiedzialam ze najpozniej w srode w przyszlym tyg sie przeprowadzamy i nie bede miala tam netu 😞 no chyba ze jakis sasiad nie zabezpieczyl sieci, bo oni tu tego nie pilnuja tak jak u nas. Ech juz zaczynam tesknic.
A i postanowilismy ze jak naprawimy samochod to go sprzedajemy a teraz szukamy nowego bo do srody musimy kupic zeby moj dojezdzal do pracy jakos.
Wiec spinamy tylki i naprzod bo wszystko jak narazie pod gorke 🥴

• Mamusia
Loli fajnie ze sesje bedziesz miala. Ciekawe czy u mnie ghdzies tu robia tez za darmo. Ja musze w koncu sie umowic na wizyte w tym studiu fotograficznym na ten portret rodzinny co wygralam, ale to jak mi pryszcz zejdzie z ryja hehe 🤪

Bobas a co tam masz za prezenty?

• Mamusia
iwwwa napisał(a):
Loli fajnie ze sesje bedziesz miala. Ciekawe czy u mnie ghdzies tu robia tez za darmo. Ja musze w koncu sie umowic na wizyte w tym studiu fotograficznym na ten portret rodzinny co wygralam, ale to jak mi pryszcz zejdzie z ryja hehe 🤪

Bobas a co tam masz za prezenty?

haha a mi 2 wylazly 😠 nie wiem skad bo od porodu byl spokuj kurdee 😜 2 kilimandzaro na czole ☺️