Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania8888 napisał(a):
Agaa napisał(a):
jasne, najpiękniejsza na świecie! miss world!
idę, nie smucę 😞

😘 😘 😘 😘

normalnie zamknij oczy wypnij sie i wyobraz jak dostajesz kopa w dupsko ode mnie

a drugi półdupek ode mnie 😠

Hey Dziewczyny !!! 😘 😘 😘
AGA PIĘKNA JESTEŚ I TYLE !!!! 🙂
Ja wam powiem ja zawsze gdzie wychodze musze się umalować i poczesać jakos nie umiem tak wyjsć z domu, za to w domu czasem to jak sto nieszczęść wyglądam 🤔

buuterfly napisał(a):
A ja zamiast wam tu jęczeć zwiałam, żeby zrobić make up, umyć łeb i zaraz będę go stylizowała, potem się ubiorę i wali mnie to czy Krystian chce czy nie WYCHODZĘ na zakupy 🙂 ooooo 😜

braaaaawo!!!!!! 😘 😘 😘 😘

Rajciuu jak tak czytam wrześnióweczki 2011 😁 jak piszą o mdłościach itp
to aż mi zaczyna brakować ciązy 😁
przypomniałam sobie jak to było gdy Kacper był w brzuszku 🤨

heeeej...
Agaa widzę, że podejście do życia ostatnio jak u mnie 😞
Brzydka, gruba, sama... zajebiście potrzebuję do ludzi ale zawsze coś wyskoczy...
ostatnio umówiłam się z koleżanką to zapomniałam o wizycie u lekarza z Kubkiem i musiałam spotkanie odwołać.. wczoraj miało być piwko z inną znajomą to się rozchorowała.. jeszcze mój mnie wk.. więc poczułam się jeszcze denniej... Jedyne co mi zostało poza domem i dziećmi to brzuszek...
A dzisiaj w związku z tym od 11 ciągnę wińsko i mam na wszystko wyjebane 😜
No i siedzę na brzuchu, nikogo nie ma więc tradycyjnie się wtrącam 😉

Eluska_09 - ja też podpisuję się pod zazdroszczeniem Ci tych wyjść.. ja nawet nie mam z kim... 😞
ostatnio mój własny prywatny brat bliźniak stwierdził, że jestem kurą domową a na imprezy mnie już nikt nie zaprasza bo mam dzieci 😮 😞

GoGr ja na samym początku też tak żyłam tylko dom studia dom studia i tak w kółko ..
i tylko doła dostawałam...
Wkoncu zaczełam sie od czasu do czasu spotykac ze znajomymi itp
i odrazu lepsze podejscie sie do życia ma 🙂
najgorsze jest chyba odcinanie się do wszystkiego .

• Mamusia
Bryyy 😘 😘 😘

Zawitalam do was tylko z rana ehhh puzniej jakos czasu nie bylo 😞 zajmowalam sie Ola , i wsumie wyskoczylismy z moim na jakis spacer z mala no i nam tak jakos dosc sporo zeszlo :/ Ale Olenka zadowolona , bo non stop na polku 🙂

Agaaa ty jak bedziesz kochana jakos na gg to sie do mnie odezwij !!! i to obowiazkowo !!!

Buterlafy 😁 hmmm ja mam identycznie, nie mam tutaj znajomych zeby gdzie kolwiek wyjsc, zasem sie spotkam z kolezanka ktora non stop gada o swojej coreczce i nawet nie moge sie odbic od tej monotonnosci :/ ehhh masakra.

A nawet z moim dzis gadalismy ze moze na moje urodziny wybierzemy sie na jakas impreze a Ole zostawimy z moja kolezanka ktora jest niania! Wszytsko spoko no ale co we 2 pujdziemy na impreze ? beznadzieja nawet nie mamy znajomych zeby zebrac jakas ekipe napic sie a puzniej potanczyc ehh...

Eluska i Anulka widze ze sie rozkrecaja imprezowo , pozazdroscic tylko wam laski !

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7c68370b602e7a2.html][IMG]http://images41.fotosik.pl/550/c7c68370b602e7a2m.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8a4c97f9bb31cfaa.html][IMG]http://images46.fotosik.pl/537/8a4c97f9bb31cfaam.jpg[/IMG][/URL]