Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiesz on chyba ogólnie złapał jakiegoś syfa w szpitalu bo zachrypnięty, charczy, katarek ma lekki...Ale za to śpi jak zabity po nich. Tylko raz się budzi w nocy.
A ja się zdenerwowałam. Miałam się uczyć testów i co? I kto nalegał żebym szła na prawko? Ten który zostawił mnie z dzieckiem kurwa jak się uczyłam i polazł myć łeb bo pierdolony książę do fryzjera jedzie. A ja mam cholera 9 paznokci u nóg obcięte 🤪 😁 Tak mam czas na dbanie o urodę. Więc wasze zdrówko ,piję piwko 😜 Ale serio zaraz zmykam zrobić ze dwa testy i znów do was zaglądnę. Elka pijaku, a ty jak tam? Chciała bym tak zwiać na jedną noc. I wyluzować...

• Mamusia
Zalało schronisko 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 Szukają pilnie ludzi, którzy zabiorą na przechowanie pieski 😞
Agaa olej go i rób swoje. Ja to już nawet nie mam ochoty z nim gadać. Chcę zrobić tylko to prawko i niech mi on spierdala.
Siedzę i chleję to piwsko i uczyć mi się za chiny nie chce.
A mało tego...Napisał do mnie kuzyn z którym nigdy nie gadałam i którego nie znam praktycznie 😮
Gdzie jesteście?

• Mamusia
Tylko ze ja Agus dopiero bede gdzies okolo 22 , bo o 21 bede kapala mala no i puzniej musze dac jej jesc no i musi zasnac, ale to jedynie pewnie bede na telefonie 🙂

A teraz musze znikac ale na bank sie tutaj pojawie bo ciekawi mnie co to ta Agaa wymyslila 😁

Ide dopic to piwsko, puki Olka spi :]

hmm chyba wytrzymam do 22 🙂
no bo jest taka strona kurnik.pl tam sa fajne gry, można by się skrzyknąć i pograć razem 🙂 był by ubaw!
Loli ale jak z telefonu? Twój miał iść na piwo, dlatego to proponuje dzisiaj....

no to już trzy 🙂 🙂

Iwwwa no chyba najlepiej to tam zagrać w coś głupiego gdzie można porobić jaja 🙂
tam są np kalambury!! 🙂 rysuje sie myszka jak w paincie 🙂 i mozna grać w wiele osób 🙂
tylko trzeba by było sobie konta pozakładać na tym kurniku.
nadal się piszecie?