Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania8888 napisał(a):
bobas napisał(a):
ja rozgryzlam mojego M bo jak ja zawsze chciałam to on zmeczony bla bla a teraz jak udaje niedostepna to tak na niego dziala ze hoho 😁

eeeeeeeeee no to kurde ja musze udawac ze mi sie chce to sie odczepi 😜

hahahaaaaaaaaa

• Mamusia
lece zboczki sie rychtowac do dr....= wiecie ze wieje przed ksiedzem?? 🤪 dzis mamy kolende ale tesciowa mnie wyjebala i bylam u niej na kolendzie ze niby "odbebmnimy "sprawe.... mhmm.. a ksiadz pizda i ze zameldowania sie nie licza itd tylko to gdzie kto mieszka.. i tesciowa zamiast powiedziec ze wszyscy razem mieszksamy to nie....
Swoja drogo swinsko ze nie chca mnie zameldowac ale trudno 😜

no i nie bede 2 raz przyjmowac darmozjada... cala kolende u niej gadal o budowie domu dla ksuiezy ze licza na wsparcie.. dupa nie dam ani grosza mi tez nikt ke chce dac na dom 😜

O.

bede z wami w kontakcie mobilnym necie 😜

• Mamusia
prace zaczynam od jutra pisac 😜 dzis jeszcze sobie wolne zrobilam, a jutro jade zawiesc jedna siore do rzeszowa i na uni na chwile potem wracam z najmlodsza siora i bedzie mi olki pilnowac a ja sie biore za pisanie. a ola ostatnio super, spi mi coraz dluzej w dzien, no i moglam agu zalozyc w koncu, kiedys tam uzupelnie zdjecia to bedize wiecej

ania87 napisał(a):
kasiu nikt nie mowi ze do mnie podobna, chyba ze moja mama komentując ze tak samo pulchniutka, wszyscy mowia ze do taty podobna

ale oczy ma "Twoje" przynajmniej na tym zdjęciu co jesteście razem 🙂
a u mnie jest to samo ze do taty podobna ale pulchniutka po mamusi 😜

• Mamusia
cos ktos kiedys mowil ze moze oczy moje. ale to dawno teraz kazdy tylko ze caly tatus. moja mam ostatnio tak do niej mowi: aa dzieci nie maja takiego tłuściutkiego tyłeczka 🙂 noo twoja mamusia miala, tak pamietam taką tłuściutką córę miałam ☺️ o i nóżki grubiutkie też po mamusi 🤨

ania87 napisał(a):
cos ktos kiedys mowil ze moze oczy moje. ale to dawno teraz kazdy tylko ze caly tatus. moja mam ostatnio tak do niej mowi: aa dzieci nie maja takiego tłuściutkiego tyłeczka 🙂 noo twoja mamusia miala, tak pamietam taką tłuściutką córę miałam ☺️ o i nóżki grubiutkie też po mamusi 🤨

Aniu u mnie dokładnie to samo!! 😲 aż się czasem wkurzam przecież Iga ani Olcia nie są grube! wkurza mnie takie gadanie 😞 ale to fakt Iga ma udźca że HOHO! 😜

buuterfly napisał(a):
My już po lekarzu. Lepiej, ale jeszcze ma brać leki.

cześć Elu, bobrze że lepiej 🙂 buźki dla Frania 😘 😘
a właśnie Franio nie ma czasem imienin teraz??

• Mamusia
co do wloskow to mi olcia lysieje teraz, jak patrze na wczesniejsze fotki to miala wiecej wlosow. po karzdym spaniu na przescieradle czy na czym tam spi jest peeelno wlosiskow, a reszte wydzeira sama :P jak lezy kolo mnie to za moje sie tez bierze, tylko patrzy zeby zlapac i cos udrzec, januszowi prubuje tak lancuszek lapac ciagle, a mi wlosy! wczoaj jej oliwka glowke nasmarowalam po kazpieli bo lysinke miejscami widac i taka sucha skórę tam ma to dizs cale wlosy posklejane 😜