Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loli napisał(a):
Ehhhhhhhhh nie wiem mam dosc rycze jak BUBR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

WEŹ SIĘ W GARŚĆ AGA!! DOCEŃ TO ŻE TY JESTEŚ ZDROWA I MASZ ZDROWE PIĘKNE DZIECKO!!! dasz sobie radę
a BÓBR się pisze przez Ó ŁOSIU!!!!! 🙂 🙂 😘 😘
i nie płakać mi tu, bo się wqrwie, a już jestem na skraju!

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa napisał(a):
podaj mi dzielnice i rejon w jakim byście chcieli to mieszkanie, i cene która możecie zaakceptować

Daj spokoj kochana !
Dziekuje ze chcesz mi pomoc !
Ale musze zrobic to sama.... Nie wiem jak ale musze..

A podrugie jak ci napisze to nie wiem czy bedziesz sie orintowala

Ale jak cos to:
South West London
okolice, Colliers Wood , Morden, south Wimbledon i cena do 800F miesiecznie 😞 ( i tak to zaduzo jak dla nas bedziemy zyc jak dziady, ale tanszego nie znadziesz)

loli a moze skup sie na szukaniu sudio flat ja w takim mieszkalam i bylo bardzo duze jak znajde gdzies zdjecie to ci pokaze miescilo sie lozko knapa i jeszcze kominek mialam 🙂
z dzieckiem spokojnie bys sie tam zmiesciła
jak na złosc nie mam nigdzie zdjecia z tego mieszkania.

• Mamusia
a mnie sie wydaje ze lepiej doplacic za bilet niz 100 za mieszkanie.

Agaaaa a ja mam pomysla zeby o tym napisac do mkas!! tylko jak to sformulowac.. ze wiesz xze w angli sie mieszka ze sie dziecko urodzilko i czy cos przysluguje itd co z mieszkaniem,! oni by tam moze co odpisali sensownehgo gdzire uderzyc??????

Ania8888 napisał(a):
a mnie sie wydaje ze lepiej doplacic za bilet niz 100 za mieszkanie.

Agaaaa a ja mam pomysla zeby o tym napisac do mkas!! tylko jak to sformulowac.. ze wiesz xze w angli sie mieszka ze sie dziecko urodzilko i czy cos przysluguje itd co z mieszkaniem,! oni by tam moze co odpisali sensownehgo gdzire uderzyc??????

dobry pomysł..

• Mamusia
Agaa napisał(a):
no to możesz po części opisać sytuację Loli i wyslać. dobry pomysł!

tylko mi maly zasnie i zaczne co pisca i ty i moze cos sklepiemy...
tylko Loli bteraz tak...
czy jestescie tam zameldowani?
cxy ola ma obywatelstwo?
jak dlugo tam mieszkacie?
i czy bartek legalnie pracuje?
... cos jeszcze?

LOLI tu masz link do polsko jezycznej agecji nieruchomosci moze sie przyda
http://www.4seasonsresidential.co.uk/home/PL
i co ci jeszcze moge doradzic to jak ja szukalam to zglaszalm sie do agecji mowilam czego potrzebuje i oni mi szukali czasami nie zdaza na strone wrzucic mieszkania bo jak jest ciekawe to odrazu wynajmuja.

buuterfly napisał(a):
O kurde...Pamiętacie jak mówiłam , że moja mama chce jechać do Niemiec do pracy? No to jedzie...Ale nie w lipcu tylko 17 lutego 😮

łooo to prawie już!

• Mamusia
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
A co to takiego ? mkas ???/

Musze sie nachwilke mala zajac ! zjesc jakies snidanie wkoncu 😞 ehhh jak cos do jedzenie jest 😞

program Tv co ludzie pisza listy z problemami i zciagaja kogo trzeba i pomagaja.. o tak w skrocie.
I calkowicie anonimowo.. wiec nie buj zaby:*

Aha:

Anulka no Bartek tutaj jest juz 4 lata pracuje legalnie, a Olenka nie ma tutaj obywatelstwa ani nic. Jestesmy tutaj zameldowani bo mamy wyrobione papiery do pracy

• Mamusia
Loli napisał(a):
Ania8888 napisał(a):
Loli napisał(a):
A co to takiego ? mkas ???/

Musze sie nachwilke mala zajac ! zjesc jakies snidanie wkoncu 😞 ehhh jak cos do jedzenie jest 😞

program Tv co ludzie pisza listy z problemami i zciagaja kogo trzeba i pomagaja.. o tak w skrocie.
I calkowicie anonimowo.. wiec nie buj zaby:*

Aha:

Anulka no Bartek tutaj jest juz 4 lata pracuje legalnie, a Olenka nie ma tutaj obywatelstwa ani nic

to gdzie ona jest zameldowana???

• Mamusia
no ja tutaj dostalam jej paszport tymczasowy na rok zebym mogla zjechac do pl i ja zameldowac w pl, ona dopiero po 5 latach tutaj przebywania dostanie angielskie obywatelstwo.
A ja jeszcze musze leciec do Pl ja zameldowac bo jak bylam ostatnio to nie zdazylam

Loli napisał(a):
no ja tutaj dostalam jej paszport tymczasowy na rok zebym mogla zjechac do pl i ja zameldowac w pl, ona dopiero po 5 latach tutaj przebywania dostanie angielskie obywatelstwo.
A ja jeszcze musze leciec do Pl ja zameldowac bo jak bylam ostatnio to nie zdazylam

ale przeciez w Polsce to jest tak ze dziecko jest zameldowane automatycznie tam gdzie matka

Loli tez się zaangażowałam i nawet nie pisałam tylko siedze i szukam 🙂
zobacz na to :
http://www.findaproperty.com/displayprop.aspx?edid=00&salerent=1&pid=7969432

wiem że max ceny którą podałaś ale mieszkanie wygląda bardzo ładnie 🙂 wolne od 13.03
idę przebrać kupsztala będę zaraz

• Mamusia
loli a nie moglabys teraz wlasnie poleciec i to pozalatwiac? a bartek by jakos doprowadzil troche to mieszkanie do porzadku choc troche a moze by sie miedy czasie cos znalazlo.. bo chodiz o to zeby ola jak najmniej tam przebywala.. bo wam to moze nie zaszkodzic ale takiemu malutkiemu dziecku to nie wiadomo co potem sie przypałętać moze a mooim zdaniem lepiej zapobiegac niz leczyc. pomysl jak ona cos zlapie to moze i tak bedziesz musiala wrocic a bedzie jeszcze gorzej.. trudna sprawa ale moze w ten sposob powiedz B ze nie ze jesdzeisz a on nech zalatwia tylko ty z pl tez bedziesz szukac, bo to nie chodzi o to ze ty n gotowe przyjedziesz tylko o zdrowie dziecka, przeciez samej oli nie wyslesz ani nie zostawisz jej w pl! ty z nia musisz byc a ona nie powinna tak mieszkac.