Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwwwwa nie mam zielonego pojecia a ale najbardziej mnie to rozwalilo jak ona powiedziala ze juz tutaj kiedys byla i bylo to samo. A ten landlord nas oklamal i jak on mogl nam takie gowno wynajac jeszcze z dzieckiem no palant zastanawiamy sie czy mu zaplacic to zalegle bo niby ostatnio byl u nas i nam troche spuscil z rentu i mielismu mu to zaplacic w tym tyg. Ale ja mowie mojemu ze jak on nas tak potraktowal i wiedzial co tutaj sie dzieje to niech sie teraz pocaluje w dupe i zadnych pieniedzy nie dostanie a wyzucic z mieszkania nas nie moze

• Mamusia
Iwwwwa nie mam zielonego pojecia a ale najbardziej mnie to rozwalilo jak ona powiedziala ze juz tutaj kiedys byla i bylo to samo. A ten landlord nas oklamal i jak on mogl nam takie gowno wynajac jeszcze z dzieckiem no palant zastanawiamy sie czy mu zaplacic to zalegle bo niby ostatnio byl u nas i nam troche spuscil z rentu i mielismu mu to zaplacic w tym tyg. Ale ja mowie mojemu ze jak on nas tak potraktowal i wiedzial co tutaj sie dzieje to niech sie teraz pocaluje w dupe i zadnych pieniedzy nie dostanie a wyzucic z mieszkania nas nie moze

• Mamusia
Co za jełop ten koles co? Morde tylko obic.
To nie płaćcie mu, tylko zeby w tej agencji czy jak to zwal zeby wam w papierach nie namieszali bo potem to juz dupa i nic nie wynajmiecie a szukajcie powoli mieszkania. Wiem ze ciezko ale moze w dalszej-tanszej strefie to troche zaoszczedzicie co?

• Mamusia
Hej kobity...:*
Ja wczoraj nie bylma bo mialam tez dola, z powodu matki bo znowu zaczyna swoje 😠 ehh ale brak slow na ta kobiete.. wiedzialam ze jej przemiana jest do czasu.

Maly spal oki w nocy 😉n teraz lezy i ogladamy film 😉

Agus buziaki na nowy dzien mam nadzieje ze dobry!! 😘 😘 😘

Loli a ten kolec.. jakis gnuj normalnie.. sprawa w sadzie to nic nie da... bo bedzie sie ciagnac a kasy wydacie ze loooo....
moze lepiej sie z nim dogadac.. ze ma to zlikwidowac albo mniej bedziecie placic czy cos?
no kurde bo przeciez co tu robic... ☺️

ehheh muczo muczo.. skad Wyscie to wziely?? 😁 😁 😁 eheheheh wariatki 😘

A co do art. to nie chce mi sie go czytac ale po Agi postach troche wnioskuje 😉
A ze nie karmilysmy... ja mowie za siebie bo nie mialam... po 2 Marcel nawet nie umial a jka bylo na TVN nikt nie przyszeld mi powiedziec czy pokazac jak mam to robic. I jak juz cos sobie pociagnol to sie nie najadal... wiec wiecie jak jest. wole miec najedzone i spokojne dziecko niz wiecznie ryk 😜

• Mamusia
Na DDTVN jest temat o tabletce anty po ilus tam godzinach zeby w razie co zapobiec ciazyt ze MA BYC BEZ RECEPTY.... JA JESTEM ZA!!!
NA NP mojej kumpeli .. bzykala sie w piatek i caly weekend w stresie bo zaden lekarz jej nie chcial przyjac... i poszla dopiero w pon. i na szczescie dostala recepte. a gdfyby nie?? jedno dizecko 4 mieisace 2 w drodze bez pracy bez mieszkania krucho z kasa...
A jest wiele innych sytulacji...
popieram to!

• Mamusia
WoW! Mały tylko raz się obudził w nocy 🤪 I to akurat na porę kiedy leki dostaje.Teraz ogląda śniegusie. A w tv mówili , że okradli mój bank w gw 🤪 Ale tylko niecałe 10tys zwinęli. Kurde nie mam czasu nadrobić, a widzę , że znowu naszą Lolinkę wkur,,,,,Dziady parchate!!!!

• Mamusia
Elu ale jak ? jak , ja mam go z tym wszystkim tutaj samego zostawic?
I co on ze wszystkimi meblami garnkami ma sie wprowadzic na jeden pokoj ?
Przecierz to nie idzie w gre :/
A przecierz bilet do Polski jak bym zamawiala to musi z 2 miechy wczesniej zamowic a i tak to sa teraz masakrycznie drogie, Ola nie ochrzczona ani nic :/

Ja juz mam na maxa wielka zalamke 😞