Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

matki egoistki mhm...
każdego indywidualna sprawa.
przeczytałam i niestety ich popieram
wydaje mi sie ze coraz wiecej bedzie kobiet ktore szybko zrezygnuja z karmienia samym cycem...
zrszta, mamy przyklad tu na wrzesniu, ile z nas karmi samym cycem? jedna? dwie?? ech

• Mamusia
Sorki nadrabialm sobie. Eh po inspekcji hujowo strasznie babka co tutaj byla byla juz tutaj wczesniej bo ktos to juz zglaszal i landlord mial cos z tym zrobic ale nie zrobil porobila zdjecia powiedziala ze do niego zadzwoni i zebysmy to umyli i huj tyle dowidzenia

"Dzieci nie karmione piersią to anemiki ,uposledzone
umysłowo i emocjonalnie czyli jednym słowem wyborcy tuska 🙂 "

uśmiechnęłam sie normalnie!
nie czytam tego bo mnie to rozjebuje!

Loli czyli co? co teraz? macie umyć iii? żyć tam tak dalej?

• Mamusia
Ehh Agus kurde ciekawi mnie to okropnie co to tam ci lezy na serduchu 😞(( Ehhhh dupa day. Nie wiemy co zrobic z Bartkiem kompletnie oklamal nas perfidnie na maxa jeszcze nam mowil ze tutaj nigdy czegos takiego nie bylo. Aaaa i ta babka powiedziala ze to nie jest grzyb tylko jakies inne gowno dlatego ze mieszkanie nie ma wentylacji a w kazdym pokoju na scianie sa takie kratki i wieje przez to zimnem jak cholera. Ja sie juz zalamalam myslalam ze cos nam pomoga ale lipa

• Mamusia
Nic z tym huje niezrobia sory za slowa ale juz ryczec mi sie chce normalnie mam tyle zeczy na glowie ze jak na swoj wiek nie ogarniam takich problemow. Zastanawiamy sie nad sprawa w sadzie ale co z tego bedziemy miec taka sprawa moze trwac nawet latami i jeszcze koszty ehhhh szczerze to jestesmy w maxymalnej kropce mieszkania sa teraz takie drogie ze nie stac nas na nie