Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka nadrobilam !
Agaa mam identycznie jestem jakas zalamana w sobie ! i brakuje mi rowniez tego kontaktu z ludzmi ehhh.....

Eluska tez jak gdzies wychodze to staram sie wygladac jakos ladnie i oko podkresle 🙂

Agaa co ty mycia to ja nawet czasem zebow nie umyje ☺️ ☺️ masakra jakas bleeee.......
A o wlosach ehh ciezko mowic.

Bylismy dzis ogladac mieszkanie, super ale cena z rachunkami miesiecznie okolo 1400 funtów, a obliczylismy ze z wszystkiego miesiecznie mamy 1200 ehhh nie stac nas na nie....

• Mamusia
Hej pipole 😁
Domii... wreszcie jestess 😘 😘 😘 😘
A laski co to y wygladu... ja robie wlosy jak Ela... a makijaz... eh fluid kreska pod okiem- tylko jak juz dupnie wygladam w huj zeby ludzi nie straszyc jak ide z malym na spacer.I tylko przy Karolu obcasy zeby nie bylo.
I do ludzi za duzo tez nie wychodze..- do znajomych tzn no w ciagu np tyg bo w weekend zawsze ktos znajomy sie przyplata..

A co do przywiazania do dziecka!!! AAAAA... ja nprmalnie moglabym sie do niego przyszyc! jak blizniak syjamski!
I wszedzie go caluje przytulam... co chwila.nawet jak gdzies jestesmy trzymam go i po glowce glaszcze i caluje! A przy przzewijaniu... girki stopki brzucha... tylek wszytsko mu caluje 😜
Poporstu potrzebuje miec kontakt fizyczny z nim!
Ciezki jest jak cholera ale jak lezymy to go bardzo przytulam czasem da mi w pysk bo sie odpycha ode mnie 😜

No a my bylismy na tej zabawie.... kurdeee laski tak mi sie nie chcialo isc bylam strasznie na nie nastawiona ale bylo zajebiscie!! zespol co gral.. no normalnie taka zajebioza ze koniec.
i bylibysmy pewnie do konca gdyby mi nogi nie odmowily posluszenstwa, norlanie ich nie czulam a jak zciaglam obcasy to myslalam ze sie przewroce 😜 herhe ale co tam warto bylo 😉

teraz musze ogarnac szal i po miska mojego lecimy ...

I do babciow moich i rodzicow... 🤢 NIE CHCEM ALE MUSZEM 🤢