Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

bobas napisał(a):
no ja mu dalam to jabuszko i tak niby jadl ale sie buzie wykrecal moze musi sie przyzwyczaic 🙂

pewnie że musi 🙂 moja też się wykręcała, zrsztą prawie co jedzenie się na początku wykręca a potem wcina aż miło...oprócz dzisiaj 😮

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aga a co do gina sie wybierasz czy na jakis sex sie fryzujesz 😜
dziewczyny macie juz okres? bo ja chyba nie :P tzn w polowie grudnia cos bylo tak malo 2 dni ale to po malym bara bara nastapilo i nie wiem czy to przez to czy to okres, jak przez bara bara to okresu nie mialam jeszcze a przeciez karmie juz tylko w nocy i raz w dzien tak chwileczke... cos to mi sie nie podoba. bo nawet gdyby to cos bylo okresem to juz powinnam dawno nastepny miec

ania87 napisał(a):
dziewczyny macie juz okres? bo ja chyba nie :P tzn w polowie grudnia cos bylo tak malo 2 dni ale to po malym bara bara nastapilo i nie wiem czy to przez to czy to okres, jak przez bara bara to okresu nie mialam jeszcze a przeciez karmie juz tylko w nocy i raz w dzien tak chwileczke... cos to mi sie nie podoba. bo nawet gdyby to cos bylo okresem to juz powinnam dawno nastepny miec

pierwszy okres po porodzie juz jest za mna 😜
podejzewam ze nie masz jeszcze przez to ze jeszcze karmisz piersia

• Mamusia
Aga jak masz ta masc to sobie posmaruj mi ona najlepiej dziala na takie rozne hehe

Ania ja juz mialam 3 razy i pierwszy dostalam jak jeszcze karmilam i to caly czas nie tylko w nocy. Z tego co kojarze to Perelka jeszcze tez nie dostala.Zazdroszcze bo tez bym chciala jeszcze nie miec.
Ide popracowac poki znowu zasnal 🙂

• Mamusia
no to zem sem... 😉
Dr naciagnol co trzeba, y wyszlo.. bardzo malo i Marcel ma glowke jeszcze tazka "szpiczasta" i cieniutenkie to wyszlo ale... To co MArcel zrobil.. hahah OBSIKAL LEKARZA.. i to fest.. haha po czym dr poszeld sie wytrzec i usiadl w te siki hahahaha nie moglam 😜 haha
No i om ma pulchne to yy ta bule nad filusiem.. i mam tak jak by co dzien "korzen" masowac a po kilku dniach juz normalnie...
I na sklonnosci do stulejki i chlopcu juz powinno isc dalej niz jemu ale jestesmy dobrej mysli. za poltora miesiaca kontrola.....

A no i jezyczek ok.. nie trzeba przycinac no i zeberka.... TEZ ok!!!! On mowil ze to starsi lekarze twierdza ze to niedobor wit d i za szybki wzrost itd ale to nie prawda! - a ta lekarka jest MEGA STARA!! no i ze to mu sie zrobi ze puki co taki jego urok 😉

KAMIEN Z SERCA JAK NIE WIEM 😁
A no i spr mu paznokcie u stop bo mowil ze dzieci RODZA sie z wrastajacymi .... 😮

nie nadrobilam bo nie mam jak ale postaram sie co nie co przeczytac

• Mamusia
aaa no i nie zgadniecie w zyciu co mu kupilam w lumpie 🤪 🤪 🤪 🤪 😎 😎 😎

latem bedzie rozrywany!!!! zaraz zrobie foty 😁

acha i ta baba fotografka wystawila Marcela kalendarz na wystawe okienna 😁 hehe
i kurde ide z tesciowa a ona patrz Marcel... ahahha i zjebala mi sprawe bo mial byc prezent dla dziadkow to ta juz widziala...i tescia tasm wyslala 😮

ania87 napisał(a):

Ania ja te z jeszcze nie mam 😞 ale gin mi mówił że jak karmie to około pół roku mogę nie mieć 🤪 ..... yyy no ale dobrze by było dostać po pół roku. moja mama nie dostała po mojej siostrze i tak jestem na świecie JA 🙂 😁 😁

• Mamusia
bobas napisał(a):
Agaa napisał(a):
zrobiła dziwną kupę 😞
taką ciemną, troche zieloną z UWAGA rudymi kawałkami, takimi kuleczkami wielkości paznokcia z kciuka....
masakra jak się przestraszyłam!!
nic nowego nei jadła czego nie jadła wcześniej... 😞

te rude kawalki to moze marchewka 😮 byle zeby kupa nie byla czarna bo to nie dobrze

Aga.. za duzo marchewki!
Marcel ostatnio tez zrobil taka.. ale byla typowo ciemny trawiasty zielen z rudymi akcentami. po kilku godzinach byly normalnie BOBLE 1x1 cm... zbita glina albo co spomaranczowo rude- mowie kurde co jest... a tesciowa ze to przez marc hewke ze za duzo!

Urozmaicaj jej juz dietke pyrki ze szpinakiem i maselkiem brokuly na parze zmiksowane z odrobina mlek modyfiko.a.. A PRZEDE WSZYTSTKIM JABUSZKA...mus jej zrob z kompotowych jaablek z biszkoptem po tym powinna byc luzna kupka i pierdy 🙂

Hey Myszki ;***
ja tylko na moment bo nie umiem wchodzic na forum z mojego komputera 😞
nie wiem co jest grane 😮 😮 😮
nigdy nie nadrobie tego co tam nabazgrałyscie
jestem na komputerze u szwagra.
U mnie hmm nie najlepiej 😞
ale jakos staram sie trzymac
strasznie za wami tesknie !! 😞 😞 😞

• Mamusia
Ania ciesze sie ze z Marcelem jest ok. Alek tez ma ten problem, chyba, bo lekarz 6 tygodni temu ogladal i nic nie mowil ale mu sie tej skorki nie da nadal zciagnac mimo ze codziennie "cwiczymy" 🤪
Aga moj czest ma takie pomaranczowe kuleczki w kupie i to na bank jest marchewka bo on jej je dosc duzo. zazwyczaj robie mu taka papke z ziemniaczka i marchewki i po tym wlasnie. Jak jadl ziemniaka z brokulem to tak nie bylo. Tez przy pierwszych stekal strasznie a teraz mu juz lekko idzie. Dziecko chyba musi sie nauczyc wypchnac kupsko.

A mam pytanie czy po jablku tez macie geesta kupe? bo moj tak. tylko ze ja mu na tartce scieram i tam sa takie jakby wlukna i pozniej to z niego wychodzi. Daje mu teraz po kazdym posilku herbatke albo wode. I tez mleko i herbatki na kranowie 🤪

bobas po ostatnim wzięciu do ręki lusterka i spojrzeniu sobie głęboko w piii....odechciało mi się sioperzenia strasznie 😞 a maszynki używam bo mi się spodobało tworzenie 'na skina' 'na punka' 'na hitlera' itd 🙂

Aniu87 ja mam za sobą już dwa okresy...spoko nawet, nie tak jak dziewczyny tu opisywały że się leje, elegancko było tylko brzuch napierdzielał, a podobno miało po porodzie nie boleć! ehe, szmery bajery!!

Ania8888 super że Marcelek zdrowy!! zuch chłopak, on się tam byle czemu nie da 🙂 i z tymi żeberkami super że wszystko ok, bo to mnie jakoś zastanawiało...
gatki świetne! widziałąm podobno w tesco jak była wyprzedaż 🙂
kamień z serca!! no wiesz, czy za dużo? na moje oko nie...ale było więcej marchewki niż jabłuszka to fakt! super że też to przeszłaś i że mi napisałaś bo się zlękłam 🙂
teraz się nie będę bała coś nowego wprowadzać! jutro dostanie ziemniaka z czymś tam co wykombinuje 🙂
dzięki Aniu 😘 😘

Rudi moja ogólnie jak dostanie coś nowego to robi papkowatą kupkę! i zdecydowanie więcej teraz daje herbatek i soczków, bo gdzięs wyczytałam że przez to ślimaczenie się dziecko może się odwodnić! pewnie daleko do tego...ale skoro chce to daje 🙂
podobało mi się stwierdzenie 'codziennie ćwiczymy" 🙂

Ewa śpi, wykąpana i pachnąca. z małymi problemami było, ale oby spała do rana, bo te jej pobudki ostatnio wcale mi się nie podobają 😠